Fortfarande inte packad

Vet inte vad jag ska packa ner i väskan. Här öser det liksom ner, så det känns ju inte som man ska packa shorts eller kjol, men enligt SMHI så ska det i alla fall bli runt 20 grader i London.

Varför ska det vara så svårt att packa? Missar jag något så kan jag i alla fall köpa det där. Det är inte som att jag ska åka till öken.

Bajs, jag kommer sakna min kärlek. Mesigt, men vi har inte varit ifrån varandra så länge förut, då snackar vi fyra dagar. Låter fjortis, men vad fan. Jag är ju van att se honom varje dag, pussa på honom varje dag, krama honom. Okej ni fattar grejen.

Är tillbaka om en vecka. See ya! Don't miss me too much!


Waisted time

Jobbade idag och tiden flöt verkligen på. Skönt, så efter fyra timmar pös jag iväg och mötte upp mor min för att köpa världens minsta klänning till senaste tillskottet i släkten; lilla kusinbarnet Molly fem månader. Så söt, får eventuellt träffa henne när vi landat på utomländsk jord - London.

I och med att jag slutade klockan fyra kom jag hem tidigt, vilket resulterade i en tidig middag. Så vi bestämmer oss för att se slutet på Ace Ventura 2, I know helt galet att jag har lyckats klämma in två Jim Carey-filmer på en och samma vecka då jag ut i fingerspetsarna avskyr den karln, men jag kände att det var ett måste pga:
1) Min karl älskar honom och de flesta av hans filmer och blev helt lyrisk när jag sa att jag var villig att se dem.
2) Fred-Olof på jobbet gör inte annat än säger: "Chikaka", "Åååååålrajti den", "Vaddå? Har du inte sett den filmen?!". Så jag kände att jag var tvungen att kolla in dem, så jag hänger med i hans snack....

När vi då sett klart på den filmen var klockan bara bäbis och jag kände hur det kliade i packarfingrarna. Men nej då vill karln att vi ska se på måste-ha-sett-filmen Pulp Fiction. Well, hur lång är den frågar jag och han svarar en och en halv timme. Fine då är klockan bara halv åtta så det är lungan. Det var inte lungan, det var pungen. Filmen tog aldrig slut och jag kände hur tiden bara rann iväg. Innan vi visste ordet av hade jag hunnit faxe och klockan var nio. Nio, det var alltså bara en och en halv timme längre än beräknat. Nu är klockan tio och jag har fortfarande inte packat för jag var tvungen att ladda upp fotona från igår plus att skriva detta underbara inlägg.

Nej pis motherfuckers. Nu drar jag. So long!



Spontankväll

Hamnade helt plötsligt på Café Opera igår kväll. Helt bara så där. Greken, Ballen och jag. Vi åkte in, efter att på fem minuter bytt om till partydressen, gled in på Cafét och beställde något att dricka i baren. Saken var den att Sats hade typ firmafest. Fest vette sjutton om man kan kalla det. Alla stod bara rakt upp och ner och pratade lite. Vi tyckte det tog lite väl lång tid innan allt kom igång men gav det ändå en chans.
Till slut tröttnade vi dock och drog till Max för att handla i den absolut långsammaste kassa jag någonsin varit med om. Snabbmat my ass.
Åkte sedan hem, somliga mer onyktra än andra, glada och nöjda trots en väldigt kort kväll.

BOB!
Twin Peaks!
LAURA!


Ballen är verkligen one of a kind. Så jävla skön människa som verkligen lockar till skratt.

Nu jobb, sedan mys med gamla skolan och imorgon....LONDON!

Jag ska fånga en ängel.

Har en mycket bättre dag idag. Vaknade alltså på rätt sida sängen, har ätit en bra frukost, trots att jag tappat intresset vad gäller frukost. Någon som har tips på bra frulle så tar jag det mer än gärna då jag inte fungerar normalt utan dagens första mål.

Idag är det alltså fredag, jobbar, men det gör inget. Jag är på jättebra humör idag så det känns som att dagen kommer glida förbi smärtfritt. Idag kan man säga att vi åker i övermorgon. Det betyder att det är jättesnart som vi sitter på flyget. Wohoo. Längtar galet mycket.
Imorgon blir det fyra snabba timmar på jobbet sedan blir det till att dra in till stan någonstans och möta upp gamla älskade vänner från Lills. Härligt av Cliff att fixa ihop en dag. Först ska de spela paintboll, men i och med att jag jobbar kan jag ju inte vara med då, men jag kommer senare.

Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Var riktigt duktig imorse och tvättade. Hade dock en sjukt dålig start på dagen, allt kändes bara bajs och jag ville bara hoppa tillbaka ner i sängen och dra täcket över huvudet. Tvätta är inte kul enligt min mening så då vill man alltså att allt bara ska rulla på, men gjorde det det? Nope. Först kommer jag ner och en maskin är "ur funktion", när jag sedan kommer ner andra gången står en kvinna där och frågar om hon kan ta en maskin, visst det är lugnt jag ska ändå bara ha en. När jag kommer ner sista gången har hon tagit ur min tvätt som låg i den sista maskinen. Det är fortfarande min tid. Don't touch my tvätt för fan.

Mötte sedan upp systrarna mindre och knatade till farmor. Det var riktigt varmt och skönt. Fick låna syrrans Ipod. Måste nog införskaffa en sådan då jag tillhör en generation som fortfarande kör med MP3. Och jag ska inte sticka under stol med att jag jag säger rullskridskor, Amerika och freestyle till inlines, USA och MP3/Ipod. Men det är riktigt nice med lite musik i lurarn. Kan ju passa sig bra nu när man ska ut och resa. Hur som helst myste vi lite hemma hos farmor. Systrarna jobbade och stod i med städ medan farmor och jag satt på ballen och njöt a solen och pratade snusk. Haha farmor är rolig hon.


Gick sedan hem och bättrade på brännan i cancertuben (solariet) och gluttade lite på fotobloggar. Jävlar vad fina bilder vissa tar. Kollade runt lite på bröllopsbilder och de är så vackra.
Efter att ha duschat och softat ett tag gick syster Mellan och jag ner för att handla kvällsmat. På vägen hem möter vi två killar som ser ut att vara i 25-30-årsåldern. Vi tänker inte på dem utan går vidare och fortsätter prata om det vi pratar om (logiskt) när vi hör hur en av de tydligt efterblivna männen försöker sig på en vissling som efterblivna killar använder när de tror att tjejer uppskattar en sådan vissling. Snurrigt? Japp. Well,  visslingen misslyckas och han försöker en gång till men lyckas patetiskt nog inte få till den förrän efter tredje försöket. Då tar de andra, även han mongo, över och gör smaskljud, typ som när man busar med en kanin eller ngt annat djur. Och de håller på allt för länge med lockrop och ljud som mer tycks tillhöra antingen människor som inte vet hur man ska föra sig bland andra människor eller bland djur som inte vet bättre utan kör sitt race som de gjort från tidernas begynnelse, använder sig av parningsläten etc.
Jag var så sjutk förbannad, äcklad, förnedrad. Jag ville bara spy. Var går gränsen för sexuellt ofredande?
Seriöst. Äckla jävla vider. Vi är inte djur i bur. Nu gick vi visserligen i mjukisbrallor och stora tröjor, men man ska kunna gå naken utan att få sådana patetiska läten ropat efter sig.
Vad tror de? Att vi ska stanna:
-Åh vad fint du visslar, och jag gillar verkligen smackljud. Betyder det att du tycker jag är snygg? Woww, tihi. Här får du mitt nummer. Ring mig!

NOT.

Jag ballar ur. Gå och göm för fan!









 

Om jag är mongo? Oh yes!

Jag tillhör ju den där störda sorten som är allergisk mot det mesta. Jag tål typ tre fukter; aplesin, banan och vindruvor. På sommaren har jag privilegiet att avnjuta en fjärde frukt; nektarin. Ibland. Vissa gånger blir det som det blev idag, mina ögon ändrar färg. Charmigt värre, ser ut som någon transformer från någon yttre planet som har lasersyn. Vissa kanske tycker det är charmigt, somliga inte. Döm själv.

I'd like to thank my family, my manager and my sheep.

Imorgon kommer skattepengarna. Hallelujah!

Färgsprakande

Jag är lite imponerad av färgkombinationen som uppstår när man blandar grönsaker, framförallt purjo och röd paprika. Lider jag av något då?


