Oktober 27

Min mamma är hemma på besök från bondelandet. Det är kul.

Oktober 24

Jobba 6.15 - 13. Möta upp syster Minst för att shoppa. Tillbaka till jobbet fölr att sola. Åkja hem, duscha och nu ska det lagas mat för det nalkas gäster serrrdu :)

23 Oktober

Såg ytterst lite av Generation fett igår. Vet inte vad jag ska tycka om det. I ett avseende (mitt) kan det vid vissa tillfällen vara givande då man kommer till insikt och förstår att den där chipspåsen man vräker i sig varje dag kanske inte är så nyttigt. Plus att man blir så sjukt förbannad på dels föräldrarna som ger sina redan sjukt överviktiga barn KFC, trots att de vet att deras ben blivit pajjade och viker sig pga fetman, och dels på programledaren. Okej hon kan väl inte rå för att hon väger 25, men hur tänkte de som valde henne till den rollen? Jag tycker inte att hon gör en dålig insats, men hennes vikt är skrattretande i detta program. Det blir en sådan sjuk kontrast.

Nu ska jag åka och handla sallad till min farmor, sedan blir det träna, efter det jobba, och sedan ska Karln, jag och syrran shoppa mat med 20% rabatt. Förstå att det kommer bli mycket folk ikväll. Gratis är gott och 20% är nästan gratis. Folk kommer dra med hela sin släkt. Jag tror hela butiken kommer bli länsad på det mesta. Denna by kommer bli nästa stopp i Generation fett.


Oktober 22

Har hunnit äta frukost två gånger redan, sett några avsnitt av Vänner. Tänkte jag skulle borra pliggarna och dra till gymmet för att svettas riktigt rejält. Vill bara rensa porerna. I totally just love the feeling after a good work out.

Bjuder på en svettbild med mongofejs:

Massage

Har letat som en tok efter massagepresentkortet (långt ord) medan Karln har diskat. När jag precis var på väg att ge upp hittade jag det. Nu ska här bli knådas av, och det kan jag säga att det behövs. Har även fått ett visitkort av Karlns arbetskollega som är naprapat då min rygg är kaiko. Den vägrar helt enkelt bli bra.

Ska gå ut i köket och laga lite kycklingklubbor nu, de är färdiga om sisådär en timme och jag är sjukt hungrig nu. Vad gör man? En blåbärssmoothie som aptitretare!

Härligt med höst, frisk luft, granna färger och regn.

Kan inte påstå att jag avskyr vintern heller.

Slängde bara in denna bild helt plötsligt, gillar den. Syrran har tagit den.

gissar att en ny konstig design snart kommer...

 får se hur det blir/om det blir. orkar bara inte nu... ska äta


Sweat baby sweat.

Har varit och kört spinning/core. Vill bara meddela att jag känner en tjej som leder tävlingen på jobbet. Underbar tjej! Jag har alltså gått på flest pass och fler ska detbli. Man mår så bra efter. Really nice. Ska nu duscha och sedan är det jobb i tre timmar. Tufft.

Ikväll blir det tacos med min myspojke. Älskar honom.

Supposed to work

Japp,börjar om cirkus en och en halv timme.Ska hinna duscha, sminka mig och eventuellt fixa lite med håret vilket jag aldrig orkar annars. Skulle ju egentligen städat, men palla. Får göra det imorgon istället när jag börjar tre.

Jag vill ha en ny kamera.

Hard day :)

Öppnade 6.15 imorse. Jag blir lika förvånad varje gång det kommer in fem personer kl 6.30 som ska träna. Hur fan har man orken så tidigt på morgonen?' Jag har det då inte. Körde istället på kvällen. Först aerobic och sedan yoga.

Har jag berättat att vi har en tävling på jobbet? Den som går på flest gruppträningspass fram till sista november vinner ett presentkort på träningskläder för 1000:-. Det finns pass i olika färger så man måste prova minst en av varje och sedan köra hårt och gå på så många som möjligt. Jag ska vinna!

