be creativ

Ska vara lite kreativ och sortera lite foton som jag ska sätta upp på väggen. Tänkte göra ett litet ramkollage. Har en lite idé i huvudet. Visar på bild om det blir slag i saken. So long för så länge.


I'm lying alone with my head on the phone, thinking of you 'til it hurts

Sitter alltså här ensam right now. Har Miss Secret Agent på i bakgrunden och gissa vad? De sänder inte bara ettan idag utan även tvåan. Wohoo, min kväll är räddad.

Jag kommer knappt träffa C på två dagar, idag sågs vi endast till middagen. Imorgon drar jag innan han vaknar, kommer hem runt 16, och sedan blir jag ensam resten av kvällen då han ska jobba hela dagen. När han väl slutar så ska han möta upp sina lagkamrater någonstans inne i stan för imorgon är det Superbowl. Superbowl är ju såklart amerikansk fotboll. Ja, nej alltså jag kan erkänna att jag inte har den blekaste om det är någon kupp eller något. Men det börjar i alla fall klockan 01.00 och slutar då runt 04.00 i och med att det är direktsändning från USA. Så vi kommer alltså inte ses förrän tidig morgon på måndag. Kommer kännas skumt. Jag vet att det låter superlöjligt, men man är ju van vid att ha någon vid sin sida i sängen.

If you leave me now, you take away the biggest part off me

Idag har knappt haft några krafter alls, har knappt orkat göra någonting till skillnad från igår då jag städade lite i alla fall. Älsk har jobbat idag så jag har inte haft någon att prata med, men han kom hem en snabbis för att äta middag med mig. Vi har helt tappat fantasi vad gäller mat just nu. Fattar inte varför, nu när jag knappt har jobb borde jag ju vilja lägga ner tid på att laga värsta shabrakmiddagarna, men icke. Det blev tacos.

Vi hann chilla ett litet tag i soffan innan han drog igenom för han skulle iväg och bowla med jobbet, tanken var att jag skulle med och det hade jag verkligen velat, men jag har inte orken. Får bli en annan gång helt enkelt. Hoppas han vinner, det gör han om jag känner honom rätt :)

I morse när jag vaknade, kändes det som att jag fortfarande hade feber, och min näsa vill bara inte sluta rinna, så jag sköt iväg ett mess till jobbet och sa att jag nog inte kan jobba imorgon i alla fall. Då var klockan runt tio på morgonen, nu klockan sju på kvällen får jag ett mess om att det visst blir lite krisigt och att jag får hitta en ersättare. Wow, det lär jag ju lyckas med i och med att jag har så många nummer att ringa och det är ju trots allt en hel natt kvar tills passet börjar... Jag får hoppa in själv helt enkelt. Tack för hjälpen liksom. Känns gött att man ska vara bland massa ungar. Det är ju varken schysst mot de eller mot mig. Men, jag antar att det kanske är lite bra i alla fall då jag behöver pengar.

Har precis kollat på lyxfällan. Shit vad folk skuldsätter sig. Okej, jag kan verkligen inte påstå att jag kan hålla i pengar, alltså verkligen inte. Men hur kan människor skuldsätta sig så enormt?


Gamla bloggen

Gick in  på min gamla blogg och kollade. Tappade egentligen helt gnistan att fortsätta skriva här. Hade mycket bättre flow förut. Och så hittade jag även massa gamla bilder som det var kul att se. Var tvungen att ladda upp de på fejjan så det är bara att gå in där och kolla om ni vill..

What's your name, what's your sign

Still not feeling good. Näsan rinner enormt och nu känns det som jag har feber igen. Fryser som en tok. Funderar på att hoppa in i en riktigt varm dusch.

Just det jag kom på ett litet I-landsproblem ja kan drabbas av ibland och undrar om det är någon med mig. När man är förkyld, alltså näsan rinner, så blir snoken oftast röd av alla snytningar och man känner att man gärna vill piffa till sig lite med lite smink. Det är alltså nu vi kommer till problemet. Du är snygg och känner dig fin, kvällen kommer och du ska tvätta bort sminket. När du sedan har sköljt ansiktet börjar ju näsan rinna om möjligt ännu mer.
Detta leder i alla fall till att jag hellre går hemma totalt glåmig, rödflammig och fnarig än att sminka mig och sedan bli ännu mer snorig. Låter det som att jag är ytlig? Det är jag och jag står för det. Älskar smink. Jag blir glad varje gång jag sminkar mig.

Väldigt vad mycket listor det blir nu

Men jag har inte så mycket annat för mig nu när jag är sjuk. Orkar inte göra så mycket mer. Började städa sedan blev jag helt slut och tog en paus, framför datorn. Tänkte jag fyller i den här listan sedan fortsätter jag städa. Älskling kommer hem snart.
1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja det funkar, men det är ju aldrig någon som kallar mig vid mitt fullständiga namn - Cecilia. Jag är bara en Cicci. Cecilia är jag bara på papret.
2. Fick du IG i något ämne i gymansiebetyget?
Ja, Foto A. Fattar inte det nu, då jag älskar att fota och kolla andras foton. Men om jag bara hade lagt ner lite krut så hade jag iaf fått G. Jag sket helt i att lämna in uppgifter. Silly me!

3. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp?
Behöver jag nämna att ett par bröst (typ B-kupa) skulle vara välkommet. Jepp jag har inte ens A så jag skulle gärna vilja ha ett par tuttar.

4. När blev du rädd senast?
Hmm, när Syrran ringde och började samtalet med : Du vet den där mannen som följde efter dig.....? Då fick jag för mig att han gjort något med henne.

5. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon?
Hmm, är inget vidare på att laga mat. Tycker det är sjukt kul, men lyckas sällan. Men antagligen kyckling av någon form.

6. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?
Måste nog bli sminkningen. Lyckas jag få en bra sminkning känner jag mig snygg oavsett om jag går klädd i en soppåse.

7. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?
Bra fråga. Kanske Tyskland så har vi båda våra släkter samlade :)

8. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?
Samhälle. Skyller det på läraren. Eller hur Carro?

9. Svär du ofta?
Ja gud ja, gissar på att det beror på dåligt ordförråd.

10. Är du allergisk mot något?
Om jag är? Det är nog lättare att rabbla upp det jag TÅL.

11. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Våt-torka golvet

12. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Hmm, dansen fast det var ju lite till och från,

13. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Njae, en bit på vägen dock. Har varit nere på ekonomibotten och då mådde jag verkligen piss och då hade pengar definitivt kunnat köpa min lycka. Så det beror nog mest på i vilken utsträckning.

14. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Nej men ska börja med järntabletter nu när jag ska ge blod.

15. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Brunt. Har faktiskt bara varit kär i brunhåriga killar.

16. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?
Är inte så mycket för att fira min egen födelsedag, men annars med pompa och ståt.

17. Brukar du handla på kredit?
Hmm, om avbetalning räknas till det så ja. Eller inte brukar, men har.

18. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Nej känner ingen längtan efter det heller. Shit tänk er att jobba där. Jobbigt.

19. Vad är det mest onödiga du har köpt?
Kan inte komma på något speciellt men kan tänka mig något klädesplagg som jag aldrig använt... finns några sådana.

