Cut

Ledig dag igår, det innebar en tripp till stan med Ullsi-bull och Svampen. Vi lämnade av Ull hos frissan och passade samtidigt på att boka tid. Fan så nice. Min utväxt börjar närma sig oacceptabelt äcklig. Dags att skrida till färgburken och saxen.
Sedan väntade butiksbesök. Vet inte vad som flög i mig, men jag hittade inte ett plagg. Inte ett enda! Det är inte riktigt friskt. Jag gick in på Lagerhaus, köpte en vas och åkte hem. Var inte alls på humör. Tråk. Jag som älskar att shoppa. Men jag antar att det bara är bra, då håller jag in på utgifterna i alla fall.
Hann i alla fall med en god lunch i Kungshallarna och efter att ha gått i typ en affär besökte vi Wayne's coffee och åt lite kanelbulle. Det var mys.




Ull med nytt snitt


 


Fånga en fjäril

Har fått ledigt hela nästa vecka. Tack chifen! Ska bara ta hand om mig själv. Göra INGET. Och det är en prestation. Eventuellt åker syster Mellan och jag upp lite tidigare till landet innan alla andra, utom min kärlek, kommer dit. Då blir det kräftskiva som heter duga. Och det diggar jag. Mys.


I just called to say I love you

Rensade skogarderoben häromdagen då jag tyckte och tänkte att jag har på tok för många skor som jag dels inte använder och dels tar upp det utrymme som vi inte har. Sagt och gjort, jag kastade ut alla på hallgolvet för att besluta vilka som skulle ryka. Det blev typ fem par. Av 34. Nej jag försöker inte leka modeblogg, jag är en människa helt utan stil eller koll på modet, jag är en sportnörd som går i mina SATS-byxor och Adidaströja,-or dagarna i ända. Blev väldigt förvånad över mitt skoinnehav. Och förstår nog inte riktigt varför jag valde att ändå behålla så många.



Varför inte köpa tre likadan fast i olika färger och sedan en fjärde, för tre räckte inte.

There's nothing else I can say

Åkte en snabb sväng förbi IKEA i helgen för att kolla in ett nytt bord, vi behöver större. Har bara ett där det får plats fyra så om man vill bjuda hem några suger det ju pung. Så vi siktar högt och vill ha ett stort, rymligt. Vi kom inte hem med ett sådant bord, däremot två sängbord så vi nu har enhetliga bord. Innan hade jag ett i stål och han ett i trä.Inte fint.
Fixade lite mysiga lampor nu till hösten kommer.

Grönt i köket

Rött i sovrummet

Freedom....freedom

Igår var det torsdag, torsdag innebär ledigt för min del. Det är gött. Började dagen hurtigt nog med att tvätta, det är alltid lika tråkigt under själva processen men alltid lika skönt när det är klart. Åkte sedan förbi lilla älskade farmor för att sedan åka in till staden med syster Mellan.
Det var riktigt mysigt. Först en sväng förbi Kungshallarna så att jag fick lite krubb i kistan för att sedan vandra sick-sack fram till Gamla Stan. Där köpte vi oss varsin glass och satte oss på kajen vid Slussen. Asmys. Solen sken, vattnet gnistrade, glassen smälte (heter det smalt?), vi stekte. Helt enkelt askalas.
Drog oss efter ett tag hem och hoppade av i byn där jag egentligen skulle köpt en highlighter, men bestämde mig för att vänta tills det att jag har med mig mitt presentkort. Sagt och gjort. Vi gick och köpte godis istället och åkte sedan hem. För att läsa nya IKEA-katalogen. Kvällen var gjord.


Gött med glass och cola

Ullsi körde rätta stilen med bara ben och skor som andas. Jag körde tvärtom - och svart. Vad tänkte jag?

Fin på kajen

Älskade IKEA-katalogen var med.

Omgjort bathroom

Jag gillar förändringar, särskilt i hemmet. Love och jag var inne i stan för någon vecka sedan och kände att Lagerhaus gav oss inspiration att förändra vårt badrum. Inte major difference men alltid något. Jag är nöjd i alla fall. Gillar knalliga färger.

Före 

Efter

Före


 


Efter


Kjol och boots.

