Tyskland

Cus, he's leaving on a jetplane, don't know when he'll be back again....

Jo då det vet jag. Han sitter på planet just nu och kommer sitta på planet tillbaka imorgon vid samma tid.

Har precis kommit hem från Korpendansen. Nu är det bara två gånger kvar, ganska skönt faktiskt. Trots att det vissa gånger varit riktigt roligt så har det inte riktigt varit så kul alla gånger. Men det är ju riktigt bra att få ha provat på det. Tror att det blev lite knas då vi är 4 ledare. Det känns faktiskt lite överdrivet, men det är det ju ingen av oss ledare som rår för, det är ju administratörerna som organiserat det. Kommer sakna vissa av de små girlsen som alltid är så söta.

Ska nog hem och duscha nu. Och sedan packa inför valborg. Och kanske städa lite också.

Sol, vind och vatten

Det är vad jag är omgiven av nu i dagarna. Solen har gjort sig påmind varje dag utan att behöva täcka sig bakom moln, vinden har även den gjort sig lite påmind men bara lite och vatten har vi nedanför som ligger så blått runtom vår skola.

Denna vecka har inte kännts tung på något vis då vi haft så underbart väder. Allt känns så mycket lättare då.

Lättare ska det bli. Imorgon är det fredag, vilket i sin tur betyder helg. Efter skolan imorgon drar vi några brudar till köpcentrat och införskaffar helgens goda mat (grillat i stora lass) och eventuellt något drickbart, drar sedan hem och möter upp sthlm-brudarna Linn och Ewa. Ska bli grymt kul att träffa de igen. Det var väldigt länge sedan vi alla sågs. Kvällen kommer bjuda på god mat, trevligt sällskap, många skratt, eventuellt kubb, eventuellt volleyboll, myspys.
Lördagen käkar vi en brakfrulle och skickar sedan hem sthlms-brudarna och byter ut de mot andra sthlm:are, mor, syster+pojkvän, Tant Ann och bonusElin. Vi ska ha lite sightseeing här på skolan. De ska få prova på massa roliga aktiviteter här och sedan ska det grillas med dem med. Det ska bli så himla roligt.
Klockan 20.00 lördag kväll stiger de flesta eleverna på båten Ghetto Line (elevhemmet), där vi bjuds på lite mat och något att dricka, sedan är det tänkt att vi ska dansa hela natten, till klockan blir 8.00 dagen efter och vi får stiga av båten på samma platssom vi gick på.
Söndag kommer eventuellt Linda och Victor. Ska ringa de nu och höra, det vore riktigt kul, var länge sedan man träffade Linda ordentligt.

Så det blir med andra ord en fullspäckad helg, och sjukt kul kommer det bli.!!!

Re-face? Face-Off?

I need to clean my face. I feel dirty. Totally. Ska gå och tvätta mitt fettiga ansikte och sedan lägga ansiktsmask. Ja det ska jag göra.

Åh, längtar till nästa helg, Då kommer två sweeties ut till Lillis. Limpz och Ewa. Det var verkligen hundra år sedan vi träffades, särskilt alla tre. Det ska bli riktigt roligt.

My s med Carre nu. Seee ya!

Lista?

Fem SKULLE

skulle du vilja vara längre ? - Nej, trivs ganska perfekt med mina 170 
skulle du vilja väga mer ? -Nej trivs faktiskt alldeles utmärkt med min vikt too :)
skulle du vilja ha sex med en kändis ? - Beror väl på med vem det skulle vara, men d hade varit om jag varit singel alltså.
skulle du vilja dricka dej full NU ? -   Är på väg...eller kanske. Inte full men dricka lite alkoholhaltigt.

Tio KAN

kan du röra på öronen ? - Nej
kan du slicka dej på näsan ? - Nej
kan du kolla kors med ögonen ? - Jajemen
kan dina föräldrar lita på dej ? - Japp. Alltid
kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Skulle inte tro det. ahaha
kan du va på en fest utan att dricka ? - Ja gud ja.
kan du suga? - På vad?
kan dina vänner lita på dej ? - Så klart
kan du tänka dej att pierca naveln ? - Nej, inte min stil.
kan du låta bli att spendera dina pengar i en affär om du har pengar ? - Nej


femton HAR

har du någonsin ljugit för dina föräldrar ? - Skulle tro det.
har dina föräldrar sagt att dom älskar dig ? - Several times.
har du syskon ? - Japp 2 st. + 2 bonus
har du någonsin haft sex med någon ? - Nej aldrig, väntar tills jag gifter mig.
har dina föräldrar ljugit för dej ? -  Inte som jag vet om.
har du varit full den här månaden ? - Nope
har du haft sex med nån som är 4 år äldre ? - Ha ha ja
har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre ? - Jupp
har du funderat på hur det skulle va att testa droger ? -  nej inte direkt.
har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det ? - nix.