20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Städa

Födelsedagspresent eller Valentinpresent?

Har nu både beställt och betalat på denna sida så det borde droppa in nästa vecka då det skulle ta upp till 14 dagar och det har gått 7 dagar. Längtar. Det ska bli kul, det blir ju inte direkt en förlovningsring men ändå något som visar att vi hör ihop.

Så här ser de ut, tyckte att de såg väldigt neutrala ut så de passar både killar och tjejer. Så hur ser de ut då? Jo, jag beställde två stycken, en till mig och en till honom. På hans står det Cicci på framsidan och vårt datum på baksidan, på min står det såklart Carsten och vårt datum på baksidan. Så vad tycker ni? Födelsedags- eller alla hjärtans dag-present?

Klättervägg

Jag pallar inte ligga still. Det kliar i mina ben liksom så nu tänkte jag städa lite. Kul va? Njae, men nödvändigt och det blir  ju så fint efter och så kan man överraska karln lite.

Tror kanske att jag ska ta en kopp the innan. Vi har köpt ett nytt jättegott the som smakar mango. Jag är ju inte direkt den där som diggar grönt the. Så detta är perfekt, smakar riktigt sött och det är även det närmsta jag kommer mango då jag är allergisk emot det. Men i sådan här kemisk form funkar det.

1. För några dagar sen när jag kommit hem från jobbet. (datanörd)
2. Ett av de nya linnen jag köpte. Riktigt nöjd :)
3. Somnade ju i soffan igår, gissa om paparazzin var framme då?
4. Vilar ju även idag...frussen.
5. The...tycker vi om.

Jag mår bajs

Ovanlig rubrik. Jag har feberfrossa ät de moment. Fryser verkligen, och då är det ju ganska normalt att man sätter sig vid datorn och bloggar om det. Nope.

Det har löst sig med mitt spinningpass i alla fall. Jess tar det. Tack så mycket!!!

Ska gå och lägga mig nu och läsa en bok tror jag. Måste dock på toa först, håller på att kissa på mig. Och det vore tråkigt om det hände. Palla byta brallor liksom :(

Om oss

Vad heter ni? C&C
Hur träffades ni? Vi gick samma utbildning, idrottspedagog. Som de sportnördar vi är.
Är ni förlovade? Inte än men planer finns, kanske inte just nu, men när vi väl vill gifta oss.
Bor ni ihop? Sedan scratch 
Har ni barn? Noch nicht (inte än på tyska)
Har båda körkort? Nej bara han.
Isåfall, vem kör bäst? Jag antar att han kör bäst då jag knappt suttit bakom ratten.
Kommer du ihåg er första kyss? Haha ja det var på fjortiskrogen Clara där typ hela skolan var. Åh vad det var pirrigt. Första steget liksom.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han, men jag sa det direkt efter. När jag insåg att jag älskade honom kändes det för tidigt i förhållandet att säga det, så när han poppade det hängde jag på :)
Vem är äldst? Han.
Vilka stjärntecken är ni? Han är firre och jag är ett coolt jävla lejon
Vem fyller först på året? Han.
Vem är längst? Han.
Vem sjunger bäst? Han slog mig i en Dolly Parton-låt på SingStar häromhelgen, men annars vi nog lika dåliga.
Håller ni i handen på stan? Nästan jämt.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi gick ju i samma klass.
Blev du kär i första ögonkastet? Nej. men han blev. Han visste att det var mig han ville ha. Coolt. 
Har ni någon speciell låt? Oh, yes. Eller vi har nog snarare tre. Vill ha i alla fall 2 av de på bröllopet. Benny får sjunga :)
Har ni några "fri kort"? Nej vi har inte pratat om det riktigt haha. Kanske är dags för det?
Har ni varit utomlands tillammans? Japp, i hans hemland Tyskland.
Vilket är ert bästa minne? Oj, vad svårt att bara välja ett. Kan inte det tror jag. Eller jo ett från igår... Men det behåller jag för mig själv ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi turas om att sitta framför datorn, den andra sitter framför tv:n. Om inte jag är och tränar.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Absolut.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Just då bodde vi på internat i husen bredvid varandra. Annars - ja. Han i Tyskland jag i Sverige.
Blir du lätt svartsjuk? NEJ.
Brukar ni bråka? Nej, jättetråkigt, men vi diskuterar allt så det blir aldrig bråk.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag messar han ringer.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt.
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag tydligen. Eller okej JAG. Hej jag heter Cicci och jag pratar i sömnen ( hör alla andra sömnpratare: Hej Cicci!)

14%

Det är tydligen så många som röker i Sverige.


Inte en jävla chans alltså. Som jag har skrivit tidigare så är det smokers every fucking where. Palla.

FIMPA!

Snodd lista

Hittade denna hos Mari . Älskar ju listor och när man fyller i denna ska man svara med endast ett ord. Får se hur det går.

1. Var är din mobiltelefon? Fickan
2. Var är du? Hemma
3. Ditt hår? Ja?
4. Din mamma? Bäst
5. Din pappa? Bäst
6. Det bästa du vet? Kärlek
7. Din dröm inatt? Gravid
8. Din dröm/ditt mål? Förälder
9. Rummet du är i? Vardagsrummet
10. Din hobby? Träna
11. Din skräck? Spindlar
12. Var vill du vara om 6 år? Inskolning:)
13. Var var du igår kväll? Yoga
14. Vad du inte är? Fuskare
15. En sak du önskar dig? Jobb
16. Var växte du upp? Stockholm
17. Hur var/är du i skolan? "Håret"?
18. Vad du en tuff eller tönt i skolan? Tönt
19. Det sista du gjorde? När?
20. Dina kläder? Mjukis
21. Din TV? Liten
22. Ditt/dina husdjur? Dammråttor
23. Din dator? Ny
24. Ditt humör? Sjuk
25. Saknar någon? Njae
26. Din bil? Var?
27. Något du inte har på dig? Ring
28. Favoritaffär? Stadium
29. Din sommar? Efterlängtad
30. Gillar någon? DIG
31. Favoritfärg? Grön
32. När skrattade du senast? Idag
33. När grät du senast? Igår

Känner för en ego-stund för jag mår bajs så det är synd om mig.

nyårsaftonlooking angrybenny och jag på återträff  jag ville behålla boobisarnaCicci-Loo

FreakshowhobbyfotografSöndergråten på avslutningenHawaiicruiseFryser lite

SjömansmongoCicci HoodTysk modellÄlskar honomSinnpaj. Vill ha vår nu

T och jagSkidorna påMidsommarfrillanElins 18-årsdagKlarade milen

Hyfsat nyklipptTrollwet lookAvslutningen. Älskar detta kort.

Älskade Toola och jagBredaÖvar dans inför avslutningen. Vi rockade fettFjortis

Flugan och myggan  PussyMongo? Jag? Nej!I let you lick the lollipop

KärlekTärnaSå jävla coola punkrockersSyster

Störda systerSopaSovandesToker

Toola och jag

Japp, man kan ta många olika skepnader. Kul att kolla tillbaka lite. Detta fick mig att vilja börja med fotoalbumet igen.