Jag driver inte en fotoblogg så bilderna jag bjuder på är av sämsta kvalitet men hoppas bjuda på ett intryck i alla fall. Jag tycker att kort kjol och ett par snygga stövlar till kan göra magi för benen. Dock tycker jag att den årstiden man kan ha kortkjol utan strumpbyxor är det oftast för varmt för stövlar. Problem i I-landet.


Naglar.

Jepps. Urusla bilder. Hur som helst så är de svarta med rosa-lila glitter Jag diggar't.

We had joy we had fun we had seasons in the sun

Skulle på kräftskiva i fredags, kan väl säga utan att ljuga att det inte blev någon kräftskiva. Syster Mellan och jag möttes upp, handlade pannkakor, drack någon klunk och lyssnade på lite musica. Klädde på oss från topp till tå, tyckte vi, och gav oss av ner mot vattnet. Där var gänget redan igång och på pickalurven. Var kanske inte jättelätt att "komma in" i gänget. Så vi satt lutade mot den urinerade klippan och försökte pälsa på oss mer än vi redan gjort i hopp om att bli lite varmare. Vi gick hem sedan. Tidigt. Hur tidigt låter jag vara osagt. Det vet bara vi. Hehe. Men vi hade trevligt ändå, så länge det varade. Synd dock att jag inte kom att prata så mycket med Borlängetösen. Får bli nästa gång hon kommer till storstaden.

Pretty in pink

För två år sedan ganska exakt började min utbildning till Idrottspedagog, då slutade även min era med förlängda naglar. Hur patetiskt och ytligt det än må låta så kände jag mig amputerad utan dem. Har aldrig riktigt trott att jag skulle vara nageltjejen, men efter att ha provat på det fick jag mersmak. Att var tredje vecka få åka till MirakelMia och välja ny färg till tipparna det var månadens happening.
Nu har hon inte lika mycket tid längre så jag har fått trolla ihop mitt eget med mina egna naglar. Det blir ju inte lika snyggt, och inte lika hållbart, men jag kör på så länge det går.


Tvätt.Städ.Träning.MAT.

Jag tycker inte om att tvätta, däremot diggar jag känslan man har efter man burit upp sista lasset med tvätt. Gött. Ska ner och låta skiten torka nu sedan måste jag få tag på syster Minst då vi ska till farmor och hjälpa henne med some stuff.

Ska dra mig i kragen nu och hoppa in i duschen och borsta tänderna.

Ljuskänslig.

Mörklägg lägenheten, stäng av alla ljud, på med solbrillorna. That's how to get thrue a migrändag (hur sjutton stavar man genom på engelska?)

Überraschung

Igår när vi skulle äta middag så gick min karl och handlade det vi inte hade hemma medan jag fixade lite hemma. Jag bad honom överraska mig med något. Något roligt, inte typ blommor. Han kom bokstavligen hem med en överraskning.


Håll ut. Jag tycker iaf detta är kul.

Kärlek och snusk

1. Är du singel nu?
Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Livslånga
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Är i ett nu. Och det är det enda som gäller
4. När hade du sex senast? Privat
5. Är du kär nu? Konstigt nog efter två år så känner jag mer pirr i magen nu när jag tänker på/är med min karl än vad jag gjorde i början.
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Nej, det ligger inte i min natur.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Aldrig. Varför skulle man vara så dum att göra det?! Då mår man ju inte bra som människa.
10. Haft sex på fyllan? Ja det kan man väl säga. Dricker dock inte så mycket, men jag blir lite salongsberusad :p
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det?  Nej, har väldigt svårt att säga det över huvud taget. Jag måste verkligen verkligen mena det.
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Oh yes.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja foton. Det har ju ändå varit en del av mitt liv och jag gillar att ha fotodokumentering av mitt liv så man kan gå tillbaka och se.
14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja
15. Varit på en blind date? Nej.
16. Varit otrogen? Nej
17. Ångrade du dig? -¤-
18. Har du lätt att bli kär? Japp.
19. Har du någonsin varit kär? Ja
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Inte som jag vet om.

