December 25

Dagen efter. Jag har migrän. Antar att det beror pa att jag inte varit ledig pa 100 ar o att jag nu slappnar av... Suck. Skönt....not.Och alla som ska ut ikväll. Jeje. Vad är väl en bal pa slottet?

Hade verkligen en jättemysig jul med familjen, morbror + flickvän och min älskling. Helt perfekt kväll.

December 23

Imorgon är det julafton och jag börjar jobba kl 7.00. Wohoo, jag är jätteglad. Not. Ska go to bed nu.

Sov sött och GOD JUL till alla!!!

Ps. fick världens surprise idag när Carro plötsligt stod i min kassa. :) Ds


Var är snön?

Hallå?! Var är snön? Det är två dagar innan jul och inte så mycket som en snöflinga. No me gusta.

December 22

Dan före dan före dopparedan. Idag kan man alltså säga att det är julafton i övermorgon. Det är snart. Har faktiskt bara en klapp kvar att införskaffa, däremot alla kvar att slå in. Och när hade jag tänkt hinna det?

Skulle handla en liten klapp igår med syster minst på hennes rast. Vi ilade som små illrar mellan allt folk för att försöka slippa överdrivet mycket trängsel under för lång tid. Shittas vad mycket folk det är ute. Det är inte så att jag är förvånad, mer att det faktiskt finns folk som hittar till byn. Det har ju varit helt jävla dött under året, men nu till jul så kryper de fram.

Har redan fått en julklapp av ena jobbet, lite högre standard än det andra jobbet - en Mp3. Kanske inte världens bästa, men ändå.

Ska egentligen tvätta nu, men jag pallar inte. Ska förbi och köpa gran åt mormor och lägga om farmors sår på benet som hon på något konstigt sätt dragit på sig. Sedan jobba.

December 21

Shit, dagarna bara rusar förbi. Är det meningen att man ska hinna med? Det är alltso (alla bokstäver som ligger mellan y och ä blir o i detta inlägg do karlns tnagentbord är tyskt) julafton om tre, TRE dagar. Var är snön kan man ju do undra?

Uppdateringen kommer nog bli lite halvdann under julen do jag kommer jobba mitt lilla äss off. Jobbar praktiskt taget dygnet runt nu. Inte världens roligaste men jag hoppas po en bra lön :)

Mor skulle ha kommit till storstan yesterday egentligen men hon ligger i migrän stackarn. So she might come with dad on tisdag. For se.

Time to borra pliggarna o sen dra.

December 20

Shit bara fyra dagar kvar till julafton....

Jeje, nu bär det av till jobbet-

Katching!

December 19

Kom inte upp lika tidigt idag. Vaknade vid halv sju, kollade på klockan och insåg att jag trots allt kunde sova en halvtimme till. Det blev lite längre än så. Vaknade vid 9.00. Men jag känner att det inte gör så mycket. Börjar ju som sagt inte förrän klockan två.

Har på tv:n i bakgrunden. Mtv sänder The fabulous life - Celebreties divorce (har ingen aning om hur det stavas) Who gets what? Det handlar om snorrika människor som skiljer sig och sedan ska dela upp sin 'lilla' förmögenhet med alla bilar och lyxvillor inräknade. Hörde precis om några som hade den andra största lyxvillan i USA, den var på ynka 4000 kvm. Vad i hela Guds låda ska man med så många kvadrat till? Snacka om I-land.

Nu ska jag borra pliggarna och försöka fortsätta där jag slutade igår, sedan kanske jag drar till byn lite tidigare för att försöka hinna köpa någon liten klapp.

Me own gift

Vet vad jag ska köpa till mig själv i försenad julklapp. En digitalkamera. Känner mig naken utan.

My god!

Imorse såg jag en video på Ztv, Billy Idol som sjöng någon gammal jullåt. Jag höll på att garva på mig av skratt. Var mannen seriös? Är det någon annan som sett den? Helt jävla sjuk. Hahahahahaha. Alltså det kan bara inte varit seriöst gjort. Haha, sjukt kul var det i alla fall. Om ni inte sett den så sök upp den på youtube eller något så får ni er ett gott skratt.


December 18

Gick upp klockan 07.00 imorse!! Trots att jag började klockan tolv. Tanken var att jag skulle städa och fixa och försöka få lite ordning i kaoset. Lyckades ganska rejält måste jag säga. Är mäkta nöjd. Gick från att ha grymt många saker i sovrummet (pga brist på möbler att ställa upp allt i), till att få riktig mysfaktor som fortfarande kan höjas.
 