Känner mig bajs

Mår inte riktigt toppen. Känns nästan som att jag har feber. När jag gick upp i morse var min hals jättesvullen och det gjorde ont att svälja, känner även i öronen. Bajskorv,  jag har ju premiärpass på lördag. Då ska jag vara frille så är det bara.

Sitter just nu och klipper alla låtar så att de går ihop i varandra utan paus. Det ska bli riktigt kul att ha passet. Ska köra provpasset imorgon. Hoppas det kommer många då också. Ballen du måste ;)


Uppe med tuppen.

Ska öppna, sedan ska jag träna. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Borde städa. Och kanske ta en tripp förbi farmor.

Jag har ont i halsen. Är helt svullen.

Over and out.

Wohooo

Gick riktigt jävla bra på passet idag. Allt rullade verkligen på och jag hade hela TVÅ personer med än jag haft innan. Rekord.

Åkte sedan till byn och mötte syster Mellan och Svampen för lite lunch. Tanken var sedan att jag skulle åka hem och byta ut mina svettiga träningskläder, åka tillbaka till byn för att få en instruktion i gymmet. Men det blev lite ändrade planer. Gick in på Stadium och handlade kläder istället. Och blev riktigt nöjd dessutom. Två par brallor och två linnen.

Efter allt detta var den nya tanken att jag skulle åka hem och slå ihjäl lite tid innan yogan, men då ringde Ballen och sa att hon skulle upp på gymmet och köra lite kondition innan så jag köpte lite frukt för att fylla på energilagret och joinade henne sedan i svettsalen. Svettig och fräsch gick vi in i den lugna salen och gick in i en annan värld. Eller tanken är ju att man ska kunna koppla bort omvärlden men idag gick det inte så bra, förutom i slutet då man ligger ner på golvet, lamporna är släckta och instruktören talar med lugn röst. Då somnar man ju nästan....

Tog en snabbtripp till Solarieöarna sedan också. Kände att det behövdes :p

SL?

Fattar inte riktigt hur SL tänker. Man går in på deras sida för att klicka in hur och när man ska åka hit och dit. Har alltid trott att de fixar fram den snabbaste resan. Nehejdå. Fick tips om att söka på ett helt annat sätt och har nu tjänat en halvtimme på det. Så skulle jag i första taget lyssnat på SL, hade jag vrait på väg ut genom dörren nu, men tack vare den anonyma tipsaren sitter jag här nu i lugn och ro och behöver inte gå utanför dörren förrän om ungefär 40 minuter.

Det är vad jag kallar vardagslyx.

Måste bara säga...

...att jag är förundrad över hur mycket mer man kan älska en människa för varje dag. Kan bara övervällas av varma känslor när jag tänker på min karl. När jag är med honom njuter jag av varje sekund, när jag inte är med honom cirkulerar han i mitt huvud. Jag som trodde att efter ett år försvinner kärkänslan. Icke. Jag blir mer och mer förälskad i honom och jag blir lika förvånad varje gång dessa känslor kommer.

Det är så lustigt, för när jag ser på honom känner jag att hans läppar, hans ögon, håret, huden ja allt på honom är det jag kommer leva med. Det finns inte det minsta tvivel från min sida att det inte är honom jag kommer leva med. Jag tänker ofta på framtiden och då inkluderar den inte bara honom utan även knoddar.

Jag har ofta sett mig som den ständiga singeln, well guess what? Inte längre. Jag ska gifta mig med denna karl och jag har aldrig riktigt tänkt att jag ska gifta mig.

Jag älskar dig C!

Så sinnesykt trött

Jag är jättetrött. Har jobbat fem timmar, och dessa timmar gick sjukt fort. Jag var på superbra humör och allt bara rullade på. Det var konstant med folk, både medlemmar och kollegor så det var riktigt kul och jag kände mig riktigt kreativ när jag designade repan lite, då den såg så tråkig ut. Stod och var hungrig sista timmen då två brudar och Greken sa att de skulle käka på Donken som jag vanligtvis hatar, men som jag gärna hakade med på. Kände att det fanns två alternativ:
1) Åka hem och äta ensam utan sällskap för att vänta in karln.
2) Följa med till Donken, få både mat och sällskap och möta upp karln på tuben.

Det blev det andra alternativet. Bajs, vad äckligt jag mår i magen nu. Den gillar inte heller Donken. Blä.

Ska gå och lägga mig nu. Har migränkänningar. Surprise!

Just dance!!!

Jag älskar musik. Så är det bara.

Övningskörning

Testade mitt pass idag. Hade några saker som behövde förbättras, det är det som är så skönt med att köra igenom passet innan det är dags för det riktiga.

Blir spännande att se hur jag klarar lördagen, ska ju först köra ett 30-minuterspass och direkt efter det är det 55 minuter som gäller. Pust.

Har precis ätit köttfärssås och spaghetti och ska nu hoppa in i duschen innan jag ska iväg till jobbet.

Kunde inte sluta.

Jag gillar böcker som är så bra att de får dig fast. När du läser vill du inte lägga ner boken, du kopplar saken i verkligheten till boken, du längtar efter att få läsa så snart som möjligt.

Jag har precis läst ut en bok. Landet bortom haven av Tamara McKinley. Till en början tyckte jag att den var lite rörig, men andra halvan var galen. Jag grät som en stucken gris. Är impad av författare som kan få en att gråta. Nu råkar jag ju i och för sig vara en person som har grymt nära till tårar, oavsett glädje, sorg, medlidande eller vad det nu må vara. Jag hade i alla fall halva boken kvar igår när jag gick och lade mig och släkte inte lampan förrän den var färdigläst.

Nu ska jag alltså ut i djungeln och hitta en ny. Någon som har något bra tips? Någon som är på att starta en bokcirkel? :P


Okej nu kör vi.

Ska till gymmet och köra ett testpass nu. Har några stackars försökskaniner med mig. Men hellre att man har kört igenom passet så man hinner ändra eller lägga till om det är något som man behöver fixa.

Om några timmar är vår digitalkamera laddad. Då vet jag någon som ska ta kort :)

Håll ut...Jag gör detta för att Jag tycker det är kul :)

