Sjuk träningsvärk, fortfarande

Tränade pattar i onsdags och idag är det lördag och trots det har jag världens träningsvärk i pattarna. Kan de inte växa lite i alla fall så kan man ju stå ut med smärtan?! Synd att det inte var så att om man tränade upp pattarna så kan man gå upp en kupa. Det skulle vara något tycker jag.

Klämde precis en fibergrötstallrik, det knastrade väldigt mycket men jag har hört att man ska må bra av det. Så nu är jag totalladdad, ska ta en solskenspromenad med Älsk och sedan blir det picknick med Limpz.

Royal schtek!

When you're going down down.

Har sådan grym träningsvärk i pattarna och biceps. Detta sunda leverna med träning ger vissa bieffekter, som till exempel nu när jag ska sminka mig. Jag orkar knappt lyfta armarna på grund av träningsvärk. Men det får det fan vara värt. Jag ska bli Arnold.

Crying

Sitter just nu och bölar till Grey's anatomy.

Shopping

Idag har jag handlat. Ganska mycket i jämförelse med vad jag brukar handla. Det blev tre par skor, ett par byxor och en väska. Det diggar jag.
Återkommer med bilder senare då min kamera inte vill som jag vill.

Mys på ballen

Fick ju som sagt ut lite möbler på vår minimala balle igår (men storleken har ingen betydelse), så jag och syster Minst tänkte att vi skulle utnyttja det vackra vädret och den varma kvällen. Efter hennes match som syster Mellan och jag var och kollade på och som de vann med 3-1, så åkte vi hem och gjorde våfflor och satte oss på ballen och avnjöt denna goda lilla maträtt.

Mums!

Bruksanvisning

Fick äntligen hem våra stolar och bord  igår som vi ska ha på balkongen. Nu är det mys och nästan helt klart. Har en liten sak till som ska ut, men det får vänta till efter järnnätterna.
Jag kände mig lite dumförklarad igår. Efter att ha plockat upp bord och stolar och ställt ut dem färdiga på balkongen hittade jag en bruksanvisning längst ner i kartongen:


Vad tycker ni?

Nu blir det fotboll hela slanten.

Ut i värmen och njut...

Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus

Har precis ätit frukost och sitter nu vid datorn och töntar mig som vanligt. Bredvid tangentbordet står skålen med popcorn från igår. Nästan så att man blir sugen att ta sig några nävar. Men min mage säger nej. Tror inte att den blir så glad om man proppar ner luftfyllda majscorn på morgonen.

Dags att dra till jobbet och förhoppningsvis får jag med mig min syster ut på en kameratripp efter jag slutat.

Wo-fucking-tjoho

Kollade precis mitt konto. Japp. Looking good. Looking pretty damn good.
London baby, here I come. Yeah! Living the dream.

Arga lappen?

Hittade en lapp i hissen:

Stämmer följande in på dig
¤ Ställer alarmet 07.30 varje morgon
¤ Har en mobil eller liknande med vibrator som väckarklocka
¤ Snoozar envist eller lämnar av annan anledning larmet vibrerandes läääänge!
Vill bara be dig stänga av vibrationen sedan får du gärna snooza hur länge du vill.
Tack för din uppmärksamhet. Ta åt dig eller gläds bara åt lite hisslektyr.
/Grannen

Nassing to do.

Var i valet och kvalet om jag skulle följa med älskepälsk till en av hans arbetskamrater eller inte, det blev det senare. Det skulle bara vara folk från hans jobb så jag skulle känna mig som bihand utan liv som hänger med min karl. Eller kanske inte. Men idag var det inte min dag helt enkelt. Jobbar ju med ansvar i morgon och det är min första helg så jag vill som sagt vara alert. Gärna en annan gång. Känner att jag vill kunna ta ett glas eller två utan att behöva tänka på ansvar dagen efter.

Längtar till nästa helg. Så skönt att vara ledig. Vill parta på fredagen. Någon som är på? Vill skaka mitt slappa äs. Shake your ass watch yourself...