Idag har Ballen, Runken och jag stått och demat julbord. Gick väl bra. Tiden flög i alla fall fram och det var ju skönt. Tanken var att butiken skulle bjuda på smakprover av lite saker som man kan ha på julbordet så att man kan få tips och sådär. Så vi delade ut tallrikar med lite allt möjligt som typ lax, köttbullar, prinskorv, sylta etc på. Sedan fanns det även lite andra saker som de kunde lassa på själva, typ sill, rödbetssallad mm. Det gick åt i racerfart. Vi stog bara och gjorde nya och nya plates.

En kund som ingen av oss gillar kom fram och tittade skeptiskt på bordet som var fyllt av julens läckerheter, tittade på julmusten, frågade: Vad är det där? Julmust svarar jag. Nej usch, utbrister hon. Hon tittar på brödet: Vad är det för bröd? Julvört, svarar jag. Fy! svarar hon. Alltså jag kunde inte ålla mig så jag säger (bara in case om hon missat det): Det här är ett JULbord... Idiot. Och det är inte meningen att du ska tycka om allt vi serverar här. Be happy och var lite som de flesta andra kunder, glada och sjukt tacksamma för att vi bjöd på det. Otacksamma jävel.

Tanken var att vi skulle börja kl 12. Kvart över tolv står folk och stampar och undrar var vi är. Hallå?! Seriöst? Kan inte tänka andra tankar än; Skaffa ett liv! Men vi hade kul i alla fall. Man hann snacka lite shit bland annat om kunder. Haha.

Nu har jag verkligen skrivit ett muntert inlägg. Excuse me!

December 17

Jag har helt tappat frukostsuget. Vad är problemet? Har provat mackor med alla möjliga olika pålägg, fil och flingor som mest resulterar i klister, gröt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag älskar ju frukost vanligtvis. Hmm, tål att tänkas på. Och har någon ett gott förslag tar jag mer än gärna emot det.

Jobbat idag. Dagen gick faktiskt fort för ovanlighetens skull. Inga sura miner. Otroligt. Jag var glad hela dagen. Köpte varsin baguette till mig och syster Mellan och gick och höll henne sällskap på lunchen.
 
Gick på julklappsjakt efter jobbet. Har endast kvar att köpa till mina systrar och de önskar sig... Ja, säg det. Jag vet inte. Och de kan inte komma på något som de vill ha. Som att det kan vara svårt?! Då blir det lite svårt att köpa något.

Tiden rann på och jag hängde i Mellans butik i väntan på tiden. Hängde sedan på Hemsk för att vänta in maten. Det blev kebab. Gött. Har inte ätit det på säkert ett halvår.

Sitter här nöjd framför datorn, med min snygga karl i soffan bredvid, en skål fylld till kanten med godis, och med eventuella men grymma nyårsplaner. Hoppas de slår in. Skulle vara så kul, återkommer när de är mer definitiva.

Kyss

All by myself...

Har varit totally alone this night. My man is off on some firmafest. På en tisdag? Snacka om att chefen inte vill att folk ska supa då det är vanligt arbete dagen efter.
 
Köpte ju lite julpynt. Köpte bla ett knippe julträd med små lampor i. Hittade en fin liten vas som jag ställde det i. Det blev jättemysigt i vår röda hall. Kommer bli ännu finare när vi får bort alla prylar. Känner dock att det finns ingen tid. När man kommer hem från jobbet är man hungrig och trött. Men vi måste fan få bort lite. Och Ull och Jompz får komma och hämta sitt stuff.

I have nothing, nothing, nothing. If I don#t have you.

-
Bodyguard

December 16

Snabb genomgång innan matlagningen. Vaknar upp med värsta migränen :/ Gör dock i ordning mig och förbereder mig för en sjukt lång kommunal resa. Först tub, sedan byte till en annan tub sedan byte till buss. Jag skulle ta mig till Kungens kurva. Det tog en timme och tjugo minuter. Wihoo. Skrev på kontrakt för att jobba där en halvtimme per vecka. Värt det? Får se. Satte mig på de kommunala färdmedlen igen för att åter göra samma resa. Hoppade av i byn och handlade lite åt farmor med syster Mellan. åkte till farmor och hjälpte henne med lite saker, även mormor behövde lite hjälp. åkte tillbaka till byn, shoppade lite. Mest julpynt. Förstår inte vart allt mitt gamla tagit vägen ? Skumt. Ska i alla fall laga mat nu så att karln och jag får varsin matlåda till imorgon.