Jag är; Cicci
Jag gör den här listan för att: Jag hittade en som jag inte gjort tidigare, och jag tycker det är jättekul att gör sådan här listor.
Jag sover; Bredvid min karl i vår nya säng
Jag blir glad av; att må bra, vara med vänner och kärlek, mysigt väder (dvs nästan alla)
Vem kramade du senast?; C
Vad sa du senast? Va?!Med honom? Det kan inte stämma.
Gröna eller röda äpplen; Inget av de, är allergisk.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Beror på varför jag är arg/ledsen. Men antagligen karln eller systrarna.
Vad skulle du behöva nu? Lite mer jobb.
Har du snygga skor? Inte direkt
Vilken tid gick du upp idag? Halv elva. Apsent. Tänkte gå upp tidigare imorgon.
Vad var det första du sa imorse? Jag kan inte ligga längre, måste upp.
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har någon annan sovit i din säng inatt? Ja, karln. Eller min och min, det är vår.
Vad såg du senast på tv? Miami Ink.
Kan du spela fotboll? Kan jag väl inte påstå. Men jag tycker det är kul.
Senaste personen du skickade sms till; Putte.
Senaste personen du fick sms av/vad står det? "Okej kanske se sen då:)" Carro
Senaste personen som ringde dig; Putte
Senaste personen som fick dig att skratta; Karln
Senaste personen du pussade; My man
Senaste personen du hörde sjunga; Mig själv!
Senaste personen som trampade på din fot; Hmm, inte något jag lagt på minnet
Senaste filmen du såg; Sweeny Todd
Senaste låten du lyssnade på; Infinity
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?; Jajemen
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Vad åt du senast? Potatissallad och rostbiff
Har du fått någon komplimang idag? Jupp
Vilka språk pratar din mamma? Svenska och modersmål
Vilka länder har du bott i? Sverige
Minns du dina/din musiklärares namn? Hmm, två av de iaf..
Hur bra är din syn? Perfect
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Varför?
Vad skulle du säga om någon sa att den var kär i din bror? Har ingen bro, men om någon skulle säga det om min syster, beror det på vilken syster, för ena har pojkvän och den andra tror jag är singel i alla fall.
Har du varit utomlands och isåfall var? Ja. Rhodos, Tyskland (x2), Gran Canaria, Kroatien, Norge, England(snart x2). Vill dock resa så mycket mer.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Njae, de skulle inte tro att det var den riktiga anledningen.
Var är dina syskon just nu? Ena är hemma, den andra jobbar.
Vad var den senaste drömmen som du minns? Jag var gravid och grät glädjetårar.
Vad ska du göra i helgen? Hoppas på att någon ringer så att jag kan få jobb.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Tja, hur mår du? vad har du för dig idag? vill du ta en fika i centrum runt 4tiden?pusss" Carro
När var du riktigt sjuk senast? Beror på om migrän räknas som riktigt dåligt isådana fall i torsdags tror jag det var. Annars var det länge sedan..
Vad finns i din bakficka? Ludd
Har du färglinser? Nej, men har haft en hel del.
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov, och pratade antagligen i sömnen
Vad är det första du gör på morgonen? Går på toa.
Vad ska du göra efter det här? Städa. Kul va?!


Finfina grejjer

Har städat hyfsat idag, ska fortsätta efter jag skrivit detta inlägg.

Åkte till byn med karln idag och impulsköpte en digitalkamera. Wohoo. Är så lycklig. Äntligen kan man lägga till lite bilder i inläggen. Är så tråkigt utan bilder tycker jag. Det blir så mycket text bara.

Idad är det cirka 3 veckor kvar till min kusin är beräknad att ploppa ut en liten flicka, så roligt. Älskar barn och det är kul när släkten utökas. Hmm, känns nästan som att nästa på tur är en själv, eller möjligtvis en till Mini-Holger. Men jag har inget emot att vara nästa på tur.
Drömde inatt att vi sedan ett tag tillbaka bestäm oss för att lägga ner det här med p-piller och när allt började kännas mysko i kroppen köpte vi ett preggotest. Jag kissar på det och lägger det upp och ned på handfatet och går ut till vardagsrummet där karln sitter och väntar. Vi väntar lite längre än angiven tid då vi egentligen vet vad det kommer visa, men inte vågar se det definitiva. Vi går in och hämtar stickan, räknar till tre och vänder på den. Japp, vi är preggo och jag börjar böla. Glädjetårar då. Underbart.
Vi (läs jag) har redan börjat planera hur vi ska berätta det för alla. Så kul :)

Jeje. Haha, känns som att jag tjatar om bebosar just nu, men det känns som att alla går med magar, nyligen ploppat eller planerar. Jag vill också :p

Måste ha

Tror jag ska satsa på en digitalkamera i morgon. Must have liksom. Den lilla.

Jobbade idag med, med en ny tjej. Eller ah, egentligen var det ju jag som var ny. Jättetrevlig. 20-åring som har en 7 månaders unge. Nej jag känner verkligen inte hur det kliar i min livmoder. Antingen så är alla gravida, håller på att bli eller har nyligen utploppade småbebbar. Vill ha det också.

Jag är så jävla pepp till den 7:e, det ska bli så satans roligt. Bara så att ni vet.

Och by the way så har jag betalat smyckena som jag beställde som Carre ska få på sin b-day. Längtar verkligen efter att se dem.

Guten morgen alles

Drar till jobbet nu. Ja, jag är glad att jag har jobb,men det är lite trevigt ska jag säga att åka i en och en halv timme. Hinner ju börja frysa och bli aptrött i och med att jag är uppe tidigare än jag brukar gå upp.

Ikväll ska karln och jag gå på bio... om jag orkar.

Satte halvt ihop ett pass igår förresten. Tror det blir bra.

Impulsjobb

Skönt att bli erbjuden jobb så fort man sa upp sig. Har jobbat idag och ska jobba imorgon med. Hoppas på att bli uppringd fler gånger från alla möjliga center. Jag tar allt jag kan få, så länge det inte krockar med mina redan fasta jobbdagar.

Sitter just nu och försöker hitta låtar till mitt spinningpass, det är verkligen svårare än man tror, men ändå jävligt kul. Man vill på något sätt ändå sätta ihop flera, jag har massa idéer. Det jag kommer börja köra är flest nutida låtar blandat med några klassiker, sedan tänkte jag sätta ihop ett med bara gamla godingar som ALLA har hört, eventuellt ett 90-talspass, kanske ett musikalpass. Det kan hända att jag tänker för mycket om mig själv, men vi får se. Ska ju först börja med ett pass som jag ska cykla igenom med testpersoner ;)

Är nöjd med min lön. Har till och med kunnat lägga undan lite, det bådar gott. Dels för att jag kommer antagligen behöva nalla därifrån nästa månad i och med att jag knappt jobbat denna.

Grym dag

Tvättade fram till tio, runt elva kom karln tillbaka efter att ha varit hos sjukgymnasten. Vi tog med gemensamma krafter ett litet krafttag och städade lite. Inte fullt ut dock. Runt två åkte jag och mötte Ballen och Greken i byn där vi åt mat. Eller ja somliga drack ju bara vatten. Var det gott?
Åkte hem en snabb vända för att hämta träningskläder då vi skulle mötas upp i liljeholmen och köra ett spinningpass (som visade sig vara grymt) och sedan dra ut och äta. Riktigt genomsvettiga och glada hoppade vi in i duschen och fixade i ordning oss inför restaurangen. Visst maten smakade bra men servicen sugde (jag är språkpolis och JA jag vet att det inte heter sugde, men dte lät bra okej?!) så vi vägrade ge dricks.
Hade i alla fall en riktigt nice kväll och det var kul att träffa alla spinningtjejer igen. Ska ses snart igen.

Ska sova nu..eller först kanske det blir lite chirre. Ska jobba imorgon, gillar läget.

Tvätt kl 07.00

Shit vad tidigt man var uppe då. Men det är skönt att ha det gjort.

Väntar på att syrran ska ringa så vi kan gå och träna, sedan blir det lurre med Greken, hem och städa, sedan iväg och cykla med alla spinningtjejer och sedan middag på restaurang. Ska bli så skoj.