Bilderna gör inte riktigt färgen rättvisa

Jag är kär


I'm pickin up good vibrations

Igår tänkte jag att jag skulle göra ett mandomsprov, fast för tjejer. Blir det mödomsprov då? Hmm. Har visserligen provat på det tidigare, men gav då upp hyfsat tidigt då det ändå inte gav resultat. Jag pratar om vaxning av benen. Igår var det dags. Jag hade köpt nytt vax av ett känt märke. Karln fick sätta dit remsorna och dra, för skulle jag sitta själv och dra skulle de aldrig komma av, med rädsla för smärtan. Men nu blev det i alla fall gjort. Visst det kändes men karln drog så snabbt så det drog liksom inte ut smärtan.
Dock gav vi upp efter sex bortdragna remsor då jag tillhör den där konstiga typen som verkligen är allergisk mot det mesta och mot det mest konstiga så nu ska vi se hur min hud reagerar och om det inte blir någon reaktion så fortsätter vi mödomsprovet imorgon eller kanske redan ikväll.

I'd like to thank you, and thank you means merci.

Tre rulltårtor senare har jag nu hittat tillbaka till datorn och chipspåsen. Funderar på att gå ner till torget och inhandla något att laga till middag/kvällsmat. Karln slutade klockan fem men har ännu inte kommit hem, de skulle ha någon repetition av något de ska visa upp på onsdag när de firar tio år. Tänk när han och jag firar tio år. Kanske vi ska sätta ihop något då också och ha en liten show. Vad säger du Car? Båda två i tyllkjolar och tajt topp med pompoms. Tål att tänkas på, det är ju inte förrän 2017. Oh my god det är lång tid tills dess, kanske några knoddar innan dess?

Nu ska jag gå och fisa på min lillasyster som bara vägrar gå härifrån. Prutt.

Jag vill känna att jag lever.

Har hunnit jobba lite idag, hängde med Greken i repan de sista timmen då päronen som har medlemskap var så kloka att stanna hemma för att leka och grilla med sina barn nu när solen skiner på vår jord. Gick och köpte varsin sallad till oss och jag kan ju säga; Hörnan släng er i väggen. Jag har hittat min nya salladsleverantör. Cafét mitt emot Hell House. Superfräscht, supergott, supervärt pengarna. Och det bästa av allt du får själv välja vad du vill ha i, och det är ett stort urval. Me like.

Gick sedan hem och fastnade med en chipspåse framför datorn. Så sjukt typiskt mig. Men om åtta minuter ska jag ringa och väcka min sjukt sega lillasyster. Japp hon var ute igår och då tycker hon att det är okej att ligga och sova till klockan slagit 17.00 på eftermiddagen. Inte okej. Så klockan 17 prick ska hon upp och hoppa och slå klackarna i taket, för då ska hon och jag baka rulltårta. Kul va? Japp, det tycker jag. För resultatet kommer alla som firar midsommar i Värmland få smaka.

Pain

Då mina ben ser ut som två lurviga ormar känner jag att idag är det dags. Här ska nu vaxas. Har bara vaxat benen en gång tidigare och då gick det inget vidare, det kom liksom bara med några tussar så då menar de att man ska sätta dit en ny remsa och uppleva ny smärta på samma ställe. Tack men nej tack. Denna gång har jag valt ett känt märke till skillnad från förra gången.

Jobbar på gamla jobbet idag, i tre och en halv timme, men det kommer nog kännas som en evighet. Tänkte sedan gå hem och fortsätta min lilla städning som jag påbörjade igår och eventuellt baka. Vad säger ni om det? Låter det bra?

Jag vill permanenta mig. Och färga håret och skaffa nya naglar som back in the days.


Lost

Förlust för Sverige mot Danmark. Surt.

Ny låt

Hörde precis Kim Franssons (från Made In Sweden) nya låt. Tycker den var grym och vilken jävla röst han har. Äckel!


Sverige sverige älskade vän.

Nationaldagen. Sverige fyller år.  Så det ska jag fira med att städa hela lägenheten. Kul va?! Vet dock inte om jag kommer hinna hela då det ofta urartar när jag börjar. Jag ska städa bort minsta lilla sak, så börjar jag öppna skåp och hittar saker där så är det kört. Ska försöka hålla mig till ytan idag, det är lite småstökigt. Varken jag eller karln har typ orkat plocka undan någonting efter vi har använt saker.
Får se vad som händer ikväll. Blir kanske söder. Får la se. Kom på att det är söndag idag, vilket betyder att systemet är stängt. Roligt. Not.
 

