Tomorrow

Imorgon smäller det. Imorgon är det tänkt att vi ska införskaffa säng och soffa. Jag längtar. Dock kommer det behövas mycket mer, men det får vi ta typ i januari. Jag orkar inte vänta, vill ha nu. Men jag är glad bara jag får bo ihop med min STORA kärlek.
Det är han.

Worst thing EVER.

I've been crying my heart out tonight. Karln och jag köpte hem pizza och satte oss för att se på film. En krigares själ.

Det var den värsta film jag någonsin har sett. Jag har sett hemska filmer som skildrar sanning och verklighet tidigare, men jag har banne mej aldrig gråtit så mycket till en film. Jag hulkade, även när eftertexterna rullat klart började jag gråta. Snoret rann så jag gick och snöt mig, när jag kommer tillbaka till soffan tror jag att jag har lugnat ner mig men så säger C något om filmen och jag börjar storböla igen. Så jävla hemsk.
Både psykisk och fysisk misshandel, mansjävlar som man bara vill tortera hårt och skära av de deras allra heligaste, kvinnor som far illa, barn som far illa, död.

Fan i helvete. Att detta pågår.

Har ni sett Lilja 4-ever ? Denna var 15 gånger värre. Tycker jag. Har ni sett den?

En krikgares själ.

November 30

1:a advent. Hade inte en aning om det. Måste nog säga att jag inte riktigt bryr mig. Ända sedan jag var liten har jag inte förstått charmen med att tända ett ljus varje söndag. Har typ bojkottat adventsljusstaken. Inte för att jag har något emot jul, tvärtom. Älskar julen. Det är kärlek, det är mys. Allt är rött överallt, det är tända ljus och ljusslingor i olika färger, det är lukter det är smaker. Det är gemenskap (för de flesta, jag vet att det finns miljoner som sitter därute utan någon), det skickas julkort hit och dit (vilket jag själv suger på), man träffas över glöggfika. You name it.

And so this is christmas!

Måste ju bara...

...kommentera den lilla flickan som jag läste i tidningen endast var 12 år gammal som svimmade på grund av Idol-Johan. Japp, ni läste rätt Idol-Johan. Medan vi väntade på att maten skulle bli kvar i går kväll satt vi sex personer framför teven och skämdes. Det var riktigt pinsamt att se hur bruden reagerade. Tycker fan synd om henne. Tyckte verkligen hela grejen bara kändes så extremt överdriven Kanske bara är jag.

November 29

Kaos imorse, men det löste sig och jag fick hoppa in i mini ett tag och måla ungar i ansiktet. Det var roligt.

Karln min kom till mitt första jobb för att luncha med mig, så mellan tre och fyra satt vi och åt medan Greken jobbade. Haha. Gick sedan ner och fortsatte med att jobba lördagskvällen ut.

Var även med om könsdiskriminering för typ andra gången på en månad. Som kassörska tar man ju betalt av kunden wich means att du får pengar av dem och du ger i de flesta fall pengar tillbaka. Så gott som ALLA tar även emot pengarna i handen, förutom somliga karlar som "enligt religion" inte kan göra det. I'm sorry, jag respekterar alla som är troende, så länge de respekterar mig för att vara ICKEtroende, men när det kommer till diskriminering av ett visst kön då är det inte längre accepterat. -"Sorry, min religion, du förstår?" Nej, helvete heller det gör jag inte. Ni kan inte ta emot saker med era händer från kvinnor men ni kan säkert ta emot en avsugning. Det är okej???? Jag bara undrar. Blir lite nyfiken.

Annars då? Ja, min lördagkväll spenderar jag i soffan med min mor och far och sitter nu och väntar på att min karl kan komma hem och joina mig i sängen.