Jag är ju en riktigt stor bloggnörd, sitter alltid och kollar runt på olika bloggar. Allt från vänners bloggar, till kämparbloggar, till gravidbloggar, till foto/teckningsbloggar. Den sista kategorin inspirerar mig något enormt. Jag har inte den estetiska ådran, men älskar att se vackra foton och grymma teckningar. Lät inspirationen komma över mig igår kväll när jag satt framför tv:n. Tog en stiftpenna (not good) och ett papper och började rita. Av någon konstig anledning vågar jag inte riktigt låta fantasin komma ner på papret. Jag vill att det ska bli bra på en gång. Det går ju bara inte. Och om jag inte vågar så kommer jag aldrig bli bättre heller. Men jag vill rita bra. Jag skulle verkligen vilja. Blir så imponerad av syster Mellan och hennes jävla pojkvän. Vad fan är grejen med dem? De är så sjukt duktiga båda två och har öga för både färg och form. De jävlarna.

Skönhetsopererad kvinna i slöja

Did I act angry?

Sneekpeek on one of my tatoos

Meet the Fockers

Nej kanske inte riktigt, men nästa helg ska vi träffa lite tyska släktingar till Älsk. Hans kusin kommer till Sverige med sina små gullungar. De var typ de enda jag kunde konversera med för jag fattar inte vad de säger och de fattar inte vad jag säger, men barn har mer fantasi så man kunde i alla fall leka med dem och de tyckte det var kul. Resten av släkten var nog lite stela när jag försökte börja leka med dem. Stifft.

Vaknade klockan fyra i morse av att det var lite halvljust och att jag hörde musik och massa glada människor. Kände nästan att jag skulle klä på mig och gå ut och joina dem, det lät verkligen som att de hade roligt. Men istället låg jag kvar och drömde att jag hade försovit mig så jag vaknade med stressat hjärta.

Nu blir det att pudra näsan och off to work för att bränna lite kalorier.
So long fuckers!

Dreaming, hoping for another try

I woke up this morning feeling...different. Som jag skrev i ett inlägg längre ner så har ju Alex gått och blivit mamma, så jag gissar att det inspirerade till min dröm. Tycker dock drömmen var väldigt speciell.
I drömmen blev plötsligt jag mamma. En vacker dag, typ en vanlig vardag som nu i veckan åkte jag in till BB och födde en liten flicka. Jag kände såklart glödje i sömnen, men det jag kände när jag sedan vaknade var att jag var besviken, för jag hade ju missat själva graviditeten. Jag hade inte fått någon mage och inte kunnat förbereda mig i nio månader som man kan under vanliga graviditeter. Men man har ju hört om folk som inte märkt att de är gravida och helt plötsligt får de som magkramper, åker in till sjukhuset och ut kommer en bebis. Jag förstår inte riktigt hur man inte kan märka att man är gravid. Visst att barnet kanske ligger nära ryggen, men kroppen förbereder sig ju, det är bröstmjölk hit och barnets sparkar dit, hicka, you name it vad det finns för massa olika symptom som måste märkas.
Men men. Jag blev i alla fall en sådan mamma. Jag och älsk blev hyfsat chockade när vi bara så där blev päron en vacker vardag.

Essen

Åkte tuben hem istället för att gå vilket var tanken till att börja med, eller tanken var egentligen att dra till gymmet men det var stängt så så var det med det. För att väga upp gymmet så gick vi förbi grillen och köpte de berömda hamburgarna, så man blev mätt till lunch.

Var ju ledig idag och hade inte så mycket för mig efter lunch, slappade hemma hos syrran och kollade Simpsons och Vänner tills det blev dags att möta upp älskepälsk nere på torget. Vi införskaffade lite ingredienser till middagen som blev allt annat än äcklig - Nasigoreng. Gjorde så mycket att det blir matlåda åt oss båda i morgon. Ekonomiskt värre. Riktigt nice.

Well well, ska gå och joina karln i soffan och smutta riktigt goda nygjorda smoothies. Me gusta.


Så jävla gott! Vad åt du till middag?