Sena bilder

Lite pics från när vi var hos Lina. Enjoy!


1. Ballen och jag leker fjortisar
2. Vi värmer upp i hissen
3. Ballen och söstra mi. Töntar?
4. Han och jag. Behöver jag säga mer?
5. Zes we are sisters. Karln tar avstand.
6. Mystofflorna on to the party.
7. Piiis my ister

December 14

Har kollat Svenska hjältar. Riktigt bra program tycker jag som uppmuntrar att våga gripa in om nügot händer. Att våga hjälpa. Grät ju som vanligt. Haha. Blödig eller vad? Undrar hur man kommer bli när man blir gravid, de säger ju att man blir mer emotionell då. Jag kommer ju gråta om någon håller upp dörren, frågar om jag vill smaka godis eller jag ser ett äldre par hålla händer.

Grattis Kevin!!

Jag gråter. Så jävla blödig. Haha. Fan vad glad han blev. Stort grattis till Kevin.
Och jävligt bra kämpat Alice!

Colored lenses

Har suttit och kollat på lite gamla foton som jag hittade i ett skåp nu när allt flyttas runt. På ett kort har jag ett grönt öga och ett blått. Jess jag var lite crazy. det var under min röd/blonda period också. Provade även bruna linser. Dock var de från någon sunkig affär i Rinkeby så ögonen mådde inte så bra efter så de bruna blev inte långvariga, men nu tänkte jag kanske prova igen.

Gå in och kolla ni med!

Alice!

Hon levererade ju bara bäst. Tyckte tyvärr inte att Kevin hade  det ikväll. Har nu röstat två gånger på Alice. Kan inte båda vinna dock?

This is it, the real shit.

Nu är det andra pausen i Idol-finalen. Jag har hunnit rösta på Alice en gång. Hejar på båda, då båda har verkligen levererat och ingen av de har sjungit en falsk ton. ( själv är jag tondöv så även om de gjorde det skulle jag inte märka något) Har röstat på Alice för att eventuellt kanske bidra till en lite jämnare final. Vet ju att Kevin är favvotippad hundra gånger om.

Ska nu gå och poppa popcorn och sätte mig alein i soffan. Kul fredag.

Done

Färdig. Är trots allt inte trött. Trodde jag skulle somna stående i och med att inte sov någonting i natt. Men iche.

Har shoppat en champagneflaska till Fredde för att han hjälpte oss att flytta.

Kom att tänka på en rolig sak. I onsdags när jag och systrarna skulle åka till byn mötte jag upp de där vi alltid möts. Jag studerar Ulles outfit och säger: "Du ser ut som en rocker idag". (Hon har på sig typ skinleggings, stora svarta kängor, svart skinnjacka och ngt svart under). Hon svarar: "Va, jag har ju bara tjocktröja på mig". Jag fattar inget så vi går vidare och dagen löper på. Senare under dagen så repeterar jag vad jag tidigare sagt om rockerstilen. Ulle svarar genom att repetera sitt svar. "Vad har tjocktröjan med rockerstilen att göra?", frågar jag. "Jaha, jag trodde du sa rock". Ett litet missförstånd. Hon trodde att jag menade att det såg ut som att hon hade en rock för att tjocktröjan var lite lång. Jeje, det var roligt då.

December 12

Ammagad. Just look at the time. Jag pallar inte. Så här tidigt ska man inte vara uppe. Jagskrev igår att det både är skönt att öppna och inte. Jag tycker inte. Nu när jag vaknat gått upp så minns jag att jag aldrig sover elle rsover sjukt dåligt då jag ska öppna. Jag har inte sovit en blund inatt. Läste till typ ett för att bli riktigt sömnig. Nope. Var vaken även när karln gick och la sig. Har legat och vridit och vänt mig. När klockan var 03.33 var jag så pigg och trodde då att jag hade "försovit" mig och var därför beredd att gå upp, men icke.

Jeje. Gick inte in på datorn för att blogga. Var tvungen att kolla när tuben går.

Kom precis på att när jag slutar jobba idag så börjar min karl att jobba.