November 28

Var tvungen att slänga mig upp ur sängen idag. När klockan hade ringt såg jag även att C på jobbet messat om att hon hade feber och gärna ville bli avbytt tidigare. Hann ju inte komma så mycket tidigare, men vid nio istället för tio. Jobbade sedan i mini, med många gråtande barn som smittade av sig på alla så jag hade en Crying chorus, och flera som jag fick neka på grund av för många barn.
Vid ett stämplade jag ut på ena jobbet och stämplade in på det andra klockan två. Efter jobbet skulle jag och minisyster egentligen tränat...men palla. Vi gick och shoppade lite julklappar istället.

Käkade räkmacka med nästan hela familjen, mor, far, syster minst, syster mellan + pojkvän. Min karl saknades, men han kom så småningom. Känner nu att jag håller på att somna så nu ska vi nog kura ner oss i vår iskalla säng och bara gosa....
Sov gott!


Sweetheart!

Farmor friskförklarades. Hjärtat slog precis som det skulle och blodtrycket var finfint. Tack och lov för det. Hon försöker hålla de rätta takterna igång min lilla farmor. 96 år och hoppar nästan varje dag upp på sin motionscykel som hon har i gästrummet och cyklar en stund. Okej hon blir väl inte genomsvettig men i och med att hon sällan kommer utanför dörren pga dålig balans och nästan blind så tycker jag det är grymt.Stålfarmor :)

Jag är glad, det känns bra. Känns som att det kommer komma något bra.

By the way så hade jag en sjukt verklig dröm i natt. Trodde verkligen att allt hade hänt när jag vaknade.  Okej, drömmen utspelade sig någon gång i juli -09 alltså en bit fram i tiden, jag var jätteglad för att jag och Carre lyckats bli på smällen, drabbas dock av missfall men föder ändå (?) Under "graviditeten", vilket jag då inte tror att jag är i och med missfallet, tröstäter jag enormt och ut kommer världens tjockisbebis. Tänker att honom ska jag nog inte amma så mycket för jag har hört att de som är feta som barn, lättare blir mulliga/feta när de blir äldre. Bra morsa jag kommer bli. Skippar att amma ungen. Nicht so gut....
en det är sjukt vad verkliga vissa drömmar kan vara :/

November 27

Ska åka till byn för att möta upp farmor och följa med henne till läkaren, sedan blir det antagligen lite fika hemma hos henne. Ska dock försöka hinna hem en sväng innan jag börjar jobba (kl15) för att mor o far kommer hit ikväll och det ser väl ut som ett smärre bombnedslag :/

Retroaktiv shopping

Det blev trots allt lite shopping today. Åkte tillbaka till byn med min karl för att lämna ett åkkort till syster mellan. Passade då även på att kolla lite mer i butiker. Om jag hittade något? Japp. Köpte ett "set" på barnavdelningen för 499 kronor. Det som ingick var mjukisbrallor, hoddtröja och en T-shirt. Hittade även en hoodtröja till Carre för 199 men den var för kort i ärmarna så jag tog den. Tack för det. Nu kommer jag gå omkring som mys-Cicci i denna dräkt... Kommer aldrig tvätta den för de är så mjuka på insidan. Okej ni får säga till mig när de börjar lukta ;)

Lite mobilbilder:

Haha en oretuscherad sanning. Hooden som var för kort för Carre och mina nya monsterörhängen. Ju större desto bättre.

Ullsi och Jonski för några helger sedan

Svampen med ett av alla tävlingsglas

Jag och min stora kärlek :)

flashbacks


Syrran och jag i Kungsberget för x antal år sedan.

Jag i min nya lya för typ 3 år sedan.

Elin och jag i min gamla lägenhet

Tjocka släkten minus mor på julafton 3 år sedan

Mor o far (farsan knows how to pose)

Vi boulade en gång,.... det var roligt o ulle var asbakis....

The wind wistles down, the cold dark street tonight.

Var ju som sagt i byn med syster idag. Började bra, shoppade redan i första affären vi kom in i. Ett par underbara lovikavantar med 20% rabatt. Great. Sedan avtog allt helt plötsligt. Mitt humör svängde som de norska bergsvägarna. Jag som älskar att shoppa och gärna tar vad som helst bara jag får handla, kände helt plötsligt ingen som helst lust att gå i affärer eller ens komma hem med något nytt. Hittade endast en ny "den lilla svarta" och ett par örhängen.