Farmor (privat inlägg)





Tog en lång och varm promenad till farmor i morse med syster Minst. Det första hon gjorde när vi kom fram var att lägga sig på farmors säng och somnade. Men vi fick till slut liv i henne igen och så gjorde vi det vi kom dit för - hjälpa farmor. Hon är världens sötaste. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Min farmor är bäst, hon är min bästa vän och det finns verkligen INGEN som slår henne. Från den dagen jag föddes har hon alltid funnits där för mig och jag vet inte hur många gånger hon kan berätta om första gången hon fick se mig och jag log mot henne.
Det var i alla fall det första Älsk fick höra när vi hade varit tillsammans i typ ett halvt dygn och vi var på väg ut till skolan där vi bodde. Pappa, farmor och mormor skulle få se hur jag bodde på internatet så vi fem åkte ut och jag satt APBAKIS i baksätet mellan farmor och mormor och råspyr helt plötsligt. Japp, det var inte den roligaste stunden jag varit med om. Här får Älsk träffa farmor, mormor och pappa för första gången och jag är inte alls med i huvudet. Spyr som en sjösjuk gris på finlandsfärja. Men mormor och farmor tyckte bara synd om mig. Farsan garvade väl lite mer och tyckte jag fick skylla mig själv. Okej detta blev en lång parentes.
Men jag kan i alla fall säga att den dagen min älskade farmor dör kommer en stor del av mig dö med henne. Hon har en så innerligt stor plats i mitt bultande hjärta. Det går liksom inte med ord beskriva vad hon betyder för mig. Kan sitta och bara se på henne och le. Trots hennes 95 starka år så vet hon fortfarande hur man ska klä sig, hon ser knappt ett smack men bryr sig ändå om sitt yttre på så sätt att hon alltid måste vara fin i håret och hon pudrar sig alltid lite och sätter på läppstift innan hon går ut.
Farmor är min farmor, idol, bästa vän, förebild, stöttepelare, rådgivare. I can go on forever. Jag älskar dig farmor!

Sol.Värme.Ledig.Träning

Känner nästan hur värmen når mig genom stängda fönster. Solen verkar göra sitt idag. Har precis klämt en hurtig frukost med fiberrik gröt, apelsinjuice(c-vitaminer) och leverpastejsmackor (järn) och vet att det nu är dags att slänga på sig dagens outfit. Ska möta upp syrran så ska vi gå hela långa vägen till farmor för att hjälpa henne med lite saker och sedan dra vidare till gymmet, så det blir att sätta på sig träningskläder från första början. Och idag innebär det linne och shorts i och med att jag hoppas solens strålar gör sitt.

Wawwa, wiwwi, wowwa. Fick mitt lönebesked från mitt nya jobb. Det känns rätt gött faktiskt. Äntligen få en normal lön. Tjänar ju inte riktigt så stora pengar på min blogg.... Undrar varför. Har ju de senaste månaderna fått ut ungefär en halv normal-svensson-lön och det har inte känts lika gött. Så när lönebeskedet damp ner i brevlådan kändes det som att en sten föll från mitt hjärta. Skönt.


Farmor och jag <3

Värme

Åh, jag längtar verkligen till det blir så pass varmt att man kan gå med bara ben med kombination. Shorts och bara ben, kjol och bara ben, klänning och bara ben. Slippa tänka på om man kommer att frysa eller om man fortfarande bör ha leggings eller sturmpbyxor på sig.
Syster Minst köpte ett par jättefina shorts till karln i Thailand, men de är ju aningens mindre i kropparna och så även deras storlekar så shortsen blev lite för små, men det gör inget för då kan jag sno dem.

De shyssta shortsen

Fick fina kuddöverdrag också

Två flätade vristband och en nyckelring

Fick ett par jeans också. Muy bien.

A new life has come

En liten Linus har nu sett dagens ljus. STORT grattis till Alex som efter ett bra tag äntligen fick ut honom :) Tänk vad livet vänder.  Visst, den lille har ju legat och skvalpat tryggt i magen och ständigt varit nära, men de har ju aldrig vetat hur han kommer se ut. "Får han mina ögon och din näsa? Eller kanske farfars haka.". Vardagens rutiner rubbas inte så mycket mer än besök hos läkaren och vissa kurser, och eventuella ändringar då graviditeten såklart kan påverka sin vanliga fysiska förmåga, typ foglossning etc. Men det jag menar på är att det fortfarande bara är två stycken i familjen med sina rutiner. Nu helt plötsligt så har den lilla krabaten lämnat tryggheten i mammas mage och kommit ut och familjen har helt plötsligt blivit tre. Som ni ska hitta sina nya rutiner, sitt nya liv, sina roller (mamma, pappa, barn).
Jag är helt fascinerad av hur snabbt livet kan förändras. Wow liksom. Får se vem som blir näst på tur att avslöja att magen snart kommer växa. Spännande.
Grattis igen till mamma Alex och till megastolta gudmor Limpz. Kika in till dem och gratta vettja :)

.