Hörde denna låt för första gången i torsdags när Tob sjöng den på Elins studentmottagning. Den är fin.

Älskade lilla du

Så söt, så glad, så frusen, så uppvaktad. Lilla Elin är nu vuxen, hon tog igår steget ut i vuxenvärlden. Grattis lillskit!
Under träden stod hela släkten plus vår famillj och väntade exalterat på att den lilla tösen i vit klänning och studentmössa (som om ingen annan såg likadan ut) skulle komma glatt utspringandes. När första klassen sprang ut höjdes volymen på sorlet och alla tjoade och tjimmade och man kände glädjen i hela kroppen. Vi visste att Elins klass skulle vara bland de sista som sprang ut så vi väntade och väntade. När Nick sedan säger att nu är det barn och fritid som kommer så höjdes adrenalinet i kroppen och trots att jag skrytit med att jag skulle torktumla så misslyckades man major. Jag kände hur det började vattnas i ögonen och när syster Mellan vänder sig om och säger att Tant Ann gråter så brast det för mig.
Lillgrisen kom och fick massa kramar och massa saker som hängde och dinglade runt halsen, stackarn såg ut att strypas. Men hon var glad och kall. Och kallar skulle det bli. Flakåkning med ölsprutning.
Efter utspringet åkte vi hem en snabbis och sedan hem till mottagningen. Vi åt och drack gott i trevligt sällskap, men något saknades. Den lilla studenten. Efter ett tag kom hon dock hem, helt blå och blöt. Stackarn skakade även efter hon tagit en varmdusch. Sedan vankades det tal av Tant Ann och Nick, roligt. Tal av Hansa- roligt. Jag hade känt på mig att jag skulle börja gråta när talen kom men jag lyckades hålla mig, men inte för så länge. Sedan tar nämligen Tob upp gitarren och ska spela en låt för Elin:
- Ja, det var jättesvårt att välja ut en låt. Men jag vet ju att när vi var mindre och spenderade hela somrar på landet så spelades det jämt Magnus Uggla, tack vare din mamma med sitt braiga inflytande (ironisk). Men den här låten tyckte jag var bra,
När han nämner att det är Mange han ska spela känner jag redan där att nu brister det, vi är ju verkligen uppvuxna me honom, nostalgi. När han sedan tar första tonerna hör jag vilken låt det är. Det var den vi (som kvalade) sjöng på bröllopet. Gah. Jag grät och såg i ögonvrån hur Tant Ann grät ännu mer och hur syster Mellan satt och kämpade med tårarna. Fasen alltså vad fint det var. Riktigt nice.
Men det var inte bara tårar, det blev mycket prat och skratt också. Jag tror Elin var riktigt nöjd med dagen. Det blev i alla fall jag :)
Grattis snygging!

Varför blöder jag jämt?

Jag bölar åt vad som helst. Allt med en liten gnutta känsla kan locka fram de saltade små dropparna i ögonen.
Om jag ser på klipp från AFV där folk friar eller berättar att de är gravida sprutar tårarna, när Chandler friade till Monica i Vänner grät jag, bara att titta min kära i ögonen kan få mig att gråta av kärlek, att se min farmor kämpa i det (nästan) blinda tillstånd hon nu lever i får mig att gråta med imponering, denna krutgumma på 95 starka år har varit med om så mycket och haft synen med sig fram till nu, men deppar inte ihop för det. Jag kommer stortjuta när Syster Mini springer ut idag, jag bölade när syster Mellan sprang ut. När syster Minst sprang ut hann vi inte riktigt med henne i segertåget men jag kämpade ändå med tårarna.

Kan inte ens föreställa mig hur det kommer bli när man själv blir gravid, gråter ju av glädje redan nu så fort vi drar upp ämnet. Eller när man gifter sig, om man gifter sig, först själva frieriet kommer man ju inte gå torr igenom. Bröllopet än mindre. Och jag har bestämt mig, Molly Sandén ska sjunga på mitt bröllop. Sitter just nu och lyssnar på Gabriellas sång som hon sjöng i Så ska det låta. När jag såg det första gången grät jag. Jag gråter nu. Underbar röst, underbar låt.