Pallar inte

Öppnar kl 06.15 imorgon. Shit alltså. Det betyder att jag måste gå upp senast kl 5.00 om jag ska hinna få i mig något också. Oj vad jag inte är morgonmänniska. Som tur är brukar det inte vara mycket folk på morgonen så man kan typ stå och sova. Skönt. Slutar sedan klockan ett vilket är underbart för då har tröttheten släppt och man har redan jobbat ett sjutimmarspass. Så man har sitt gjort liksom.

Tror att det blir Idol-finalen imorgon. Får se. Ska gå och läsa nu. Sov gott.

Traditionell?

Satt och kollade på bröllopsform med min hjärtevän och vi började diskutera frieri. Jag vet inte om det är så att sagorna format ens uppfattning, att mannen ska fria till kvinnan. På't ungefär så som media menar att kvinnor ska ha big boobies. Hur som helst. Vi diskuterade dels vårt frieri (jag kom fram till att jag inte kommr fria, hellre ogift), vi försökte komma på saker att berätta för den andre om någon som den inte visste om en. Shit vad svårt det är. Kom knappt på något.

Vad tycker ni? Jag är antagligen väldigt gammaldags och färgad men jag tycker att mannen ska fria. I alla fall i vårt fall. Hehe. Annars tycker jag helt att det beror på hur man är som person. Vissa kvinnor kanske bara är ämnade att fria. Who knows.

Sometimes late at night..

Köket är klart. Ska bara byta bord. Har nu ett barbord som jag hft i cirkus fem år. Gillar det, men kruxet är att det håller på att lossna från väggen så man vågar knappt ställa något på det. Min tanke är nu att i helgen gå upp med detta på vinden och byta det mot ett 'vanligt' köksbord. Hoppas vi får låna lite stolar av mor och far då, för vi är utan stolar.

Jag vill ha snö. Älskar snö, älskar inte slask.

It'll never end

Känns som man plockar och pular i evigheter, men det händer inte så mycket. Okej det gör det, men jag känner att jag vill ha alla mina möbler innan man kan bli totally färdig. Typ vår tv-bänk, vår tv som vi nog kommer köpa ändå, hyllan över. Kanske någon mer bokhylla att ha alla pärmar och några böcker i såklart.

Vill liksom ha ett komplett hem. Fast å andra sidan så tycker jag att detta är roligt. Att bygga ett hem från grunden. Synd bara att det tar sådan tid.

Kommer med bilder när jag hittat sladden till mobilen.

December 11

Idag fyller broder 16 år. Wow ett år över moppe och byxmyndig. Grattis!!!

Doin some shoppin

Skulle ju varit hemma för att fixa i detta stökiga levande, men så blev icke fallet. Systrarna tu ringde och fick på något sätt med mig ut för att shoppa julklappar. Hmm, fick nog tag i det mesta. Vet inte riktigt vad jag ska ge karln min. Har noll fantasi... Han önskar sig en parfym men det känns så tråkigt att ge i julklapp, kan jag ju köpa till vardags sedan. Jeje.

Har käkat kinamat nu till lunch och känner att det står mig upp till halsen.

Nej nu ska jag logga ut härifrån och sedan dra till jobbet. Wow, jag är verkligen jättetaggad till att jobba. NOT.

December 10

Tre dagar kvar till Lucia. Två veckor kvar till jul. Tre veckor till nyårsafton. Tre veckor och en dag till ett nytt år.

Vad mycket som kan hända på ett år. Jag känner kanske inte att jag utvecklats så mycket som Cicci. Jag hittade mig själv för några år sedan. Så det jag känner förändras är endast min erfarenhet som man ständigt bygger på.
 Detta år påbörjades nere i Nybro tillsammans med mina dåvarande sambos; Benny, Toola, Emma, Norsken och så klart min karl. Det var riktigt nice att komma bort från alla Stockholmsförväntningar på nyårsafton. Terminen på våren bjöd på massa olika saker; två fjällresor (helt sjukt underbara), T och jag var dansledare i Korpen, kryssning på land och så sjukt mycket annat som hände på skolan. Sedan kom det som ingen av oss ville gå igenom. Slutet. Vad jag grät. Detta underbara gäng som man levt med i på bara skinnet, vi skulle nu spridas för vinden. Så klyshigt men fan i helvete vad jag älskar de människorna. Kommer aldrig glömma de. Vissa ligger lite närmare hjärtat dock.