Vi hade inte pratat med varandra innan så vi började asgarva när alla hade den fina kombintationen;en rosa strumpa + en annan färgglad.

Vi smakade denna nya Daim. INTE en höjdare kan jag säga. Go for Marabou apelsinkrokant istället.

Sampa gullar mellan mina myggbett?

Jag myser med en ballong...som jag egentligen avskyr.

Vi åt tårta på fina tallrikar.

Syrran berättar om när en råtta stor som en hund sprang över hennes fot :/

Den vackra skapelsen :)

Nu är hon hemma!

Syster Mellan, Svampen och jag gick ner och handlade ingredienser till en alldeles soon to be tårta. Gick hem till mig och "bakade". Den blev jättefin, och tydligen god. Vi blåste lite ballonger och åt upp resterna från en trevlig schlagerkväll, det vill säga gårdagens chips och popcorn, det blev Ullsi-bulls och Svampens frukost. Nyttigt värre.
Efter ett tag kände vi oss rastlösa så vi började kränga jordgubbar, vindruvor och smarties, försökte oss på att blåsa ballonger men insåg att vi spräckte lock för öronen, exploderade våra lungor och Ullsi fick ont i själen(?). Efter ett tag ringde då far vår och sa att det var dags att åka till flygplatsen. Vi slänger på oss skorna och springer ner, vi gasar iväg och närmar oss snart flygplatsen. När vi parkerat bilen utanför anländningshallen (tror inte det heter så men jag tror ni vet vad jag menar) säger syster Mellan:
- Detta är det närmsta jag varit ett flygplan.
Då ser vi inte ens ett flygplan! Haha, rolig hon den där.
När vi kommer innanför dörrarna tittar vi oss runt efter vart vi ska gå. Arrivals står det ovanför en dörr.
- Därifrån borde de ju komma, säger jag.
- Ja där är de, säger pappa.
Helt utan förvarning kommer de alltså ut där och vinkar. Jag blir så sjukt paff, vi går de till mötes och pappa gormar:
- Upp med kameran.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, pappa kramar om henne, sedan kramar jag om henne och det brister. Jag börjar kanske inte riktigt stortjuta, men om vi säger som så att det verkligen rinner tårar från mina ögon. Alla råglor och undrar väl vad jag håller på med, tills jag tittar på Maddelutt och ser att hon också börjar småböla. Hehe, tack det är inte bara jag som är sjukt jävla överblödig när det gäller saker.

Vi hoppar in i bilen och far hem till en väntande mor och en tårta utan dess like (eller?). Vi vill höra allt! Får höra om allt från råttor till hur konstigt vissa människor kan bete sig. Man undrar liksom hur de fungerar. Vad tänker de när de beter sig så? Bad.
Vi avnjöt tårtan som vi åt på våra oerhört fina Nalle-puhtallrikar och drack cola med sugrör, hon fick sina ballonger och morsan hade dekorerat bordet med svenska flaggor, antagligen så att syster Minst skulle förstå att hon kommit rätt. Efter ett tag var mor och far tvungna att lämna oss så vi säger adjö till de och börjar planera middag. Det blev tacos som vi avnjöt till Curios life of Benjamin Buttons (eller heter den ens så? Musslan?). Lillan somnade väldigt tidigt, men vi andra såg klart den.

Nu är jag riktigt trött och ska gå och mysa med min älskade pojkvän.

Take off

Om några timmar åker vi och hämtar efterlängtade lillasyster. Ska bli så jävla kul att se henne igen. Vi ska ha en liten surprise för henne när hon kommer hem. Återkommer med det sedan.

Vill passa på att gratulera Norges charmiga gutt som tog hem hela Eurovision med BRAK. Jäklar vad poäng han fick. Och vad söt han var. Nu jävlar blir det final i Norge nästa år. Vilka följer med?

Tonight's the night we're gonna make it happen

Eller ja, Malena is gonna make it happen. Ta hem segern å Sveriges vägnar, medan vi vanliga svennar sitter hemma i någon bekväm soffa med trevligt sällskap och kör vickning i svullartempo.
Nu ska jag sätta Eurovisionsplaylistan på repeat och ladda inför vad som komma skall.
Heja Sverige!