Vänskap

1. Har du nån bästa vän? Ja
2. Är du ofta med dina vänner? Försöker att vara det så ofta det går och man kan få ihop något.
3. Vad brukar ni hitta på? Vad som faller en in, helt enkelt. Fika, promenad, bara hänga.
4. Bästa minnet med nån vän? För svårt att välja ett.
5. Säg namnen på någon riktigt bra vän? Ulle, Linnéa och Car. Jepps systrar och pojkvän, men det är de jag pratar med när det gäller djupa saker.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja, annars skulle det vara jobbigt.
7. Har du hatat din bästa vän? Jag kan nästan säga att jag fortfarande gör det. Har förlorat en, den jag trodde jag skulle umgås tajt med hela livet. Vi har inte hittat tillbaka till den vänskap vi en gång hade. Och det gör så jävla ont.
8. Litar du på din bästa vän? Ja han är min andra hälft.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? På ett sätt kan man väl kalla det svek........
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Jupp
12. Vart bor din bästa vän? Med mig.
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Ja, men då är det mest om mongon i centrum eller stupid kunder
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Jag hoppas inte det. Inget jag minns iaf.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Jag hoppas inte det.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
17. Vilken kompis var du senast med? Alla typ. På mitt party.
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Hoppas det. Vill i alla fall vara en sådan vän.
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Jag hängde med hela klassen om vi tänker på den senaste utbildningen
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Limpan är min käraste vän sedan man var liten!

Senaste

1. Du fick en puss av? Car
2. Sov med dig i samma säng? Car
3. Du delade ett riktigt skratt med? Car
4. Du gick på bio med? Börjar kännas lite uttjatat, men Car
5. Du höll i handen? Car
6. Du gick på stan med? Car
7. Du delade en pizza med? Ingen, om jag väl äter pizza äter jag den själv
8. Du ringde? Tror det var Ulle, ringer ju inte från min lur längre då den är drunknad.
9. Skickade ett sms till dig? Minns ej.
10. Du kramade? Mannen i mitt liv
11. Gjorde dig lite besviken? Inte den blekaste
12. Gjorde dig mycket besviken? Har ingen aning.
13. Du skrev med på msn? Älskade Carro som jag snart ska få träffa.
14. Du snackade skit om? Minns inte.
15. Du åkte bil med? Min man
16. Gav dig en komplimang? Älsklingen
17. Du kollade på film med? Kärleken
18. Du åt med på resturang? Love of my life, när vi var på dejt
19. Betalade något åt dig? Måste vara älsk igen.
20. Grät inför dig? Hon vet det själv.... Love you.


1. Bor dina föräldrar tillsammans? Njae. alltså de är gifta men tvingas bo på olika håll just nu pga jobb. men annars bor de i de djupa skogarna i Värmland
2. Om inte vem bor du mest hos? Jag flyttade hemifrån för sex år sedan....men när jag bodde hemma bodde jag under deras gemensamma tak.
3. Har du eget rum? Jag hade det. Mina stackars systrar fick dela tills de var 15 och 13. Haha.
4. Egen dator? Nix
5. Egen tv? Ja, sista månaden.
6. Egen DVD? Nej
'7. Boxer? Nej vi bodde inte i ett sådant hus.
8. Internet? Ja
9.Vilka färger går i ditt rum?  Nämn det inte ens. Det är under bearbetning. Det är så tråkigt just nu, men jag försöker få in varma färger.
10. Har du kalsonger på din golvyta?  Nej men i tvättskåpet
11. Får man plats att sova fler än en i din säng?  Ja vi köpte en dubbelsäng just för den anledningen - två skulle sova i den
12. Är köket stort? Nej, inte direkt, men man får plats att laga mat och sitta fyra stycken vid ett bord.
13. Ismaskin? Njae, jag kan lägga in iskuber i frysen...
14. Micro? Japp
15. Glass i frysen just nu? Ja, gammaldags vanilj.
16. Fler än en toalett? Nej, det räcker med en
17. Badkar eller dusch? Badkar, men önskar dusch. Badar aldrig.
18. Tvättstuga? Ja, men grannarna är mongolida och fattar inte att när JAG har bokat MIN tid så är det JAG som får bruka tvättstugan tills MIN tid är slut.
19. Balkong? Ja, en liten men söt en.
20. Bra grannar? Måste jag nog säga.