Just nu känner jag mig också helt nere. Vet inte alls vad det är. Eller kanske. Men så ska det inte vara. Bajs.

November 26

Ska åka till byn med Syster Mellan och antagligen shoppa. Men får se till att hålla i stålarna, ska ju köpa möbler för det mesta :/

November 24

Okej this is it: Det snöar som satan och jag och min karl ska åka till IKEA för att kolla efter säng och soffor. Mys! Återkommer.

Peace!


Ich bin müde

Är lite småtrött om jag ska vara ärlig. All spinningspänning är nu borta då allt är klart. Vi fick idag chansen att välja pass som vi ville ha. Det fanns inte speciellt många att välja mellan och de som fanns låg far far away. Tog i alla fall ett satscykel30 pass som nu ger mig chansen att åka en timme till stället (och då alltså köra ett pass på30 minuter) och sedan åka en timme hem. Snacka om att jag kommer hinna läsa böcker. Haha, man kan alltid se något positivt i allt.

Har varit på mysmiddag hos Tant Ann med familj och som vanligt pratas det på i full fart. Alla vill prata, gärna högt och gärna i 180. Men oj vad mycket det finns att prata om. Särskilt Syster Minst fyllebravader. Mohaha. DU kommer få höra om det tills du fyller 65... Hehe. Fyllo!

November 22

Vill bara meddela att jag numera är godkänd spinninginstruktör. Fritt fram att köra klasser :) Wohoo. Men först en heeeeel dag med teori idag. Ser väl inte fram emot det så där jättemycket.

Döden

För ungefär ett halvår sedan fick vi reda på att en tjej på jobbet var gravid. Precis som med en annan kollega när hon var gravid gick jag runt och frågade om allt möjligt och klappade på magen (frågade såklart om jag fick först). Hon var beräknad att föda den 13 oktober men var tvungen att sjukskrivas lite tidigare, typ augusti, pga sviterna av graviditeten. För några veckor sedan kom jag på att hon borde ju ha fött, men kan ju ha gått över tiden, men glömde sedan bort att fråga någon om det.
Någon gång i förra veckan satt jag och Ballen i lunchrummet och hon säger plötsligt att denna gravidas kvinnas barn dog! Jag höll på att sätta maten i halsen och kände hur jag fick en klump i magen. Tårarna brände på insidan av ögonlocken. Va? Hur kunde det hända? Det skulle ha varit hennes första barn. Gah! Trots att hon hade gått 2 veckor över tiden vägde barnet endast 2.5kg. Ett "vanligt" barn brukar ju väga runt 3.5 eller mer om man gått över tiden.
Jag kan inte alls förstå vad hon och hennes man känner nu, men alla mina tankar går till de två.

RIP


November 21

Tre dagar kvar till löning, jag mår bra.Denna lön ska jag inte köpa något som jag brukar göra. Impulsera liksom. Allt jag´köper ska gå till nya lyan. Shit vad jag tjötar, men så är det. Har en massa idéer om småpryttlar man kan köpa som höjer mysfaktorn och ger lite färgklickar i hemmet. Men först och främst ska ju de största sakerna shoppas - säng och soffa.

Jag älskar Carsten. Vissa stunder är guldens guld. Som igår kväll när vi gått och lagt oss så låg vi och småpratade och skrattade och brottades och pussades. Wow, jag värderar sådant högt. Man känner en sådan grym connection. Det är vi.

God natt

ZzzzzZZZ

Play that fucking music

Jag hatar datorer. I alla fall när de inte vill som jag. Har suttit och letat sönder mig efter låtar som ska passa till mitt spinningpass (ja jag vet det blir ett jävla tjatande om det där, men just nu är det det enda som snurrar i denna blonda girls huvud). När jag är så gott som klar loggar datorn ur och stänger av sig själv. Jaha? Godnatt liksom. Fan i helvete vad sur jag var. Slet i mitt hår, spottade och fräste, sparkade till och med (fick ont i tån). Men den ville inte.