Sjuk av längtan

Nu är det inte alls långt kvar. Nästa söndag far vår familj till London och kommer hem på onsdagen för att sedan på torsdagen åka upp till landet för att fira årets happening - midsommar. Längtar galet.

När jag drar på söndag är det första gången som jag lämnar The Car. Tidigare har det alltid varit han som åkt, till Tyskland. Nu blir det han som får sitta hemma och längta mohahaha. Ska ta med både systemkameran och digitalkameran och fota så gott som jämt.

Lollipop.

Midsommar är en av de roligaste högtiderna enligt mig. Har så grymt roligt den helgen. Det är verkligen långt att vänta ett helt år på att nästa midsommar ska komma men då uppskattar man det nog mer när det väl är dags.

Big girl!

I morgon tar denna supersnygga, supersöta, superbästa bruden studenten. Yeah!

Dagens citat:

Kund (håller en sko i handen): Vilken storlek går de här skorna upp till?
Freddan: Upp till storlek 39.
Kund (alltså samma idi som ställde frågan och fick svaret): Jaha, har ni de i 40?

En rolig sak

Nu när jag std och duschade så sjöng jag som vanligt under tiden. Bland annat nynnade jag på Hope and glory med allas vår Måns Zelmerlöw.  Sedan tänkte jag såklart på namnet på den som sjöng - Måns. Mons.

Kom då på en rolig sak. Om man hette Terr i efternamn och fick en son så skulle man kunna döpa honom till Mons.


Grattis mor och far

Förra onsdagen fyllde min kära mor år och idag fyller min kära far år. Och för alla som nu vill ta fram sina anteckningsblock så fyller min mor 19000 dagar imorgon. WOW.

Skatbo

Måste göra något drastiskt med min kalufs. Den ser just nu ut som något en fågel kan bo i = inte bra. Jag vill permanenta mig så nu ska jag nog sätta mig och googla på frisersalonger. Eller någon som har ett bra tips?

Är det inte underbart så säg?

Jag och The Car åt mysig kvälssmacka på ballen igår. Inte mörkt, inte ens kallt, bara klarblåhimmel, skränande fiskmåsar och bästa sällskapet. Mer sådant åt folket.


Jag ska fånga en fjäril.

Haft en dunderskön helg. Lördagen spenderade karln och jag lite dineros på kläder till honom som var skitsnygga. Mötte sedan upp Limpz och Bebbles för en mysig picpic in the park. Vi mötte Mark (Mark in the park...Den läspande lille gangsterpojken som var känd två sekunder i Idol08 tror jag det var). Riktigt glassigt att sitta där i solen med varsin sallad trevligt sällskap och en hund som ville ha massage. Åkte sedan hem var och en för sig och gjorde i ordning sig.
Åkte sedan hem till Linnen och fick en början på en riktigt rolig kväll. I alla fall förkrök. Vi drinkade lite spelade någon låt på Guitar Hero Metallica som Jompan köpt nytt. Jag kicked som assk(söt unge från youtube who's going to kick the monster's assk) mot Linn. Hell yeah I rock!
Kan ju utan att överdriva säga att vi kanske spårade lite smått. Eller spårade och spårade tycker nog vi höll oss på rätt spår. Vi var glada, tillsammans, smålulliga, redo för utgång, vad kunde gå snett? Well, kan väl säga som så här att vi åkte in, skulle gå in, ställde oss inte ens i en kö, letade upp en annan pub där systrarna små var, sprang in och svepte varsin öl/cider, sprang ut och hamnade sedan väntandes vid tunnelbanan. What to do liksom?


GGGGGGGGAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH Vredesutbrott.......................................Hatar datorer som inte gör som jag vill. Jävla hängpungsdator. Palla. Jag får flipp.

Hur som helst blev det en asnice kväll. Kom hem riktigt glad i hågen, några många bilder rikare.

Skål!

Vi lyssnade på gospellen Alexander Ryback så jag kände för lite violinspelande

Linn kände hur det ryckte i dansbenen och tog en svängom

Jag ville inte vara sämre

Så jäkla kul hehe.

RSS 2.0