"Can you keep a secret?"

Nostalgia

Grannen spelade precis en låt som väckte massa känslor och minnen. Remember this one?


Saknad

Åh, i morgon kommer min älskade syster Minst hem efter en två månaders lång resa i Thailand. Fy fan vad jag har saknat henne. Hon liksom fattas oss när vi umgås vi systrar. Visst det är inte som att jag och syster Mellan inte kan umgås på tu man hand, men man är van att alltid ha den tredje systern där, någon som fäller in den slutgiltiga kommentaren i en diskussion, någon som fortsätter dra ut på ett skämt, trots att det sedan ett tag är slut. När vi haft våra vardagsmiddagar med familjen E så har det alltid varit någon som varit borta.
Både syster Mellan och jag har fått för oss att vi sett syster Minst på stan några gånger. Saknar man henne då eller?
Jag kan bara säga att jag kommer böla som en stucken gris i morgon när jag får träffa henne. Haha, syster Mellan, Svampen och jag kommer tjura som små barn bara för att hon kommit hem. Men vi har ju faktiskt saknat henne.

Så, kom hem nu lillasyster!!


Hon är ju inte det minsta brun... syster minst längst till vänster.

Syster ,minst i mitten. Så gott som...jävligt brun.

Taggar till.

Tonight's the night. Japp, det är el grande finale i eurovision. Vi är totaltaggade och kommer sitta och verkligen skråla med i La Voix. Kommer nog låta underbart vackert. Kommer ladda med chips, dip, grönsaker, godis, varandras sällskap och bara njuta. Sedan kan man ju även hoppas att Sverige hamnar på en bra plats och slipper kvala in nästa år, för det vill vi inte veta av.
Hoppas det går bra för Sverige. Visst varje år brukar man tycka att vi har en riktigt bra låt, men varje år blir man lika besviken för att resten av Europa inte tycker samma som vi. Men detta år är det faktiskt lite annorlunda, denna låten är inte som de vi haft senaste åren. Denna är opera. Tänk på de vi haft innan; Martin Stenmarck - Las Vegas, Charlotte Perelli - Hero, Lena PH - Det gör ont. Alla dessa är ju (svensk) schlager. Operalåten är lite thinking outside the box.

Well, man kan väl bara hålla tummarna och hoppas det går bra. Ska lära mig Islands och Azerbadjans låt nu. De är bra. Tysklands är faktiskt också bra. Utan att vara partisk :p


Morgonparty?

Haha, jag är uppe ganska tidigt. Kunde inte somna om. Och som vanligt sitter jag och nördar mig framför datorn, och ett vanligt problem jag har när jag sitter här är att hitta bra musik att lyssna på. Denna morgonen har jag inga problem alls med det. Grannen väggen bredvid spelar svenska favoriter på högsta volym så jag sitter här och nynnar med. Just nu är det sommartider. HEJ HEJ! Innan var det min favorit - Ted Gärdestad. Han är sommar för mig. Wow nu blev jag lite nostalgisk.

Had to do.

Jag blev sugen på att se om jag och karln också skulle få en bebis med ankhuvud som Limpz och Jompa skulle få. Det får vi inte utan en blond liten knutt. Tycker nog han var lite söt ju. Nu vill jag ha en bebis. Ge mig en!

I survived

Jag överlevde gårdagen. Men gosh jag trodde alrdig den skulle ta slut. Tiden sniglade sig fram. Men vi hade ändå kul. Ni kan ju bara imagine när man börjat jobba klockan sex på morgonen och klockan börjar närma sig två på etfermiddagen (vanlig 8-timmars arbetsdag), då blir allt roligt. Vi garvade åt minsta lilla.
Hade så sjukt ont i mina fötter efter dagen igår. Usch.

Nu ska jag packa min väska och sedan dra till gymmet för lite styrketräning för första gången på år och dagar. Fy fan va lite jag kommer orka.

Sedan ska jag leka med syster Mellan, vi ska fixa en present till syster Minst som fyllde 20 för ett tag sedan, men skjutit på det för hon kommer inte hem förrän den 17 maj... Well guess what? Det är om två dagar så nu har vi lite smått panik....