Karln kom och pillade, blåste och fixade lite. Vi slog av strömmen och bad en stilla bön till teknikgudarna att det skulle funka, och det gjorde det. Så vi börjar bränna min kära spinningskiva. Efter TRE försök funkar det. Varför säger den att allt är succesfully completed eller något om det inte har kommit ett skvatt?? Hur som helst så kom in lover till undsättning som vanligt och nu har jag en fullt fungerande spinningskiva.

Nej nu ska jag gå och lägga mig och se om jag orkar upp för att tvätta imorgon. Antagligen inte.
Sov gott alla ni!!

Förälskelse

Kan verkligen bara tänka spinning nu och trots det är det så sjukt svårt att hitta låtar. Man vill ju verkligen att allt ska vara perfekt. Ska sitta och sätta ihop massa olika låtar nu och sedan dra till gymmet imorgon för att prova ut och se hur det funkar i praktiken. Det blir ju liksom en annan grej när man sitter på cykel.

Jag har världens bästa pojke. Gillar egentligen inte folk som gör detta men detta får bli ett undantag. Satt i kassan igår och hade väl halvtråkigt som vanligt, alla som brukar komma in hade gjort det; psyk-Maggan, Bosse var inne för 4:e gången och frågade om jag var gift, Lila Tanten hade varit inne och handlat över sina tillgångar så allt var som det borde. När det lugnade ner sig lite tittar jag ner på mobilen och ser att jag fått ett mess av min karl som ligger hemma sjuk:

Hej älskling. Jag är så glad att jag har dig. Livet är så otroligt mycket bättre sen jag träffat dig :) saknar dig puss

Ah, blev riktigt glad. Och efter att jag kommit hem från farmor idag så stod 3 rosor på bordet, plus att han lagat mat och nu sitter och hjälper mig med att hitta spinninglåtar.... Måste jag säga att jag älskar honom???!!

Och just nu känns allt bara gött. Vi ska ju flytta till min lya och bli sambos - på riktigt. VI. Han och Jag. Kärlek.


November 20

Nu är det bestämt. Vi ska flytta. Till min lägenhet. Vi har ju länge varit på jakt efter en lägenhet i och med att jag inte vill flytta tillbaka till min gamla lya där syster Mellan nu bor med sin pojkvän. Men efter att ha pratat lite med mamma plus att ha fått en överdos av att bo med syster Minst så har jag kommit på andra tankar. Karln och jag ska flytta dit och vi ska byta ut så gott som allt. Allt ska bli nytt, allt ska bli vårt,tillsammans. Förstår karln att det inte är så kul att flytta in i min lya. Jag hade inte heller velat det.

Well well well. Nu får vi se när det blir. Måste ju först och främst köpa en ny säng och soffor då jag ska sälja mina gamla till Schannique.

Hur som helst så är jag jättespänd och lycklig. Looking forward to it. Har senaste tiden (dvs senaste 6 månaderna) gått runt med en klump i magen för att vi bott i mitt barndomshem....det var ju det sista jag ville!!

Sick

Min karl ringde just och berättade att han var på hemväg. Kände sig febrig och förkyld. Kanske är något som går. Hoppas detta är det enda jag drabbas av. Imorgon kan jag inte vara sjuk, ska ju jobba och träna. Och det är ju bra för när man tränar så hjälper man även till att hålla immunförsvaret på topp.

Njet

Det blev ingen träning för min del. Känner inte att det är värt att riskera något inför helgen. Är ju sista dagarna på utbildningen då och då måste man ju vara med för det är 100% fysisk närvaro som gäller för att bli godkänd.