Spinning core

Gick för första gången på någon annans pass. Kul att se om man kör likadant då det är förkoreograferat. Men icke. Måste nog gå på några fler bara för att kunna jämföra.

Idag gick även syster Mellan på spinning core, dock inte med mig och syster Minst utan på ett annat gym. Men ändå. Hon är grym. Har ju endast haft gymkort i 5 månader så det är lugnt. Haha.

Ska upp och tvätta klockan sju imorgon så just nu är det sängen som gäller...med min kärlek.

Då var det gjort.

Jag har sagt upp mig. Känns så jävla gött. No more Hemskköp. Ich bin really HAPPY!!



Nu ska jag spinna och corea. Tjoflöjt.

Okej.

Nu går jag. I quit!

Hann bara ångra mig en gång

och det var direkt efter passet då jag fortfarande hade eftersvettningar i kroppen. Sedan var jag ganska nöjd med valet. Gött.

Körde passet, åkte in till stan och mötte El Greco. Vi käkade först och gick sedan för att kolla presenter och eventuell rea. Jag hittade två myströjor från Adidas till mig själv och en T-shirt till karln. Greken hittade det hon var ute efter, en Peak Performance-tröja på 40% rea. Nice.

Ska ju då som sagt gå in och säga upp mig imorgon. Känns riktigt jävla gött. Har fått minst ett fast pass per vecka i repan, en var 4e söndag, varje onsdag  och lördag på cykel. Me being happy right now. Plus att de ska ringa mig därifrån när de behöver.

Dun

Det får bli dunjackan trots allt. Jag hatar nämligen att frysa. Jag hatar visserligen att svettas också, men skulle jag nu svettas röven av mig i någon affär så kan jag ju bara gå ut och svalka av mig.
Vad jag är smart ibland.

Guten morgen alles!

Har precis käkat frulle och såg att darling missat att stänga av datorn igår kväll så då tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ett litet inlägg.

Jag sitter just nu med ett dilemma. Jag har köpt en grymt snygg skinnjacka som jag såklart vill använda så fort som möjligt. Tyvärr är det ju minusgrader...Vi gör en lista istället.
Det som talar mot:
¤ Det är minusgrader
¤ Jag kommer ångra mig då jag har en resa på en och en halv timme och jag kommer frysa ungefär en timme och tio minuter av den.

Det som talar för:
¤ Jag blir jävligt snygg
¤ Jag ska till stan med Carro efteråt med en stor bag i släptåg och ska jag då ha min dunjacka kommer jag svettas arslet av mig istället.
¤ Jag kan faktiskt ha underställströja på mig.

Okej jag såg precis att jag kom med fler fördelar än nackdelar. Så än så länge blir det den. Kanske ångrar mig i dörren.

Ciao!

10 things you didn't know about me

1. jag har aldrig varit utanför europa
2. jag har inga nagelband
3. mina nedersta revben knakar när jag kramar någon/ligger på mage och gör olika övningar. De åker liksom in under de andra...
4. Jag klarar inte av dåliga förlorare
5. Jag ville bli många saker när jag var mindre, bla arkeolog, inredningsarkitekt och frisör
6. Jag åt inte på några dagar efter att jag och syster sett restaurantscenen från monty python, när tjockisen sprängs efter att ha ätit ett tunnt chokladflarn.
7. jag har otroligt dåligt tålamod
8. får jag inte mat i min mage fungerar jag inte. Jag blir ett monster
9. jag kan 'fälla ut' mina skulderblad så att det ser ut som mindre vingar/missbildningar
10. min farmor fyller 95 i mars och jag 25 i juli och vi är bästa vänner. Älskar henne enormt.

Sweet lovin'

Börjar detta inlägg med att säga att jag älskar min karl. Han står verkligen bakom mig i mitt beslut att säga upp mig, med motiveringen:
.Klart du ska säga upp dig, du mår ju inte bra där och jag vill verkligen att du ska må bra.

Sedan kan jag även tillägga att det var jävligt kul på jobbet idag. Började i Mini tillsammans med E. Första ungen som kom satte vi framför tv:n, sedan snackade vi lite och när nästa två tjejer kom satte vi på A-teens första (och enda?) skiva och dansade rövarna av oss tillsammans med kidsen. Riktigt kul och rejält svettigt.
Gick sedan ut och tog över efter El Greco. När hon sedan kört sitt pass var klockan mycket och hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen så vi bestämde oss för att dra till Donken när jag slutat, då båda var vrålhungriga.
Jag hatar verkligen donken, men jag var hungrig och det var det enda som var öppet.

Men det var ett roligt jobbarpass i alla fall.

På fredag ska vi spinninggirls ut. Ska bli kul att träffa alla igen, riktigt gött gäng.

Decided

Imorgon efter att jag kört pass och varit i stan, går jag in och ber om att bli uppsagd på grund av arbetsbrist, för då har jag rätt till A-kassa. Och det måste jag ju ha. Eller hur?! Jag har ju pröjsat för den i flera år ju.

Ska nu gå och fixa lite make up och sedan drar jag till jobbet. Tjing!

Where to go?

Har en till fråga. Fjällen eller solen? Förra året när vi precis skulle sluta skolan fick vi reda på att vi gärna fick följa med på detta års fjällenresa om vi ville. Då lät det som att alla skulle följa med. Nu är det typ två som kan följa med. Börjar då bli lite osäker. Visst det är ju kul även om det bara blir två , men jag var inställd på att vi skulle bli gänget igen. Så nu börjar jag fundera på att banga och istället spara till en solsemester med min karl.
Älskar ju både fjällen och solen, så det blir ett tufft val.

Har i och för sig inte varit på solsemester på 100 år. Så det är fan dags. Jag har bestämt mig. Haha.

Nu ska jag beställa smycken.

Whattodo?

Har ingen aning om hur jag ska göra. Igår hade jag gått in och sagt upp mig om jag bara kommit ifrån kassan, men det gjorde jag såklart inte då de inte kan planera på det jobbet. Satt i tre timmar och höll på att kissa på mig... inte kul. Sedan kom jag även iväg på lunch en halvtimme senare än utsatt och ni som känner mig vet att jag inte fungerar utan mat. Så mitt humör var itne att leka med.

Hur som helst är den stora frågan nu, ska jag säga upp mig? Mår ju really psykisk dåligt när jag är där. Känns som att jag har oregelbunden puls när jag är där. Eller ska jag stanna kvar på noll timmar, dvs inte skriva på det nya kontraktet? Good question. Någon som har något bra svar på det?

Somtimes I cut myself to see how much it bleeds, it's like adrenalin

Fast jag råkade ju bara skära mig i fingret. inget jag gjorde med flit. Det blödde utav bara fan. Klart jag skulle hitta den störstaste vassigaste knivjävulen som fanns. Schwuiiiiittt lät det och plötsligt var hela handen röd. Mysigt. Har hört att man ska ha handen ovanför hjärtat så ska det sluta blöda, det gjorde det inte. Så jag letade upp ett blått följsamt plåster och lade om såret tre gånger ungefär, så nu har jag ett blått vänsterpekfinger.