Vi flyttade hem ( till mor och fars lya).
Midsommar med babe och alla traditionella familjer. Sommar i allmänhet. Sommar och bröllop i Tyskland. Träffa så gott som hela min karls släkt (endast tyskpratande :/ ) Karln tog körkort.
Jag har fått tillbaka mitt gamla jobb plus ett nytt på sats. Karln har provat  lite olika och till slut hittat ett som verkar passa honom som handen i handsken. Vår inkomst har legat på botten och jag har gråtit ut mitt hjärta (haha, vad larvigt det blir när man säger det på svenska), men nu har den klättrat och denna helg köpte vi både säng och soffa för 16000 kontant. Det känns så gött.
Vi har flyttat till eget. Jag är nu spinninginstruktör på sats, börjar köra mina pass i vår. Karln har också blivit erbjuden att jobba som det på sitt plejs men han har tackat nej. Tro att han passar bättre som gyminstruktör :p

Hmm, detta blev som en för tidig årskrönika. Kommer säkert en till lite närmare nyår. Skulle vilja adda lite bilder, men dels har jag ingen kamera och dels så är alla skivor med korten nerpackade någonstans.

December 9

Har haft en hyfsat rutten dag. Inte alls varit på humör, men vad gör väl det?

Satt idag i kassan och drömde mig bort. Jag är helt övertygad om att vårt första barn kommer bli en pojk. Och jag såg verkligen den lille framför mig. Han kommer se ut precis som Caast'n. Så liten och söt och en som verkligen inte kan sitta still. Precis som far sin. Haha.

Tänkte även på att medan barnet ligger i magen måste man ju verkligen fundera på hur den lilla kommer se ut precis när den kommer ut. Man brukar ju ändå kunna se några drag, och om den liknar någon av päronen.

Jag vill ha barn!!!

Like a candle in the wind

Både internet och tv la ju av i morse. Kändes ju gött. Not. Trodde jag skulle bli tvungen att ringa för att fixa det, men nu när jag kom hem på kvällen så hade allt kommit tillbaka. Man tackar.

Sitter just nu och väntar på att min älskade karl ska komma hem så vi kan mysa i vår nya soffa :)


December 8

Har packat ner så mycket saker nu. Förstår inte att man har så många prylar... Jeje. Ska gå över med de till vår lya nu, sedan ska jag och syster handla lunch. Är så hungrig. Smell you later. Vet dock inte när. Vårt internet la av i morse.

December 7

Äntligen! Nu har vi flyttat. Sitter nu i vårt nya vardagsrum med min karl bredvid i vår nya soffa. Den är så fin. När vi fått lite mer ordning ska jag ta kort och lägga upp. Helgen har ju mest handlat om att bara få över alla saker. Åh jag är så glad. This is life. Karln och jag.

Jag älskar mitt liv just nu.

jezt ist es party

Sitter och väntar på att syster mellan ska ringa så att vi kan gå till Lina. Har 'gjort i ordning mig'. Hmm, känner mig inte så party. Åt en macka från Subway och jag kan inte påstå att magen mår mumma. Var nog något knas med skagenröra:/

Annars då? Hmm, kanske är en speciell dag imorgon??? Typ så att vi flyttar. Wohoo. Finally.

Tjoflöjt!

Min minsta lillasyster

Hon gör sig så bra på bild och hon har go klädsmak...


LINNEA se detta som ett litet "tack för den här tiden" :p
PUSS på dig

Done

Har nu diskat och ska nu sminka mig. Kan säga att jag faktiskt inte är så pepp på att jobba. Vill ju så mycket hellre packa och bara börja bära över allt. Jag kan bara inte tänka på något annat just nu.

December 5

Har precis hällt upp diskvatten, men kände skrivkliet i fingrarna. Har egentligen inget roligt att skriva. Men ville dock skriva av mig lite.

Jag kan verkligen inte beskriva hur jävla glad jag är att vi ska flytta. Och det roliga är att jag tror verkligen att vi kommer ha en färdiginredd lya redan på söndag. I wish! Till att börja med måste vi ju skruva ihop säng och soffa. Vi ska få över alla saker. Det är pretty much more än man tror. Jag räknar med att det nästan bara är kläder. Men hur mycket kläder är det inte som vi har då? Massor. Borde verkligen slänga hälften, men jag har sådant problem med det.Tänker alltid: "Äsch de här kommer säkert inte bli moderna igen, men då kan jag säkert använda de på någon maskerad". Ja för jag brukar ju bli bjuden  på så många maskerader.

