Det löser sig, det gör det alltid

Jag har pratat med min underbara far som numera är bosatt på en (nästan) annan kontinent. Okej, han har flyttat till andra sidan landet - Värmland. Han är just nu min räddare i nöden, hann ställer upp då jag inte kan betala min fjällenresa på grund av krångel med banken. But he can. Så jag får åka med :) Jihoo.

Har haft beteende idag, med Lasse. Det är så sjukt intressant och han är så sjukt bra. Jag tror att även de som inte varit intresserade av psykologi och beteende innan är nog det nu när vi har Lasse-man. Vi går igenom så mycket saker som verkligen håller en vaken på lektionerna, så nyttiga saker som är viktigt för sitt ledarskap. Jag kan varna er allihopa, jag kommer nog börja analysera er ;)

Ska packa lite ikväll så man har mycket tid över imorgon och kan ladda inför tv-spelsturneringen och sedan Let's Dancefinal. Sedan sänggående och upp med tuppen och iväg med Le Bus.

Avis?

Fuck the bank

Asjobbigt. När jag äntligen har pengar på kontot så har ju banken börjat med ett nytt sätt att betala räkningar med. Innan har det varit engångskoder, nu är det en dosa som man ska stoppa in sitt kort i. Sedan ska man knappa in sin kod... Jag har ingen kod. Bajs. Måste beställa ett nytt. Inte kul. Så antagligen kommer mina räkningar bli för sena. Trist.

Längtar till flera saker nu:
¤ Imorgon har vi tv-spelsturnering (sing-star, guitarhero och dansmattor) Ska bli riktigt jävla kul. Tyvärr är jag en av de som har arrangerat det så jag kan ju inte vara med. :( Men det lär ju bli fler gånger. Hoppas jag.
¤ Lördag morgon klockan sju lämnar bussen Lillsved och ett glatt gäng åker upp till fjällen. LÖV IT! För det första älskar jag resor, oavsett buss, båt, bil, flyg, för det andra åker jag med min love, för det tredje åker jag med massa vänner, för det fjärde ÄLSKAR jag fjällen och utförsåkning. BRÄDA. Wohoo!!

Nu är det lunchdags. Har precis haft håltimme...

AAAAAAAAjjjjj

Jag tillhör typen som aldrig vaxat benen tidigare, har itne vågat på grund av två saker;
1) Smärtan
2) Jag är allergisk mot allt, så varför inte vax?

Hur som helst så provade jag att vaxa en stripe igår för att vänta till idag om det blev något utslag. Ja det blev det, hela ytan som blivit stripad  blev alldeles rödknottrig och kliade utav helvete, men jag kliade inte tillbaka. Good girl. Men det la sig ganska fort så jag tänkte att det är ju bara att köra hårt idag då.
Sagt och gjort, jag förbereder mig mot smärtan (som faktiskt går över efter 5 sekunder) och sätter nmig på golvet, pojkvännen värmer stripsen, lägger de på benen och RYCKER . Det känns ju, det kan man inte sticka under stol med. Efter att ha ryckt ett antal stripes märker vi att allt hår inte följer med och i och med att mina ben blir allt rödare och börjar få en tjockare form (svullnad) väljer vi tillsammans att avsluta vaxningen.
Det känns ju helt meningslöst att vaxa om allt inte försvinner. Detta kan kanske bero på att det var ett okänt märke. Ska prova Veet nästa gång. Funkar inte det får jag helt enkelt fortsätta raka.... Suck. A girl's gotta to what a girl's gotta to.


I'm walking on sunshine...

Var ute och tog en underbar promenad tidigare idag när solen fortfarande sken och värmde marken en aning. Det var riktigt skönt, lite kallt blev det dock när vinden gjorde sipåmind och kylde ner kinder och fick ögonen att tåras. Man känner sig så frisk när man kommit hem efter en sådan promenad.
 


1. My lover and I
2. Vi nere vid vattnet (mkt sol, därför jag ser mongo ut)
3. Jag leker sandkonstnär
4. Vi

Cause I hade the time of my life

Är välsignad just nu i denna stund i mitt liv känns det som. Jag har ett väldigt bra liv just nu. Allt rullar med mig, det enda jag kan känna rullar mot mig som ett stort tungt stenblock är pengar :( Ekonomin kunde ju kanske ha varit lite mer stabil. Men jag har sökt jobb på flera ställen och fler ska det bli. Känns inte som att man kan kasta ut nog med krokar. Hittade dock mitt drömjobb igår. Får bara hålla tummarna för att jag får det.

Jag har Sveriges mest underbara pojkvän. Han är min Hero. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom. Det låter ju som en tråkig klyscha som man kan läsa i en Fridatidning, men det är sanningen. Ibland kan jag få ont i magen för jag tänker på att detta känns nästan för bra, som att någon där uppe skulle se hur f*cking bra det går och därför ge oss ett hinder. Men jag beder till denne allsmäktige att ha överseende och låta oss vara happy people.

Igår var det påskafton. Tanken var att vi systrar med pojkvänner skulle äta middag tillsammans men syster Mellan fick reda på att hon och pojkvän skulle till svärföräldrarna på middag. Så det blev en middagför tre. Syster Minst, Pojkvän och Moi. Räksmörgås. Min favorit. Vi tar den middagen som skulle varit igår och har den idag istället.

Tschüs!


Ameeerica, Ameeerica. America -fuck yeah.

Haha, så sjukt rolig film. Helt störd. Den gick på tv400 ikväll.....

Äh, nej. jAG ÄR sjukt tröötttt... måste slagga. I´m sorry..

kyss

dåligt intag...

Jag tillhör denna vecka den lyckliga typen. Jag har påsklov. Wihoo :) Vad innebär då detta? Softa? Träna? Äta? Fixa grejjer? Shoppa? Ja, det mesta. Kanske inte shopping då jag fortfarande är en enormt fattig student. Det ska bli så sjukt skönt att tjäna pengar in the future. Ska in till stan i morgon och lämna in massa CV:n på olika ställen. Håller tummarna för att jag får något.

Nej nu är det sminkning som gäller. Ska snart dra iväg och hålla min danslektion för mina små barn :) De är så söta. Synd bara att jag är på andra sidan stan idag. Men förhoppningsvis är det värt mödan och jag får träffa my lover :)

Love mum's food


Är hemma hos mor o far nu. Har som vanligt serverats underbar mat. Min mor är typ bäst på att cooka. Så säger nog alla men min är grym. Vad hon än tar sig för blir det gott. Idag serverades vi tigerräkor marinerade i vitlök och spansk peppar, kycklingben, kebabbiffar, qinoua och färsk sallad. Me love. Man kan vara säker på att inte gå hungrig från morsan.

Tack för maten!!

RSS 2.0