Det står still i mitt huvud. Varför är det så? Älskar musik, mestadels musik faktiskt. men sedan när man ska sätta sig ner och brainstorma så är det helt blankt... Slåt på MTV för att få inspiration. MusikTeleVision som bokstäverna står för har helt missuppfattat förkortningen. De kanske trodde den stog för typ MittTaskigaVal, eller MerTid för Vila... äsch jag vet inte.  Men musik spelades det ialla fall inte. Mer Hogans någonting, My sweet 16 med äckliga snorungar, The Hills....Dåligt... Så nu ska jag kolla igenom min mp3 och redan befintliga låtar på vårt bibliotek. Wish me luck.

So hard

Oj, det var svårare än jag trodde. Har suttit och letat låtar så gott som hela dagen. Har väl inte fått överdrivet mycket tips. Fick dock några låtar av Vickan över msn, som jag tackar för . Tack!

Sitter här nu i valet och kvalet om jag ska gå och träna. Borde nog egentligen inte göra det då jag inte känner mig helt kry, men å andra sidan känns det inte kul att bara sitta hemma.

Hela dagen har jag drabbats av wanna-do-itkänslor. Typ kollat på Project runway och velat börja sy kläder, kollat på högen av foton som bara väntar på att sättas in i albumet, kollat in frysen 'vad kan man laga?'. Synd bara att jag verkligen inte bör göra något av det då jag måste sätta ihop spinningskivan. Och känner jag mig rätt kommer jag annars sitta på fredag kväll och sätta ihop den. Icke bra.
So back to business.

Återkommer med det där med träningen. Time will tell.

November 18

Vaknade klockan 7 och kände hur huvudet sprängde innanför kraniet. Tittade på mobilen och blev påmind om att jag skulle till naprapaten idag, men messade honom och förklarade läget. Somnade om, eller ah efter ungefär en halvtimme senare då sopbilen ska envisas med att tömma så tidigt på morgonen. Trodde jag mådde lite bättre när jag sedan vaknade men icke.
När jag gick och la mig igår kväll kände jag mig helt febrig, hade stått på jobbet och frusit oh svettats om vartannat och kännt att jag sort of blossade i ansiktet.
Känner mig febrig nu med, men det har jag inte tid med. Ska ju sätta ihop min spinningskiva.

Åh andra sidan är det inte så ansträngande att sitta i den mysiga datorstolen med en varm filt runt sig. Ska nog gå och göra i ordning en kopp the också så blir det optimalt.

Det snöar slask ute.

Time to go

Ska hoppa in i duschen för att sedan dra till jobbet. För att vara riktigt ärlig så är jag inte så jävla taggad att jobba. Men å andra sidan vad ska jag göra hemma? Karln min jobbar till 23 ikväll och bihanget (syster) jobbar till halv tio, så det är lika bra att gå dit och jobba i 4 timmar.
Tjoflöjt.

Ps. Är det någon som har några bra tips på spinninglåtar, långsamma som snabba, give it to me please :) Need it for the weekend.Ds

...


November 17

Såg att jag nu fått in bloggkollsloggan. Man kan prenumerera på min blogg. Gör't vettja. Eller inte. Ville mest prova om det funkar.

Maybe..

Har trots allt gjort om lite här. Kollade runt lite för att against the odds hitta lite inspiration. Egentligen kan jag väl inte påstå att jag hittade det till ny design, däremot till att skriva. Känner helt plötsligt hur det kliar i fingrarna efter att få skriva. Om allt och inget. Pepp.

Hittade även lite musik som jag diggar och som var länge sedan jag hörde. RENT. Japp jag är en musikalnörd. Apropå musikal så kom jag att tänka på vad jag såg imorse i DN (har dock inget att göra med musikal, men musik), Bounce har satt upp en ny show som heter Caution som har premiär i februari nästa år. Tjing pax för att gå. De är grymma.

No inspiration

Jag ska sätta mig ner om någon vecka efter min cykelutbildning är färdig och göra en ny deisgn till denna tråkiga blogg och se om jag kan återfå inspirationen. Den ligger jävligt långt ner under mina svettiga fotsulor...Håll ut :p

RSS 2.0