Nej nu ska jag pumpa hög musik och diska, sedan ska jag stryka sofföverdragen. Vet ni?! Fläckarna gick bort.

Ikväll är det party hos Linus. Måste förbi La Sistema. Vet dock inte om jag kommer inta så mycket sådan dryck, men man vet aldrig så det är lika bra att vara förberedd.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Skulle ju egentligen ha tränat idag, men då vi tvättade typ hela vårt liv så hann vi inte. Det drog över lite på tiden. Men det är sådant som händer. Får se om jag pallar upp till Grekens aerobics imorgon.

Annars är det bara att tagga till imorgon kväll. Party hemma hos Linus. Och på lördag är det party med sats. Wohooo. Party... Men vänta. Är det inte något annat som händer på lördag också? Jo just det, VI FLYTTAR! :) Är så jävla taggad. Tyvärr så åkte taggarna ner lite när jag var över för att kolla vad jag hade för saker i garderoberna, typ vad jag kan ha kvar och vad jag kan kasta. Det luktade arselhål. Det är sant. Nej, jag har inte stoppat in min näsa i någons anus, men jag skulle tippa att det skulle lukta liknande. Det stank något enormt från badrummet. Och de har inte orkat ringa bovärden. Kan ju säga att det är det första jag kommer göra. Den stanken går inte att leva med. Måste vara något i rören, eller ventilationen. Bort ska det i alla fall.

Kyss och godnatt!

December 4

God morgon gott folk. Ah, jag har sovit så gott i natt. Som en stock. Efter att ha legat så gott som sömnlös i två nätter så var denna tunga sömn mer än välkommen.

Är ledig idag. Eller ah, från det vanliga jobbet. Har precis ätit frukost och ska nu hoppa in i duschen. Efter det ska jag till systemet för att köpa ut, till min 95åriga farmor. Sedan ska jag åka med det till henne, möta upp syster Minst där och sedan hjälpa till med lite saker inför jul. När vi är färdiga där bär det av hem igen för att stortvätta. Allt måste verkligen bli rent då vi flyttar på lördag. Inget kul att ta med sig smutskläder. Om vi hinner och får plats ska vi även tvätta sofföverdragen till sofforna som Schannique ska köpa. (Hoppas fläckarna går bort)

Sedan har vi bokat in oss på två pass ikväl. Börjar (tyvärr) med core och avslutar med box. Ska bli skönt. Känns som att man kommer somna gott ikväll med!

Gamla blandade bilder


Hittade tre bilder som jag tycker är fina och som jag verkligen har minnen ifrån. Perhaps personerna på bilderna minns?

Do they know it's christmas time at all?

Jul. Det är om tre veckor exakt. Jag har verkligen en förkärlek till högtiden jul. Älskar det mesta som har att göra med julen. Förutom allt religiöst trams. Inte riktigt min grej. Denna jul kommer bli lite speciell. Vi kommer fira hos mormor som vi gjort så många år innan, detta år blev det så mest för att ingen av oss systrar är lediga runt jul så vi kan åka upp till mamma och pappa. Alla hade helst velat det för det är hög mysfaktor där. Och ni skulle sett granen vi hade förra året. Säkert 2½ meter hög. Coolt.
I år kommer jag ha med mig min älskade karl. Känns riktigt jävla bra. Förra julen kom han upp till oss på juldagen, så lite julfeeling fick vi iaf tillsammans, men i år blir det till fullo. Har dock fått reda på att jag och syster Minst stänger så vi slutar klockan halv fem. Hallå? Vilket jävla miffo bestämmer att en vanlig matbutik ska ha öppet till 16 på JULAFTON? Det måste vara någon som är patetisk, eller någon som är ensam och inte firar jul, kanske en muslim? Svenskar har kl 15 som heligt klockslag, oavsett om man kollar på Kalle eller inte. Vi brukar inte göra det, har det dock i bakgrunden för att låta morsan säga "Va?! Är det korkar i trädet?" när Ferdinand visas och han sitter under korkeken.
Vi kommer även ha julförspel. Vi kommer inreda vår lägenhet med julpynt för den rätta känslan. Har till och med köpt en ny julstjärna att hänga upp i fönstret.


1. Vår grande gran
2. Mysigt i ljusens sken
3. Förra julen bjöd inte på så mycket snö som vi önskat.
4. Vi gick på, hmm, vinterpromenad.