VEM


vem är din bäste vän ? - kan inte välja någon speciell, har många bra/nära vänner.
vem hade du senast sex med ? - jag e oskuld... väntar tills jag gift mig :)
vem vill du bli full med ? - Mi novio
vem är den bästa artisten ? - Je ne sais pas
vem pratade du senast i telefon med ? -  Morsan
vem har du en liten crush i ? -   Mi novio
vem sov du senast med ? - Mi novio
vem såg du senast full ? - Ingen aning. Antagligen någon på ghettot
vem vet allt om dej ? -  Syrrorna tror jag.... kanske. nästan allt iaf.
vem kysste du senast ? - Carre.
vem kramade du senast ? - Carre

Working 9 to 5

Fast inte riktigt. Ska jobba från klockan 11 idag till 20 ikväll. Efter det ska jag dra förbi min lilla mormor som fyllde 81 igår och efter det bär det åter ut till landet och min kärlek. Jobbade fem timmar igår, det enda som kändes skumt var några PLU-nummer som inte riktigt satt, men annars var allt som vanligt. Det kändes verkligen inte som att man varit borta i 8 månader.

Ska träffa tjejerna i stan efter att jag varit hos mormor, det blir väldigt kort, men sen har jag ju sällskap med de ut till landet också, så det gör inget.

Var är vårvädret?? I wonder.

Dagens längtan: Linn o Ewa

Cuz I'm leaving on a jetplane

Min karl ska ut och fara, till sitt hemland. Han ska åka ner över några dagar och hämta hem lite saker som han har kvar där nere. Gonna miss him ,han åker dock inte förrän om två veckor så jag har tid att förbereda mig på.

Gotta go nu. SKa leda basket. Woha!

Healthy?

Började veckan innan fjällen. Klarade mig faktsikt en hel vecka utan min drog - Cola... och även godis. När vi kom upp till fjällen föll jag. Men I'll be back. Jag ska klara detta.

Börjar om på ny kula denna vecka. Ingen cola, inget godis inget chips. I och med att jag inte har möjlighet att ta mig någonstans utan att behöva åka buss i typ 498 timmar så har jag till min fördel att inte ha köpt med mig något sött ut hit.

I'm really gonna try. 'Cuz I really want this. If not, I'm gonna get myself some diabetes.

Help me to push myself. Please!

Träningsvärk? Oh yes.

Är nu hemkommen efter en sjukt underbar vecka i fjällandskapet Höglekardalen. Det har varit en helt underbar vecka, med underbara människor omkring sig, underbart väder och underbara stunder.

På lördagen för en vecka sedan satte vi oss kl 7 nyvakna på bussen som skulle ta oss upp till snön. Alla var totaltaggade och såg verkligen fram emot att få åka bort. Stämningen var på topp. Redan i bussen blandades klasserna. Vi myste hela vägen upp och kollade på några filmer, typ 'Team America' (den måste ni se).

Dagarna går ihop med varandra när man tänker tillbaka, då vi gjorde i princip samma sak varje dag. De första tre dagarna åkte vi utför i härligt solsken. Vi hade fått dela in oss i olika svårighetsgrupper  frångrön (lättast), blå, röd till svart (svårast). Jag hade valt blå då jag endast åkt bräda. Eller ah, jag provade skidor när jag var tolv, men det var inet min grej. Men under denna vecka blev det min grej. Vi i min grupp hade en inhyrd skidlärare, Sten-Axel 64 år, helt underbar. Det är tack vare honom vi lärde oss åka skidor. Han var verkligen en superpedagog, såg varje individ verkligen. Man märkte själv en grym utveckling. Kan ju kanske inte påstå att jag är Anja Pärsson, men inte långt ifrån ;p

Onsdagen och torsdagen hade vi i min klass valfritt. Jag valde såklart att åka bräda. Så jäkla kul. Ramlade dock sjukt hårt första dagen och drog på mig (vad jag tror) en lätt hjärnskakning. Plus att jag knappt kunde sitta på två dagar då mina sittben tagit riktigt med stryk.

Väl hemma nu märker man hur stämningen fortfarande sitter var hos de som var med. Alla har kommit varandra så mycket närmare.

Trots att jag älskar att resa, älskar att åka utför, älskar att umgås, älskar snön så är det skönt att vara hemma igen. Vi var igång från morgon till kväll, rent fysiskt, medans vi var igång dygnet runt psykiskt. Träningsvärken fick sitt uttryck i allas våra ben.

RSS 2.0