Wohooo

Gick riktigt jävla bra på passet idag. Allt rullade verkligen på och jag hade hela TVÅ personer med än jag haft innan. Rekord.

Åkte sedan till byn och mötte syster Mellan och Svampen för lite lunch. Tanken var sedan att jag skulle åka hem och byta ut mina svettiga träningskläder, åka tillbaka till byn för att få en instruktion i gymmet. Men det blev lite ändrade planer. Gick in på Stadium och handlade kläder istället. Och blev riktigt nöjd dessutom. Två par brallor och två linnen.

Efter allt detta var den nya tanken att jag skulle åka hem och slå ihjäl lite tid innan yogan, men då ringde Ballen och sa att hon skulle upp på gymmet och köra lite kondition innan så jag köpte lite frukt för att fylla på energilagret och joinade henne sedan i svettsalen. Svettig och fräsch gick vi in i den lugna salen och gick in i en annan värld. Eller tanken är ju att man ska kunna koppla bort omvärlden men idag gick det inte så bra, förutom i slutet då man ligger ner på golvet, lamporna är släckta och instruktören talar med lugn röst. Då somnar man ju nästan....

Tog en snabbtripp till Solarieöarna sedan också. Kände att det behövdes :p

Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0