There was something in the air that night

Sov en stund när jag kom hem från jobbet. Skönt, mår kanske en gnutta bättre, men kan inte påstå att jag mår bra. Suck. Kroppen i sig är pigg men huvudet är inte riktigt med.

Känns nästan som att orsaken till smärtan är för att jag tänker för mycket just nu. På allt. Kommer soffan finnas när vi ska hämta den på lördag? Kommer sängen med alla tillbehör finnas? Hur många gånger kommer vi behöva springa me dalla saker? Kommer jag tappa bort min klänning på vägen som jag ska ha på lördag? Kommer alla fläckar på sofforna jag ska sälja till Schannique gå bort när Ullsi tvättat överdragen? Jag hoppas innerligt att det gör det. Annars får Ullsi och Jomp köpa dem, för det är fläckar från när de har ritat med bläck på sina ben och armar och sedan suttit sig i soffan och smetat av sig :/

December 3

Har gått hem från jobbet. Mår bajs. Jag hatar att må bajs.

Tjoflöjt på er!

In da shower

Ska nu duscha. Fastnade vid datorn, en från spinningkursen skrev till mig på fejan och så var man fast :P Men det var skittrevligt. Så underbara människor som gick där. Vi var endast 10 stycken såman hann erkligen se var och en. Vi snackade om en lite reunion efter nyår. Skulle vara så himla roligt.

Nej just det. Duschen sedan ska jag försöka läsa en del i boken som jag tycker är så bra men aldrig tar mig tid att läsa ut;
Låt den rätta komma in.

December 2

Hur kommer det sig att när man måste gå och lägga sig tidigt för att man ska upp tidigt så är man uppe sent, plus att när man väl går och lägger sig så somnar man inte? Jag stängde igår (22.30) och skulle öppna idag (7.45), trots att jag vet att jag blir som en neurotisk korvstoppare när jag inte får sömn, eller mat för den delen, så sitter jag uppe till klockan ett. Bra, vad tänkte jag då? Jag skulle ju upp kl 6.00, så då skulle jag få sova fem timmar. Nope. Jag slumrar till men vaknar av världens hostattack, babe går och hämtar ett glas vatten och lämnar mig sedan ensam i sängen då han vägrar vara trött och definitivt inte kan somna när jag vänder ut och in på min hals.

Klockan ringer 06.00 och jag är pisstrött. Vill.inte.jobba.Måste.jobba.

Borde somna snabbt ikväll med andra ord :)


Blog award

Gick in på Carolines  blogg för att ta reda på det där me blogg awards. Man ska alltså utnämna sju stycken vars bloggar man klickar sig in på för att läsa först.....Och som även Carro skrev så antar jag att man inte får nominera tillbaka. Kan bara säga att du skulle varit med på den om man hade fått det.




1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag har läst reglerna och här följer då alltså de sju bloggare jag besöker ofta...

Här är mina nomineringar:
¤ Emelie
¤ Hanna
¤ Toola
¤ Limpz
¤ Kakan
¤ Prutten
¤ Bex

The sun will come out, tomorrow

Skulle egentligen börjat jobba kl 18, men blev ombedd att komma in tidigare då en av kollegorna drabbats av kräksjukan. Yeuhhh. Inte kul. Det gick jäkligt bra, hade faktiskt mycket arbetsenergi till skillnad från..annars.

Känner att folket på detta jobb är grymma och att vi nu börjar ladda inför lördag då det är julbord och klackarna i taket. Wohoo. Är riktigt taggad och jag ska ha på mig min nya lilla svarta. Är så nöjd. Ska lägga upp foto på den sedan.

Annars då? Vad har ni gjort i helgen?

Jag har fått en blog award av Carro? Hajjar inte mycket av det dock. Måste fråga henne. Haha.

December 1

Första dagen på sista månaden.

Vi for till IKEA idag. Målet var att se till att bestämma oss för en soffa då vi inte riktigt var säkra på vilken vi ville ha. Jag visste vilken jag ville ha så jag kan ju säga att mitt mål var att övertala karln. Jag lyckades. På lördag kommer vi med skåpbil och hämtar hem säng och soffa. Jag är kär. Ska bli så jävla nice. Det enda vi behöver nytt nu är tevebänk och soffbord. Annars är jag nästan nöjd. Nej, man måste ju ha en matta också. Den vi har nu som ligger under soffbordet är vit, eller snarare grå efter alla år den tjänstgjort som matuppfångare... Äckligt. Men det får nog bli februariprojekt.

RSS 2.0