Fick även träningsvägledning och ska få ett Cicci-special-program. Haha, det blir special treatment när man jobbar där. I like.

Nu ska jag äta sedan stupar jag nog i säng.

God natt.

What about those smokers?

Vart man än vänder sig i detta samhälle idag känns det som att ta ett djupt andetag av rök. De senaste dagarna känns det verkligen som att det har varit rökare överallt. På väg till tunnelbanan, i väntan på tunnelbanan, i bankomatkön(!!!), och av någon konstig anledning lyckas jag alltid gå bakom en rökare och vinden lyckas ju självklart dras åt mitt håll.
Giva up you schmucks! Ni förpestar inte bara er själva, även er omgivning drabbas. Jag har inte astma, men tänker på de som har. Jag tycker det blir tungt att andas, vad tycker då de?


Quit smoking please! För allas skull......

Öppnade i morse

Började klockan 7.45 och jobbade ända fram till 11.15. Värsta mördarpasset. Efter det frös jag så jag drog upp och tränade.
Har nu käkat thaimat och ska duscha sedan är det tillbaka till jobbet (det andra)

Idag kommer far hem hit och sover över. Haha. Så vi tänkte käka middag med honom....


Sleepytime

Har jobbat färdigt nu och babe kom och satt hos mig en timme innan jag skulle stänga så jag slapp sitta ensam. Me love. Vi firade alltså vår ettårsdag på mitt jobb. Kul.

Men nu ska här sovas i alla fall. Öppnar på andra stället. Kul... not.

You know I love you, I always will.

Gick ju som sagt på bio i lördags och såg Stepbrothers. Rolig men lite under förväntan faktiskt.

Idag är det datum karln och jag satt som vårt datum, men i och med att jag stänger idag så hinner vi ju inte med att fira så mycket så vi gjorde väl det igår kan man säga. Först åkte vi till Cosmonova (som egentligen var en sjukt försenad födelsedagspresent till honom), sedan åkte vi vidare till Solna för att kolla på när lillbrorsan spelade semifinal i S:t Erikscupen.

Vädret var alldeles underbart, himlen var blå, träden sprakade av färg, gräset var grönt och alla var bara på allmänt bra humör. På kvällen kom Ullsi och Jompa över och vi åt Thai-mat och kollade på Vänner. Vi blev mätta och belåtna och som grädde på moset åt vi kanelbullar efter. Grymt nöjd med hela helgen.

Grattis på ettårsdagen till oss!!! (Yes, jag känner för att vara lite ego)


1, Aunt Ann
2, Vi åt massa popcorn på bion
3, Vi ville ha en bild på oss som inte är från skoltiden :p Seriöst---
4, Så här ser mina systrar ut när de kollar på fotboll
5,Min
6, Nypon
7. Jag på jobbet

Jag älskar min karl

 Efter jobbet kom min karl och mötte mig. Tanken var att vi skulle gå ut och äta, men då alla matställen i byn bestämt sig för att alla är mätta och belåtna innan klockan 18 en lördagkväll, så var alla stängda. Change of plans. Vi fick åka hem och laga lite snabb mat, det blev tacos. När vi slängt i oss det och hunnit kolla ett avsnitt vänner åkte vi tillbaka till byn för att kolla på bio - Step brothers. Helt min humor. Will Ferell är cool.

Vi har varit tillsammans ett år väldigt exakt nu i dagarna och trots det så var detta vårt första biobesök tillsammans. Känns lite skumt, men å andra sidan inte då jag verkligen inte är en biomänniska. Vet inte hur många SF presentkort jag har som jag aldrig utnyttjat. Kollar hellre på film hemma, då har man möjlighet att kommentera (vilket jag alltid gör, kan bara inte hålla käften...dåligt sällskap I know), plus att det blir en psykisk spärr när jag går på bio, ungefär som när man ska resa. Jag blir alltid kissnödig efter en halvtimme in på filmen, det slår aldrig fel.