Boende

1. Favoritfärg?  Grön framförallt. Men kan nog tänka mig det mesta förutom babyrosa
2. Mobiltelefon? Ingen just nu. Men annars Nokia N95. Love it.
3. Skola och program?  Idrottspedagog, Lillsved
4. Oskuld? Oh yes, jag är alltid oskyldig.
5. Senaste filmen du såg?  Dumpad (forgetting Sarah Marshall) Sjukt rolig film
6. Senaste låten du lyssnade på?  Funhouse med Pink
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? "har ju ingen lur...
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon?  Kan inte kolla det.
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? -
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? -
11. Vad åt du till middag igår?  Efterlängtade spaghetti och köttfärssås
12. Har du duschat idag? Nej, men snart
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? "puss"
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? "Hälsa du med. puss puss".
15. Har du skolkat någongång? Ja
16. Är du en svartsjuk person? Not at all. Skulle inte palla. Tycker jävligt synd om de som är det.
17. Går vänner före en partner? Ja och nej. Min partner är ju också min vän.
18. Kommer du bra överrens med din familj? Ja vi har en sjukt bra sammanhållning i vår familj. Kärlek.
19. Vad ska du äta till middag ikväll?  Får se. Har migrän så jag pallar nog inte laga ngt.
20. Har du några syskon? Ja, två små systrar...som inte är så små längre.

Älskade, kära vänner, systrar, kollegor, pojkvän, barndomsvänner.

Tack för en sjukt lyckad kväll. jag hade riktigt roligt. Från första början då jag och älsk gick omkring i lägenheten och bara väntade på att den första gästen skulle anlnända.
När klockan börjar närma sig åtta hör jag nedanför balkongen hur någon/några ropar mitt namn, jag tittar ut och ser mina kollegor stå utanför porten bredvid och ropa upp till balkongen bredvid min:
- Ciiicccii, (Ia står och halvsjunger som värsta Romeo), jag står här nedanför din döööörrr.
Allt eftersom kommer det fler och fler och det blir varmare och varmare och högre och högre ljud. Stämningen låg på topp hela kvällen och det kändes som att folket hade kul i alla fall.
Vid halv två hade alla gått. Kanske tidigt, kanske lagom. Men jag var i alla fall totalnöjd.
Och tack allesammans för alla fina presenter jag fick. Love you!

Födelsedagsmongo

Lots to do

Vaknade helt uvilad imorse runt halv niotiden. Hur skönt är inte det? Jag som lider av bristen på väckarkliocka (då min mobil fortfarande är dränkt) trodde jag skulle vakna runt elva, men icke. Jag gick upp, åt en mysig frukost och började sedan städa. Det gick fort att få undan allt som inte ska vara framme ikväll. Har bara kvar finputsningen nu.
Har varit iväg till byn för lite inhandling till kvällens partaj. Köpte med mig min STORA last ; Scampi med vitlök- och broccolisås. Världens godaste maträtt just nu om ni frågar mig.
Satte mig framför vår nyinköpta stora platt-tv och avnjöt maten medan jag pinade mig igenom ett avsnitt Extreme home makeover. Jag behöver väl inte nämna att jag grät?!
Nej nu ska jag gå och fixa lite mer. Är så sjukt taggad till ikväll. Wohoooo!

Mums!

Charmigt när man får en ränna i solpudret på kinden.

Everybody was kung-fu fighting.

Sista jobbardagen innan två dagars ledighet väntar. Så riktigt jäkla nice..

Och imorgon :

PARTY!!!!

Cicci- nu i mer slimmat format

Nej jag har inte gått ner i vikt. Vi har gått och blivit med platt-tv. Hyfsat på tiden. Ska bli skönt att slippa den tjocka, dammsamlande gråa burken och istället välkomna den smala, svarta glänsande tv:n. Kändes som att vi samlade vuxenpoäng idag, för första gången tror jag. Vi fick låna Tant Anns bil och åkta och köpte tv:n. Det var nästan första gången karln körde sedan han tagit körkort. Det var nice.

Har varit hos älskade älskade farmor så gott som hela dagen. Damn I love that woman. Min största favorit här på denna jord, vilket ni säkert redan vet vid det här laget. Hon är utan tvekan bäst.
1.2.3.

1. Denna tanterantan är alltså hela 70 år äldre än jag = 95
2. Favoriten diggar Molly Sandén med Gabriellas sång i min iPod.
3. Peace out!