Vad har ni?

Januari 19

Jag pallar inte. Börjar klockan 12 att arbeta idag och klockan är nu 11.20, trots det har chefen ringt mig 5 gånger. FEM gånger!! Messade syrran och bad henne kolla så att det verkligen står 12 på schemat. Ja det gör det. Vad är det som är så viktigt att det inte kan vänta tills jag börjar?

Har nästan varit ledig i två veckor pga ett litet psykbryt för ett tag sedan. Kände mig rätt så utvilad faktiskt och att huvudet och lugnet börjar komma tillbaka. Den känslan sitter inte kvar. Stressen bubblar mellan brösten. Aj.

Jag vill ha en synt farsan

Idag är det söndag, det betyder att det är fyra dagar kvar tills man får reda på vad man får i lön och fem dagar kvar tills man faktiskt får lönen på kontot. Känns rätt gött faktiskt. Det kommer bli ganska stor kontrast från denna lön till nästa. Denna lön som kommer nu jobbade jag inte bara av min rumpa utan jag jobbade även sönder mig själv. Mindre kul. Denna månad har jag hittills knappt jobbat alls. Vilket i och för sig har behövts då jag nästan dog i början av året...

Skulle gått på dansutbildning nu i helgen, hade sett fram emot det enormt. Inte nog med att man ska få dansa, man ska även leda ut det. Alltså instruera andra hur de ska göra, vilket jag utbildat mig till. Nice.

Jag har kommit fram till att jag ska söka utbildningar till hösten. Jag känner att jag inte längre kan svara på lika många frågor som jag kunde förut på diverse tv-frågesporter. Jag måste aktivera min hjärna igen. Känner mig urblåst liksom.

Har ett litet dilemma som vi försöker lösa. Vecka 14 drar gamla skolan tillbaka till fjällen och vi gamlingar får följa med. Det är endast två problem med det.
1) Karln opererar korsbandet 6 veckor innan, tror inte riktigt att läkarna och sjukgymnasterna rekommenderar utförsåkning oavsett snöbräda eller skidor.
2) Vi har ganska mycket utgifter nu, med tanke på möbler och diverse teknikprylar. Plus att vi faktiskt vill åka på solsemester inom snar framtid.

Gash, det är lite svårt.

Vill ha...

Någon som vet någon sida där man kan beställa smycken med valfri text på? Vill så gärna ha det. Helst halsband... får fortsätta leta.

Kommunikation?

Tror inte att jobb vet hur man kommunicerar. Igår kväll när jag stod och lagade mat ringde en av cheferna från jobbet, jag svarade inte (brukar låta de prata in ett meddelande så kan man ringa upp sedan). Han sa att han bara ringde för att försäkra sig om att jag skulle jobba idag. Hallå? Jag fick mitt schema i fredags för en vecka sedan, då sa jag till M & L att jag inte kan jobba denna vecka för att jag jobbar på det andra jobbet. Ändå ringer han... det måste ju betyda att de inte pratar med varandra.

Hur som helst så ringde jag upp honom och sa detta. I morse ringde ett nummer som jag inte känner igen och då svarar jag inte. Då var det den högsta chefen som pratade in ett liknande ex. hej hopp tänkte bara kolla att du har koll på att du ska vara här vid 14.

Seriöst. Jag tänker inte ens ringa upp.

 Det som stör mig mest är att han sa att nu har du fått ditt schema borttaget de senaste två veckorna, men du ska jobba idag.....etc. Mitt schema?? Jag är anställd på 0 (NOLL) timmar. Jag har inget schema.  Likadant som jag inte kan förvänta mig få jobb av de så kan de inte förvänta sig att jag kan jobba. Särskilt inte om jag får schemat två dagar innan det ska börja gälla. Man ska ha en månad på sig att godkänna ett schema inom handels......

Januari 16

Idag fyller min kusin år och mor och far min firar bröllopsdag. Om två år har de varit gifta i 25 år. Det är en ganska bra insats tycker jag. Och de älskar varandra fortfarande lika mycket. Kärleken som de i början kände kanske inte riktigt finns kvar lika stark, men det finns inga bättre kompisar. Jag har aldrig sett mina päron bråka, visst de har haft meningsskiljaktigheter men aldrig bråkat om något. Coolt. Så ska vi också ha det om 25 år.

Var ju på gymmet med syster Minst igår. Vi började med att köra lite kondition, sedan kom Carolajnen förbi och hon sa att hon skulle köra Bodypump och undrade om vi skulle vara med. Vi sa ja. Jag har endast kört pump två gånger tidigare, och syrran var det allra första gången för. Shit vilken genomkörare det är. Man går igenom varenda muskel. Och det kan jag säga att det känns idag. Men va gött det är med träningsvärk.

Ska nu göra i ordning mig för att dra till gymmet, för lite konditionsträning.

Januari 15

Gah, jag märker idag hur så inte smidig jag är. Gick ju på yoga igår och det kräver lite smidighet för att man ska kunna göra övningarna fullt ut så man försöker ju pressa kroppen lite. Min höftböjare idag är inte nådig kan jag ju säga. Tror det blir långstretch på den.

Minns inte om jag skrev om mit lilla äventyr i måndags. Först åkte vi till karlns jobb så fick han visa mig runt lite, hur det såg ut på hans arbetsplats. Shit vad det var varmt på vissa ställen. Efter det gick vi till blodcentralen för att ge blod, dock tar de endast blodprov första gången för att kolla att man är helt frisk, så man får vänta en månad efter detta innan man får komma tillbaka. Det känns som en god gärning. Om någon har tips på vad man mer kan göra för enkla saker för att hjälpa någon annan så tipsa mig gärna.

Jag kan tipsa er andra om att donera era organ. Jag har gjort det och det är superenkelt. Du går bara in  här och klickar på den röda rutan uppe till höger där det står Anmäl dig till donationsregistret. Det kostar ingenting, och visserligen får du ingenting för just den tjänsten i och med att du kommer vara död när de tar dina organ. Men vem vet, innan du dör kanske du kommer behöva organ och önskar då att någon annan barmhärtig själ har just gjort detta. Gått in på www.donationsradet.se.

Januari 14

Ah, har varit och kört ett spinningpass och det kändes så mycket bättre än förra gången. Körde även core efter. Och gissa vem jag åkte på samma tunnelbana som?! Han som spelade en utomjording (tror jag) med kastrull på huvudet - Kosmos. Minns ni honom?! Hahaha.

Sitter just nu och klämmer två kycklingklubbor med avocado. Jag älskar verkligen avocado när de är som bäst, lagom mjuka. Mums.

Ska köra yoga ikväll med Ballen och syster Minst och eventuellt syster Mini. Får se om det blir ett annat pass också. Känner att det känns riktigt gött nu. Men bara idag. Jag MÅSTE komma igång med träningen. Jag kan ju inte jobba på ett företag som förespråkar att man bör träna 2 gånger i veckan så gör jag inte ens det själv... Tycker alltid att vintern känns tung, lättare att ger sig ut på promenader, joggingturer och cykelturer på våren och sommaren.