Imorgon ska vi åka till Cosmonova och kolla på en dinosauriefilm. Haha, japp min karl gillar sådant och jag gav honom ett Cosmonovabesök i födelsedagspresent (mars) så jag tänkte att nu var det dags. Jag får väl sova i 45 minuter. Hehe.


Haha, grattis i efterskott min älskade Tysk !!!! Jag älskar dig.

Vaknade tidigt idag....

...av att lillasyster kom in och ville typ ha alla mina saker då hon ska fara till landet. Men hallå? Get your on stuf. Blir galen. Hon kan vara så självisk ibland och bryr sig baraom att hon själv har allt. Så nu är jag utan smink helt plötsligt. Pannkaka. Jag sitter är i staden och tillhör den väldigt ytliga sorten, medan hon far till böndernas rike där de ser ut somhej kom och hjälp mig :p

Jeje. Om två dagar...

Mys

Sitter just nu och kollar Idol, och ja, jag har röstat. På Loulou. Nej hon gjorde inte sitt bästa uppträdande, men hon får inte åka ut. Så jävla grym. När hon väl fick in flowet var hennes tappning av Hurt grymt.

Har käkat kinamat så det sprutar ris ur öronen. Nu känner jag nog för en kanelbulle :) Jag får aldrig nog.

Snart kommer min babe hem. Då blir det mys med honom och kanelbullar. Haha.

Wohoo...

Fler bilder på denna sida......

Kanske bloggkoll

Bloggkoll

kanske att det funkar. får prova helt enkelt.....

I'm good, I'm great, I'm the best!

Tvättade imorse klockan SJU. Så mäkta stolt att jag kom upp. Jag och syster Minst svettades löken av oss bland alla torktumlare. Men vi fick det gjort. Skönt.

Åkte sedan och tränade, vilket jag inte trodde jag skulle palla. Körde ben, AJ. Jag kommer gå som om jag skitit på mig imorgon. Men jag gillar det, det ska vara träningsvärk. Det är den skönaste smärtan. Me like.

Har precis käkat lasange och ska nu hoppa in en snabbis i duschen innan jag ska off to work. Först repan sedan ska jag ha disco med barnen :) Jag tycker om dem.

Jag är kär!

Okej yet another one.

Jag gör dessa listor mest förmin egen del. Jag tycker det är så kul att svara på frågorna. Säkert inte lika kul att läsa..... But I dont giva a fuck.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Jepps, men när ingen ser såklart.
Titta på dig själv i spegeln: Hur undviker man?
Gnälla: Ja, man blir ju som man umgås :p
Skrika: Nej, borde man det?
Sova: Ja?
Ha ångest: Ja, just nu har jag en stressklump i min mage, men jag vet inte varför :/
Skada dig själv med flit: Nej?!
Ta mediciner du inte borde ta: Är inte pillerknaprarn
Vilja dö: Nepp.
Drömma mardrömmar: Ja. För bara npgra nätter sedan drömde jag att det var en STOR spindel på mitt täcke så jag hoppade upp spritt språngande in i vardagsrummet där karln satt. Han följde mig snällt tillbaka till sängen och kollade... ingen spindel. Men jag garvade gott åt mitt utfall dagen efter. Hahah.
Drömma sexdrömmar: Ah, fast då har det varit dagdrömmar.
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Tror inte jag behöver anstränga mig för det. Lyckas nog ändå.
Klä dig i svart: Ja! Kan vara sjukt snyggt.
Gå till kyrkan: Nej, snarare gå ur. Betala skatt för???
Gå i skolan: Nej det var några år sedan.
Röka: Hell no. Inte för att vara präktig utan för att det stinker likmasksröv, andedräkten dödar andra, naglarna blir knöggel, håret stinker, kläderna stinker. DU är äcklig om du röker. Motbjudande. Japp, det tycker jag.
Ha sex: Nej, vi är ju inte gifta än ;)
Ljuga: Har sjukt svårt för det. Kan inte ens dra vita lögner.
Hata folk: Hata? Jag har betalt för att hata. Mohahaha.
Lita på folk: Ja. Känns inte som att man kan bygga en relation oavsett om det är vänskap eller kärlek om man inte kan lita på den andra.