05.21

Jag är uppe hyfsat sjukt jävla jättetidigt. Och nu har jag inte bara precis vaknat utan jag har även duschat och ätit frukost. Min väckarklocka ringde klockan 04.45. Det är inte mänskligt.

Så min arbetstid idag är alltså från 06.00-20.00. Fjorton timmar bara, piece of a fucking kaka.

I have nothing, nothing, nothing. If I don't have you.

Jag är bara så jävla kär. Jag älskar  verkligen min man.

Frustrating

Blir crazy när man suttit och skrivit ett inlägg som ändå är hyfsat långt och sedan när man klickar på spara och publicera så försvinner skiten. Jeje.

Planterade mina fina blommor som jag ska ha på ballen igår. Men ringde farmor för säkerhetens skull och frågade när man kan ställa ut de - första veckan i juni, då järnnätterna är förbi. Annars kan den mysiga frosten (som finns i detta kalla land...i maj) förstöra blommorna. Så från och med nu fram till början av juni kommer vi ha ganska mycket blommor ståendes inne i vardagsrummet. Men det gör inte så mycket. Vi kommer nog inte spendera så mycket tid på ballen ändå då vårt bord och stolar inte fanns att köpa förrän i slutet av maj.


(dålig bild, men jag ville bara visa blommorna lite snabbt)

Igår zappade syrran och jag runt lite på tv. Först började det med att vi kollade på Ugly Betty, kände sedan att vi blev sjukt sötsugna så vi sprang ner till affären och köpte some sweets, skyndade oss hem för att precis hinna se Marlenas bidrag i Eurovision semifinal. Efter det blev det lite Desperate housewifes blandat med The Mentalist.

Gash, imorgon jobbar jag hyfsat lång dag, från klockan 6.00 till 20.00. Slå det om ni kan. Jag kommer vara död när klockan är 12 och då är det ändå åtta timmar kvar. Help me someone, please!

fuck blogg.se

hade skrivit ett långt inlägg....vad händer? allt försvinner. fuck.

Not motivated

Vet inte vad jag ska skriva men känner ändå suget att gå in och skriva något. Konstigt. Men idag blir det plantering av blommor som jag kan sätta ut på balkongen. Riktigt nice, både köpta och egenodlade.
Ska äta middag med syster ikväll för vi ska komma på vad vi ska ge syster Minst i 20-årspresent. Någon som har någon idé om det? Vi har bara haft två månader på oss att fixa det medan hon har varit bortrest, men nej det är klart vi ska fixa det i sista stund. Typiskt. Wowa wiwi wooo. Hon kommer hem på söndag. Fan vad jag längtar efter det lilla mongot. Hon har ju liksom fattats oss i två månader. Kan inte alls tänka mig in i situationen som tyvärr många hamnar i - att förlora ett syskon. Fy fan.

Fick precis ett mess av Limpz där hon skrev att Svea rike tydligen måste kvala in i Eurovision. Snacka om att man har noll koll. Men jag kan ju säga som så här att Malena är tvungen att kvala in för vi ska ju nämligen kolla den stora riktiga finalen på lördag. Och en final utan Sverige...det funkar inte riktigt.

Ojojoj

Har faktiskt hittat lite saker att göra trots att jag skulle ha problem med det. Jag är ju liksom inte van vid att vara ledig på helgen. Men jag kan nog säga att det har varit en effektiv helg. Grillning i fredags, farmorvisit igår, hänga med Greken igår, mysa med karln igår, ha migrän igår.
Idag drog vi till byn och köpte äntligen trall till ballen, gjorde även kapet och köpte tre PS-spel för 399, varav två av de var SingStar. Me like. Vi åkte hem och åt lite lasagne medan vi la trallen på ballen. När allt låg så fint där så ville jag bara fortsätta så vi åkte tillbaka till byn och köpte blomlådor och en jättefin blomhylla. Jag har valt att lägga upp bilder när allt är klart så ni får nog hålla ut ett tag till är jag rädd. Men jag vill ju liksom ha för- och efterbilder.

