Saknad - Karin Alvtegen

Läste ut boken Saknad igår. Tycker den var bra, riktigt lättläst så jag ser fram emot att löja igenom hennes andra böcker.

Saknad handlar om Sibylla Forsenström som är född i en rik familj där mamman städigt jobbar för att göra vardagen jobbig för sin dotter. En dag får Sibylla nog och efter en stor händelse som verkligen får henne att inse att det alltid är andra som bestämmer över hennes huvud vad hon ska göra och inte göra, så ger hon sig av. Hon lämnar systemet helt. Hon använder inte sitt personnummer på så länge att hon till slut glömmer bort det.
När hon som vanligt försöker hitta ett ställe att sova förändras hennes liv radikalt, hon blir anklagad för mord, inte bara en gång utan fyra. I Saknad får man följa hennes resa fram till sanningen. Vem är det som sett till att hon, Sibylla Forsenström, finns med på varenda löpsedel anklagad som styckmördare.
Spännande och trovärdigt.


Say what?
Postat av: Alexandra

Åh! Jag gillar oxå hennes böcker.. Har läst allihopa, Skam, Skuld & vad dom nu heter.. Det var nån som var bättre än den andra, men jag har blandat ihop dom. :)

2009-02-10 @ 16:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0