VEM:
Saknar du:
Mor och far som befinner sig på andra sidan Svea Rike.
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Tant Ann
Vill du slå: Folk som är otrevliga for no reason. Vad är problemet? Var är vänligheten?
Kysste dig sist: Mi novio så klart :)
Vill du kittla: Hmm, känner nog inget sådant behov just nu.
Kramade du sist: Tant Ann.
Vill du prata med: Jag borde uppdatera mig hos Lusen.
Skrek du på sist: Jag skriker inte.
Vill du vara som: Mig själv. Boring?
Sårade dig sist: Syster minst när hon inte köpte kanelbullar till mig.
Vill du bli galet full med: Bananer i pyjamas?
Gjorde dig riktigt glad senast: Karln ;)
Fick du sms från senast: Nubben
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Okej, detta kommer ju låta så sjukt fjortis men Johhny Depp.

HAR DU:
För många vänner:
Kan man ha det?
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Japp, har hört att alla har någon, bara att vissa inte vet om det.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Migrän?
Någon skada: Crazyness...
Färgat håret: Hmm, kan väl säga några gånger....
Brutit några ben: Jag har typ inte gjort ngt i mitt liv, varken stukat eller skrapat upp några knän. Jag är tråkig....
Några piercings: Öron
Egen dator: Nix, känner inte att jag behöver det heller.
Bra självförtroende: Yes
Kysst någon: Några
Sagt jag älskar dig till någon idag: Karln
Bjudit ut någon: Sunday it is.
Varit kär: JaTre gånger riktigt jävla ordentligt. Andra har bara varit förälskelse
Dumpat någon: Några...En är jag inte stolt över.
Stulit någonting: Nej, jag säger det, jag är tråkig.
Lämnat landet: Ja? Semester...
Tuttat eld på nått: Haha, fråga Linn
Gjort något olagligt: Inte som jag vet om.


HUR:

Går du: Stencoolt?
Svarar du i telefonen: Haloooooooooooo.
Fördriver du tiden: Tränar, datorn, jobb, jobb, jobb, sova.
Mycket pengar har du: Tillräckligt, men vill alltid ha mer.
Tjänar du pengar: Jobbar??
Ofta diskar du: Sällan då mina händer är paj. Står istället med piskan o försöker få syrran att diska. Tyvärr gör hon det aldrig så det blir jag till slut.
Ofta städar du: Lite varje dag..
Många stör du dig på: Hela byn... Haha.
Ofta träffar du din familj: Mor o far, sällan. Mellan syrran, mindre sällan, Minsta syrran, alltför ofta..

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är något 
På gud: Say what??
På rymdvarelser: Yes
Att folk tycker om dig: Man kan inte annat än älska denna underbara blondin.
På ett liv efter detta: Absolut.
Att fiskar kan tänka: Njae.
Att du kommer leva länge: Ja absolut! Farmor är ju 95 så vi kanske har starka gener :p


Ingrid

Grattis mormor och extramormor på namnsdagen :)

Tjuvkik

Okej, en av bilderna har kommit upp. Gå in på this page och kolla in en i alla fall :) Jag vill se meeeeeeeeeeeeer. Är så nyfiken.

Gott var det i alla fall hos Tant Ann. Dock saknade jag min karl som låg hemma med huvudvärk.

På vägen hem på tuben hann vi med två skummisar, och då var det inte ens många stationer vi åkte. Tuben är en speciell plats, för speciella personer. Håller med Bex, man kanske ska härma, fast ta dagens personlighet....