Nu på kvällen var vi bortbjudna på middag till Calle och Camilla. Supernice. Det var sjukt god mat; fläskfilé med klyftpotatis och beasås. Fy satab vad gott det är med beasås. Hade helt glömt bort det. Vi garvade och pratade, kollade på galna män med mycket muskler (sök på training ghetto style), åt supergod efterrätt, drack the, kollade på lovely view, spelade X-box motsvarighet till PS Buzz. Jag förlorade stort, men det var ändå kul. Är nu riktigt nöjd efter en superhelg och ser redan fram emot nästa.

(skulle lagt upp lite bilder men hittade inte usb-sladden)

Barbie-que

Igår. Ja igår blev en riktigt trevlig dag. Först spenderade man några timmar på ett ställe där man tjänar pengar (okej jag bjuder på den- ja det var malmskillnadsgatan), åkte sedan hem för en uppfräschande dusch och nysminkning.
Mötte upp Ullsi-bull och Svampen för att införskaffa något ätbart. Vi hade hört att det var grillkväll, så vi gick in på Hemskköp och köpte grillad kyckling. Det tyckte vi var väldigt bra gjort.

Vi gick och gick och gick och gick tills vi till slut var framme och kunde skrika HELA HAVET STORMAR och norpa åt oss varsin stol. Det var riktigt mysigt att sitta ute en dag i maj, det var lite småkyligt, men vi satt alla nära varandra och vi var väl utrustade (nej det var inte en särskrivning utan det ska vara väl      utrustade) med halsdukar, mössor, vantar, filtar. Till och med kakor för hemfärden om man blir hungrig eller fyllesugen.

Efter två kycklingklubbor var, någon cider och lite musik vi inte riktigt tyckte var party så började det regna. Mys. De flesta stolarna hade blivit lediga då de flesta inte var utrustade med halsduk osv. Så vi hoppade in under jalusin och njöt av att höra regnet falla ner. Efter några minuter upptäcker dock Svampen och Ullsi-bull att regnet från jalusien droppar ner på deras ryggar så de springer in. Vi andra sitter kvar och skrålar SOMMARTIDER HEJ HEJ!

Trots att det blev en kort kväll för min del så var den sjukt trevlig. Vi fick sjunga lite, äta lite, dricka lite, umgås lite, klappa hunden lite, prata mycket.
Längtar till nästa lördag. Då jävlar. Nu laddar vi tjejer!!!

Minnen

Ah, var på middag hos Tant A igår. Det blev en udda kombination bestående av fyra personer; Tant A, Nicolaus, Ullsi-bull och jag. När vi ätit klart drog Nick på träning och kvar blev vi tjejer. Syster Mini tar ju studenten nu i juni så Tant A har suttit och letat fram ett lämpligt kort att ha på henne när hon går ut. Medan hon har letat har hon fastnat för att hon hittat så många kort från back in the days. Hon tog fram de och visade oss. Herre min je vad man har sett ut. Inte mycket för världen kan jag säga. Usch.

Just nu strålar solen, och det låter ju super för ikväll blir det eventuellt grillning hemma hos Limpan. Får se hur dagen ter sig bara. Men det lutar åt det. Mys.

In the summertime, when the weather is high

Ah, heute sheint die Sonne! Underbart. Kommer dock inte ha speciellt mycket tid att spendera i den. Ska hjälpa meine Oma idag med lite handling och följa med henne till frisören.

Ikväll är det vardagsmiddag hemma hos Tant Ann, men innan dess blir det joggning av. Ska bli skönt att svettas sitt äss off. Finns ingen bättre känsla än efter en joggingtur.

Vill bara meddela för alla som är intresserade att jag nu sitter med en skön svalkande ansiktsmask som snart ska dras av. Och som alltid så kommer jag säkert missa några ställen vilket betyder att jag kommer gå omkring med gröna små fläckar i ansiktet. Det brukar även fastna lite i ögonbrynen, men what the heck? Det kan vi se som en liten specialeffekt i sminket sedan.

So frikin´ nice

Vi kom ut på en joggingtur igår trots allt. Vi möttes på tuben först och båda var riktigt schletna, men vi åkte hem och bestämde att vi skulle ses om två timmar. Sagt och gjort.
Kom inte alls in i någon bra andning, tror tyvärr inte att jag kan skylla på dålig kondition där utan pollen. Det gick liksom inte att dra efter ett djupt andetag, det kändes som att det satt små fjun inne i halsen som bara stoppade upp luften. Kändes inte snällt mot Camilla, men jag var tvungen att gå ganska långa partier.
Idag ska jag försöka komma ihåg att ta mitt pollenpiller, så får vi se om det blir bättre på torsdag när vi kör igen.
Nu är det spinningpasset som gäller och sedan jobb.