Missunderstanding

Är så grymt trött på alla dessa missar och missförstånd. Trodde att det endast förekom på det sämre jobbet och att man inte skulle stöta på dessa problem på nya jobbet. Jodå, de finns även här. Pallar inte. Vad är problemet? Kommunikation? Är det något för vissa människor?

Sen är jag även väldigt trött på att folk är så bra på att kasta sten i glashus. Varför är det så? Är det som mobbing? Mantrycker ner andra, eller sätter de i ljuset för att deras egna problem inte ska synas. Bajs. 

Januari 13

Har nu börjat återhämta mig från den goa helgen. Denna kan man leva på ett tag framöver. När dagarna känns tunga och tråkiga är det bara att tänka tillbaka på denna helg, läsa föregående inlägg eller tänka på Lillsvedsgänget 07/08 så blir man på topp igen.
Här kommer lite bilder från helgen:

1. Benny och jag
2. Benny och jag kör ravehanden
3. De tre blondinerna; Toola, Benny och jag.
4. Söta Toola och Emma.
5. Ormgrop!
6. Jag freakar vid sidan av dansgolvet. Toola gjorde också det men jag har inte tillgång till den bilden :(
7. Toola hittade en söt finne
8. Grym stämning när vi alla samlades och sjöng I'm yours. Jag började böla.
9. Jag och karln.






VI..... och Jesus på ett hörn :p

Januari 11(OBS! varning för tråkigt inlägg för icke-Lillsvedare)

Jag ska i detta inlägg försöka att med ord beskriva den kärlek som kan finnas mellan människor. Jag ska göra mitt bästa för att försöka få er att förstå, för det är inte lätt om man inte varit med om den. This is my story:

Augusti 28 2008:
En hel grupp människor på cirka 80 stycken anländer till idrottsfolkhögskolan Lillsved med förhoppningar, förväntningar, spänning, nervositet och säkert många andra känslor. De första dagarna passerade och folk började förstå att dessa människor är alla här med liknande mål. Folk kom allt närmare varandra och att vi alla gick i olika klasser gjorde ingen skillnad. Vi umgicks över gränserna.

Under skoltid spenderade man självklart mest tid med de som gick i samma klass, mötte man parallellare på skolgården, i matsalen eller herrgården hälsade man glatt och kanske pratade en stund. På kvällarna arrangerades det ofta idrottsaktiviteter så som gympapass, spinning, fotboll, basket, lekar mm. Även de två föreningarna Elekåren och LIF arrangerade lite större tillställningar så som Alla hjärtansdagkväll, Singstarkväll, spökbollsturnering.

Trots att skolan hade som inställning att Här dricker vi inte alkohol, så kanske man kan säga att vi gemensamt kämpade för att visa att så icke var fallet. Ordet fest låg ofta på folks tungor och det bjöds inte sällan på det heller. Första festen (som nog kommer sitta hårt fastetsad i allas hjärnor och kommer kopplas konstant till tiden på Lillsved), Ghettocruise, Halloween.

Lite större händelser som man antagligen kommer minnas är alla klassers hajk, handikappveckan, volleybollturneringen på Bosön, grillningen nere vid bryggan andra dagen då vi lekte viskningsleken som blev lite misslyckad för oss som hade islänningen i laget :p Planeterna som var ett litet fiasko, och alla storinfon som arrangerades.

Vi åkte på resor, inte bara med skolan utan även utanför - kryssningar. Resan/-orna till fjällen var oslagbara. Först en turvecka för IP och sedan gemensam till Bydalen där gemenskapen växte sig om möjligt ännu större. Tror att de flesta vid denna tid började inse att tiden i denna underbara bubbla inte skulle vara för evigt. Att dessa sanslöst härliga människor som förgyllt ens tillvaro med skratt, sammanhållning/gemenskap, hjälp, tröst, peppning och många andra saker nu lite halvt skulle spridas för vinden och inte längre dela det liv som man spenderat tillsammans de nio månaderna. Hur skulle detta fungera?

Vi återvände hem till Bubblan för att avsluta studierna med än starkare band till varandra. Tiden tycktes nu flyga fram och vi gjorde allt för att få den att stanna, vi ville fånga detta långa Kodakmoment-marathon vi alla varit med att skapa. Vi ordnade grillkväll i Elevbyn med hög mysfaktor, thebjudning, maskeradbrännboll med grillning efter.

Så kom då den dagen vi alla fasat för. Känslorna var minst sagt laddade och blandade. Vi hade gått och laddat inför denna stund, förberett oss på att allt detta faktsikt skulle ta slut. Samling i gympasalen, med elever, lärare och familjer och vänner. Vi skulle ha en liten show som avslutning. Det bjöds på tal, tårar, modern dans, tårar, manskören, tårar, tal, sverigedans, tårar, folkdans, prisutdelning och som avslutning - tårar.
Showen tog slut och familjer och vänner började sakta röra sig ut ur salen medan vi elever stod kvar för att säga hejdå. Det blev många kramar ovh ännu fler tårar. Fösökte spara in lite på tårarna, men det gick inte. Alla grät, killar som tjejer. Jag hade hållt mig ett långt tag in på showen då jag vänder mig om och ser Lälly sitta bakom mig, gråtandes. Då brast det. Tittade jag över på motsatt sida så satt tjejerna och grät där. Det gick inte, hålla tillbaka tårar var långt borta. De flödade.

Kära folket. Ni är helt enkelt sjukt jävla underbara. Ni har varit med och skapat i alla fall mitt hittills bästa år i livet. Ni kommer alltid ligga varmt om mitt hjärta. Ni alla är det bästa som hänt mig. En person kan kanske ta åt sig lite mer av detta, men det tar jag inte med i detta inlägg, det säger jag face to face med honom istället.

Men jag vill alltså med detta inlägg förklara min kärlek till så många människor samtidigt. Vänner för livet, kärlek för livet, minnen för livet.

Tack ni alla Lillsvedare 07/08!!!
Jag älskar er!

Cleaning out my closet

One more time. Fixar och donar. Snart är det middag. Med massa folk. Nice.

Ska kolla på premiären av Let's dance. Sorry men jag kommer nog spy på "Blondinbella". Såg ett klipp på Aftonbladets hemsida, med en rubrik som löd typ: 'Blondinfighten'. Snacka om skillnad på både dans och personligheter. Av de två har jag redan made up my mind, go Laila!! Hoppas hon inte försöker på samma sätt som ''Blondinbella'' att dansa sexdans.

Sitter fast

I'm stuck.

Januari 9

Har inte haft internet på några dagar. Vad handikappad man känner sig utan. Man har ju sina rutiner. Kolla alla möjliga sidor.

Jeje. Jag har mått pekk de senaste två veckorna. Psykbryt or whatever. Tårarna har brunnit under ögonlocken konstant, ibland (eller för det mesta) har de kommit fram. Har svårt att dra efter andan, hjärtat slår konstigt. Var är väggen? Vill ju verkligen göra allt för att undvika att springa in i den. Bad om att inte få några timmar alls denna vecka. Gick ju hyfsat bra.

Skulle eventuellt jobbat idag, så jag har väntat på att få ett samtal som bekräftar det, men ingen har ringt. Så sedan i tisdags har jag sökt bekräftelse på att jag slipper jobba.