Nej nu ska jag sova. Har tvättstugan klockan sju imorgon. Pallar egentligen inte, men det är ett måste. Vi har inte tvättat på säkert två veckor :/

Varför är det så svårt?

Jag verkligen älskar at träna. Det finns ingen bättre känsla än efter. Inte ens efter sex. Kroppen känns bara så bra och den känslan kan hålla sig kvar upp till ett dygn.

Öppnade i morse, slutade egentligen ett men jobbade över, gick upp för att träna, fastnade som vanligt i repan och snackade massa goja, gick sedan in och körde konditionspass. Så jävla svettigt, så jävla skönt. Gick sedan ner och handlade lite kött.

Nu ska jag duscha sedan åker vi till Tant Ann och får middagen serverad. Vardagslyx.

Ps. Jag går in på Emelies sida stup i kvarten för att se om hon har lagt upp några bilder på mig. Det kliar i hela mig jag är så sjukt nyfiken på hur de blev.Ds

Räkmacka

Räkmacka och systrars sällskap tillsammans med...bonde söker fru???

Chicki chi wow wow (1år)

Jag är så sjukt spänd på hur bilderna kommer se ut. går in på Emelies blogg och kollar så fort jag får en ledig stund för att se om någon av bilderna lagts upp där :)

På måndag så firar ju karln och jag ett år. Jag jobbar dock till 22.30 den dagen så jag tänkte tjuvstarta lite genom att fira på lördagen. Min karl gillar att sitta och kolla på typ Viasat Nature eller Discovery om urdjur eller gamla vapen, eller bara något gammalt. Så nu tänkte jag dra med honom till Cosmonova och kolla på Dinosauriefilm. Haha, kul va?!

Can't keep my mouth shut

I must speak. Var med om en av de roligaste saker i söndags.

De senaste månaderna har jag verkligen varit en datanörd och med det vill jag säga att jag hittat blogg efter blogg som jag kommit att följa. En av de är Emelie som är en grym fotograf som tar underbara bilder. När jag en vacker dag satt och läste hennes blogg såg jag att hon skulle upp hit till Sthlm och fota och hade en tid över. Jag brukar inte vara den impulsiva typen (vilket jag önskar att jag var), men jag mailade henne och frågade om den tiden fortfarande var ledig, det var den.
När jag fick mailet tillbaka om att tiden var ledig fick jag enorma fjärilar i magen. Jag? Stå framför kameran? Posera? Vad har jag gett mig in på?

När alarmet ringde klockan sju på morgonen hade jag inga problem med att stiga upp. Gick in till köket för att äta frukost som jag alltid gör, men inte denna morgon. Jag var på tok för nervös. Så jag gick och smorde in mitt osminkade ansikte, klädde på mig och åkte in till stan. Gid så kallt det var. Satte mig i receptionen i väntan på att Emelie och Lisa skulle komma och möta mig.

Nervositeten släppte väldigt fort, båda tjejerna var ¨bertrevliga och fick mig att slappna av. Så småningom kom även Helena som skulle sminka mig. Jävlar i min låda vad snygg jag blev. Har aldrig tidigare blivit sminkad så snyggt. Nu ska det mycket till för att överträffa det. När maken var klar bytte jag om till en sjukt söt klänning som alla planerade att köpa sedan :) Den var klassisk på något vis, riktigt söt.

Först blev det plåtning i trappen med fönsterljus, sedan ut i regnrusket och blåsten under Rålambshovsbron. Till en början var det ingen fara, men sedan stod mina hårstrån på armarna rakt upp. Hehe, hoppas det retuscheras bort.

Ah, jag har fått för mig att min karl inte läser min blogg. Vi får hoppas det för dessa bilder sk abli en överraskning till honom. Förhoppningsvis får jag de inte allt för långt efter vår årsdag.