OBS! Varning för stötande innehåll!

Jag är ledig idag. Alltså L-E-D-I-G och jag har valt att gå upp klockan kvart i åtta för att möta upp Greken och gå en långpromenad. Är hemma nu och är mer än nöjd. Jag kan berätta en hemlighet, eller den är inte så hemlig men jag kan erkänna en sak. Jag svettas som en jäkla babian. Helt galet. Spela ingen roll om jag kör ett marathon eller går på promenad, jag blir lika svettig. Så håll ut :

Jag är så vältränad att jag har rutor på ryggen :p

Energy

Har varit ute på en riktig svettpromenad.  Känns sjukt gött. Har även hunnit klämma en av mina favoritfrukostar - en tallrik fylld till bredden med frukt, russin och fil. Så himmelskt ljuvligt. Tror inte man kan starta dagen mycket bättre än så. Vad brukar ni äta till frulle? Behöver lite tips då jag lätt tröttnar...

Mys

Var på födelsedagskalas i söndags. Riktigt mysigt, det var Micki-Loo som fyllde så lite som 24. Lyckans henne som har ett helt år kvar till 25. Vi blev fem glada brudar och en mycket nöjd lillpojk som njutandes gurglade i sitt harlem.
Det bjöds på riktigt god mat och efterrätt och vi kom överens om att försöka ha en middag per månad och turas om att ha dem, trots att detta var en födelsedagsmiddag

Gav Lill-Linpan sina små små skor och de passade :) Får se hur länge de gör det då det går i raketfart när allt växer på de små barnen.


Kan man vara sötare?

Mor och son....och orm??

Shine!

Har ju (som jag tjötar om det) fastnat för en ny favoritblogg. Drog ju tack vare den till MakeUpStore och handlade för en större summa. Mitt mål var att komma hem med rengöring då jag bara tvättar ansiktet med tvål och vatten. Shame on me jag vet. Sedan så ser ju min hud ut efter det också, torr och fet vilket är en jäkla kruxig blandning. Så nu gick jag alltså för att få råd vilken rengöring jag behöver för att få en jämn balans. Har provat det i några dagar och visst fan märker jag skillnad. Tror jag ser lite skillnad på mina äckliga porer, de som var stora som pupiller och fyllda av skit börjar se lite renare och mindre ut. Halleluja.


Peelingen luktar underbart. Vill använda den varje dag, men det tror jag inte är så bra.

Dry fit

På ett sätt känner jag att något saknas när jag inte skriver här i bloggen. Men å andra sidan så vet jag fan inte vad jag ska skriva när jag väl sätter mig här. Just nu tror jag att jag lider av den fetaste bloggtorkan ever.
Känner att jag inte vill skriva om mitt liv, för vem fan vill läsa om det? Nej jag funderar på att byta inriktning. Jag själv älskar att kolla in kreativa bloggar, typ smink-, inredning-, rit-, grafiska bloggar. Något som folk verkligen lägger ner sin själ i. Visst jag läser bloggar som "bara" handlar om "vanliga" människors vardag men de ger mig inte lika mycket. Så vi får helt enkelt se vad som händer med denna blogg.

Älskadekarlvadskullejaggörautandig?

Fick en underbar start på min födelsedag igår. Kärleken kom in med nyvaken/oharklad stämma och tog sig faktiskt igenom hela Ja må hon leva-sången. Jag fick tårta och ett ljus i. Blås. Gick sedan upp och möttes av ett riktigt frukostbord. Underbart. På bordet låg även min present. Jag som inte önskat mig något. Han hade köpt kavajen som jag var så här nära att köpa dagen innan. Den karln vet verkligen vad jag vill ha.

Nu känner jag mig så ensam, han är ute med jobbet och partar. Till en början hade jag tänkt följa med men jag är så sjukt trött så idag har jag haft egen-tid. Kirrat lite med ansiktet och målat naglarna. Kikar ju som sagt in på inspirationsbloggen och vill bara make-up-a.


Min nya klänning som jag är kär i :)

Vi, lite slitna på båten hem.

No I can't stop lovin you

Mat. Jag lever för det. Kan inte leva utan.

RSS 2.0