Igår kontaktade jag dem. För att meddela att jag inte kan jobba, då jag ska få främmat från Up North. I och med att ingen hört av sig. Jag messade även och sa att jag kan verkligen inte jobba. Ingen bekräftelse. Jag är anställd på noll timmar. Vilket betyder att jag kan inte förvänta mig att få jobb och tvärtom, de kan inte förvänta sig att jag ska jobba.

Dessutom, får man ett nytt schema ska man ha en månad på sig att godkänna det (jag hade en vecka). Plus att muntliga avtal gäller. Denna chef sa att vi skulle ta bort alla mina fredagar. Plus att jag har ställt upp för det där äckliga företaget i 6 och ett halvt år, har aldrig sagt nej om jag inte haft jobb på annat håll och vad fan har man fått tillbaka? Inte så mycket som ett tack. Om jag då ber om att inte få några timmar för att jag mår pekk, kan man inte då förvänta sig att de fixar det? Tydligen inte. De har verkligen utnyttjat att man inte kan säga nej när de ringer. BAJS:

Jag tror jag ska gräva ner mig. Hörs om ett tag!!!

Celebrate good times...

Jag är inte trött för fem öre. Men man borde väl go to bed. Tänkte först att jag skulle ladda upp lite bad quality bilder from xmas and new year...och lite allt möjligt. Hall till godo!



1. Jag i nyarsperuken.
2. Musslan och Ballen inventerar
3. Kinarestaurang innan Cirkus Cirkör
4. Systrarna tu
5. Älsk och jag




6. Söta gänget. Jomps ser aningen smobbad ut.


7. Vi har fatt upp var fina hylla. Det som saknas nu är 50tummaren.

8. VI
9. Diggar kulorna :p
10. Vi spelar tyskt alfapet hos svärmor

Januari 5

Finns det något mer underbart än när det ligger snö på träden? Knappast, möjligtvis några få saker. Och solen har tittat fram. Helt underbart. Humöret på topp.

Hade en soft morgon med Älsk och Veronica Mars. Runt tvåtiden åkte jag till gymmet och cyklade igenom passet två gånger. Kändes hyfsat bra ändå och imorgon ska jag ha testcyklare. Så då får jag se om jag har flåset att prata också. Har ju itne cyklat på ett bra tag då det varit så mycket jobb.

Fick ett samtal från Mary igår. Norrlänningen måste ju ha någonstans to crash från fredag till den Stora dagen. Så karln och jag får finbesök då :)  Fan va kul det ska bli att träffa alla igen. Helt underbart. Kan inte förstå att det var ett år sedan det var vi som gick på skolan och pratade med förra årets elever. Tiden rusar fram.

Nej nu ska jag sortera tvätt. Kul. Sedan är det middag.

I believe in angels...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp. Jag blev simlärare (fast jag hatar vatten), skidinstruktör, spinninginstruktör, coreinstruktör, massör. Jag grät något kolossalt när skolan slutade...vilket vanligtvis inte händer.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga. Vad ska jag med de till?


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp, två stycken. Grattis!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur var

5.Vilka länder besökte du?
Tyskland

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Kanske en bebis :) Nej inget som direkt ploppar upp i hjärnan. Men kanske en större lya.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5e januari.


8. Vad var din största framgång 2008?
Jag blev godkänd spinninginstruktör på SATS.

9. Största misstaget?
Jag gör inga misstag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har migrän cirkus en gång i månaden, räknas det som sjuk så JA.

11. Bästa köpet?
Vår soffa och säng :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, soffa, säng och kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut. Mycket. Karln min make my day, bara att han finns där när jag vaknar gör mig glad, alla underbara vänner som bjuder på sig själva och finns där.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I'm yours med Jason Mraz är nog den som är starkast. Eller Linkin Park - In the end. Men det är så grymt många låtar. Och de flesta som etsat sig fast är kopplade till Lillsved.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
På något konstigt sätt känns det som att det kommer fler och fler tårar från mina ögon ju äldre jag blir. Kan tom böla när ngn i en komedi friar... Men det är alltså både glädje- och sorgetårar.  Men i det stora hela har detta varit ett sjukt glatt år.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inte mycket.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Käkat så sjukt onyttigt som jag gjort...

18. Hur tillbringade du julen?
Med kärlek och familj hos mormor.

19. Blev du kär i år?
Ja, varje dag.

20. Favoritprogram på TV?
Inget.... Är den trVkiga typen som inte gluttar så mycket på tv. Om det blir ngt är det typ AFV.

21. Bästa boken du läste i år?
Står mellan två helt olika genrer: En blomma i afrikas öken.... Eller ............ Lått den rätte komma in.

22. Största musikaliska upptäckten?
Kan inte komma på någon speciell, men en som förvånade mig att jag tyckte var bra var Miss Comeback Spears.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Nej, jag önskade mig inget.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Läs ovan :p

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade den i Tyskland med min babe som på morgonen var och övningskörde då han körde upp dagen efter och klarade det :D

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite bättre ekonomi efter sommaren hade inte skadat. Den perioden bjöd på många tårar.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Soft. Medveten.

29. Vad fick dig att må bra?
Kärleken, skolan, familjen, vänner, livet.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen jag gick direkt och tänkte på.... men kanske den ständiga Depp? 

31. Vem saknade du?
Carro...

32. De bästa nya människorna du träffade?
Lillsved (All included) och tjejerna på spinningutbildningen.


 


Januari4

God morgon!

Ska precis kila iväg till jobbet för att jobba mitt sista pass på en vecka. Så jävla skönt. Har dock ett uppdrag mitt i veckan, ett cykelpass på 30 minuter. Hoppas jag pallar det :p

Tappade min jävla lur i trappan igår på väg hem så den gick sönder. Trodde jag i alla fall, men efter att ha plockat isär den 40 gånger och satt den på laddning då och då så började den fungera sent på kvällen. Jag gillar verkligen inte mobiler. I alla fall inte när de fungerar.

Nej mot jobbet. Ses snart Carro!

Januari 2

Okej jag suger på att uppdatera jag vet. Men jag har inte riktigt varit med i huvudet de senaste veckorna och nu i veckan så artade det sig i ett litet psykbryt/sammanbrott. Känns som att man är och nosar på den lilla väggen. Jag har jobbat praktiskt taget varje dag från tidig morgon (06.15) till sen kväll (22.30). Har tänkt att jag skulle tjäna lite pengar, för det längtar man ju alltid efter i januari när man gjort av med decemberlönen på julrean. Men i måndags så kom tårarna, först hemma sedan på jobbet. Kroppen sa helt enkelt ifrån. Var så dags det.

Har hur som haver haft en underbar jul med min älskling och likaså nyår, trots att själva kvällen kanske inte artade sig som den var planerad, men jag är nöjd.

Ska nu in på toa och fixa mig lite. Vi ska nämligen in till stan och äta på restaurang och sedan ska vi se på Cirkus Cirkör. Vi systrar plus respektive (ja Linnéa tar med sig Molgan).

återkommer med bilder när jag har tid. Kanske näsa vecka :)

God fortsättning på er alla!!

RSS 2.0