Vill tacka Järngänget beståendes av Emelie, Lisa och Helena för en riktigt spännande och rolig dag. Ni är underbara!

this you must know

INFO
1. Vad heter du? Sara Cecilia
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Har nog slutat fundera på det och acceptert tanken att jag faktiskt är en Cicci, men när jag var liten ville jag heta Felicia
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Pontus
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? -84
6. Vart bor du? Estocolmo
7. Bott utomlands? Nix.
8. Flyttat antal gånger? 6 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? Längre in mot stan, jag vill verkligen inte bo här just nu.
10. Vilken skolklass? Senast det var skoltime så var det IP
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Dietist/kostrådgivare/gympalärare, minst 3-barnsmamma, klok, lika lycklig som jag är nu.

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 170 cm
2. Hur mycket väger du? Väldigt oliak men just nu 59
3. Hårfärg och frisyr? Egenfärgat blont, lite längre än öronen (borde verkligen klippa mig).
4. Ögonfärg? Blue
5. Mest nöjd med? Mig själv
6. Minst nöjd med? Hmm, det är väl inte världens hemlighet direkt - Pattarna
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Njet
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Två tatueringar.

FAVORITER
1. Filmer? Hair & Hitta Nemo
2. Låtar? Har på sistone lyssnat på Amy Mcdonald. Sköna låtar. Annars är det väl typ sånt som spelas på radio eller riktigt gammalt som CCR, Simon and Garfunkel, Beatles.
3. Årstider? Alla, men bara när de är sig mest typiska Ex, hösten när löven är som färggrannast och det är friskt i luften, eller sommarn när det är som varmast och alla färger kommer fram, det gröna gräset, den blå himlen, de blå vattnet.
4. Mat/dryck? Chicken, räkor, coca cola
5. Djur? Hundar
6. Färg? Grön, svart, brun.
7. Parfym? Armani Code
8. Tv-program? Toppform
9. Ämne i skolan? Alltid gymnastik!
10. Sysselsättning? Träna, umgås, jobba.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Jag växlar mellan min nyinköpta gröna jacka och min bruna skinn.
2. Vad använder du just nu för skor? Antingen mina svarta stövlar, vit/rosa Nike, eller de silvriga.
3. Favoritfärg på kläder? Grönt eller svart.
4. Favoritmaterial på kläder? Har nog aldrig riktigt funderat på det men typ bomull?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En svart skinnjacka, det matchar verkligen med allt. Och ett par nya jeans.
6. Favoritaffärer? Carlings, Topshop och H&M.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror helt på lön, men allt från 0-5000(?)
8. Favoritmärke? Inget speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? Medium? Jag har aldrig riktigt lärt mig byxstorlekar, provar de jag tror passar och gör de inte det tar jag en storlek mindre/större...
10. Vad har du för tröjstorlek? Medium
11. Vad heter din morfar? Han är död men han hette P-O
2. Var har du i din:a) Jackficka just nu? Alla kort somjag använder, SL-kort,tuggummi och nycklar
Jobbväska just nu? Träningskläder, tuggummi.
c) Handväska eller liknande just nu? Gammal halvurdrucken cola, tuggummi, vantar.
3. Vad är du beroende av? Coca cola och tuggummi
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
Vilken sorts lipsyl använder du? Vaselin.
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Icke troende
8. Vad köpte du senast? Fooooood
9. Har du nåt husdjur? Japp, (silver)fiskar, (damm)råttor och (snor)kråkor.
10. Var bor du? Om jag säger Ken Ring kanske ni fatta

Nu blir det paus igen.

Jag orkar helt enkelt inte. Jag vill inte känna beroendet av att jag måste gå in och kolla bloggen, facebook eller vad det nu må vara. Jag ska röra på mig igen. Imorgon blir det badminton.
Och på lördag är det fest. Jag längtar.
Kyssss

RSS 2.0