Ständig morgonrutin?

På vintern kan man vakna klockan 5.00 av att de prompt ska skotta torget nedanför vårt sovrumsfönster (och i och med att det är ett torg omringat av hus ekar det något enormt så det låter som att själva traktorn är i vårt sovrum... inte jättemysigt).
På våren kan man vakna klockan 5.00 av att de prompt ska sopa/borsta bort allt grus som ligger kvar sedan vinterns halka.
När sommaren närmar sig med stormsteg så vet man inte längre vad man ska hitta på så då sätter man igång och tvättar(?) torget. Ja varför inte kan man ju fråga sig då? Folk uppskattar nog att vakna klockan 5.00 av att någon som sagt tvättar torget.
Nu kanske jag verkar helt bakom flötet, men är det första prio klockan 5.00? Man kan inte göra något annat fram till klockan i alla fall slår humana 9.00?
Jag är inte bitter.

Visst är det glänsande rent, vårt torg?!

Kläder

Har sett två sjukt snygga tröjor och två linnen som jag vill ha så känner sig någon manad så har jag storlek 38.
      

Sommarfrukost!

För min del (som är allergisk mot det mesta), finns det inte många frukter som slår jordgubbar. Har precis klämt en tallrik med jordgubbar och mjölk och jag mår prima. Känner hur C-vitaminerna sprudlar ut i kroppen. Mmm. Toppade frukosten med två leverpastejsmackor. Gud så gott det är med leverpastej, har inte ätit det på år.

Ska fräscha upp mig innan jobbet, sedan ska här tjänas hackor och efter kneget blir det jogging. I like to sweat.


.

Jag har hicka :/

Party party

Så nöjd med festen, det kom folk från alla håll och kanter. Somliga var riktigt långväga ifrån och andra lite närmare. Från Västerås kom den längst bort ifrån och de som var närmast var Calle och Camilla. Vi sjöng singstar, dansade, minglade, snackade, fotade, kramades, skålade, åt chips, somliga busade. Ah det var helt enkelt riktigt roligt!

Singstaruppladdning

La Voix

Kanonkul

Grymt nöjd

Är så sjukt jävla nöjd med gårdagen, men nu ska jag förbi farmor med vin. Haha. Återkommer senare med bilder och lite partyinfo.

Tjong!

Tonight, must be a magic night

Igår blev det nostalgimiddag - nasigoreng. Har inte käkat det på jättelänge, så jävla gott och så jävla enkelt att göra. Vi åt ganska tidig middag sedan satte vi på våra duracellbatterier i ryggen och sprang runt som tokar och städade inför ikväll efter det däckade vi på varandra i soffan. Jag vaknade som vanligt av att jag dregglade.

Hann inte riktigt färdigt allt, men det kommer idag. Ska ju liksom vara schinande rent när alla kommer. Hoppas även att jag ska hinna med lite sol. Antingen i solarie eller ute på ballen. Vilket som.

Igår innan jag började jobbet gick jag in på min gamla blogg och läste lite och shit alltså vad jag skrev annorlunda. Mycket bättre. Varför gör jag inte det nu? Jag bara ordbajsar och det är skittråkigt att läsa. Jag ska försöka bättra mig.

Riktigt nice dag

Åkte in till stan med syster Mellan igår och käkade lunch, gick i typ två butiker och gick sedan och köpte en glass och satte oss på kajkanten vid Slussen. Det var så mysigt. Bara koppla bort allt som har med jobb och måsten att göra.



(Tjejen bredvid oss tappade sin sko i vattnet så syter kände att hon var tvungen att ta kort på det)

På kvällen käkade syster Mellan, Svampen och jag pizza och försökte komma in i the right mood genom att lyssna på svennebanan. Haha, har inte hört honom alls tidigare, men den var bra. När vi var tilltaggade drog vi till målet, Mickes inflyttningsfest. Det var riktigt nice. Stannade dock inte superlänge, men den tid jag var där var det roligt.


Nope nu väntar jobb.

RSS 2.0