Ett försök

Ska nu göra ett försök att försöka sammanfatta de senaste dagarna.
Torsdag
I torsdags morse åkte alltså mor och jag till Ikea och köpte vårt efterlängtade soffbord och lite andra saker också såklart. Några hänggarderober, ljus, stor kastrull, galgar och sådant som man verkligen behöver.
Efter det hämtade vi upp syster Minst och min karl och drog till mormor på god lunch. Syster Minst och jag fick världens skrattanfall när mormor började berätta om hur tanterna rullade ner till stranden. Usch, det blev så internt så hon och jag satt såklart och grät av skratt som vanligt.
När vi tackat för oss hos mormor gick vi över till farmor så att mamma som är på besök fick hälsa på henne och så även karln. Efter ett tag drog de och syster Minst och jag satte igång med att städa lite åt henne.
Vi tackade för oss och drog sedan till bokrean men hittade inget. Så vi drog till syster Mellan för att se hur det går för henne på hennes nya jobb. Det är verkligen hennes element. En klädbutik med grymt snygga kläder och de förväntar sig att de ska klä sig lite udda vilket syrran kan. På ett snyggt sätt alltså.
När magarna började göra väsen av sig tog vi första bästa tåg till thailandet och köpte lite mat till familjen. Gott som vanligt. Chillade lite där hemma innan det var dags att dra hem och sortera papper till typ halv ett på natten? Vem gör det?


1. Jag i bilen på väg till mormor
2. Syster Minst i ett skrattanfall
3. Jag i samma skrattanfall
4. Jag med mitt nya glasöga
5. Mammas konstverk
6. Jag i nya glajerna
7. Farmor tittar efter mammas nya bil
8. Mitt nya hår
9. Jag gullar med kameran...
10. En skål i solsken
11. Farmor gömmer sig för kameran
12. Syster Mellan på sitt nya jobb.
Fredag
Upp tidigt igen, iväg med mor denna gång till CityGross. Shoppade inte fasligt mycket men så att vi i alla fall har nödvändiga saker hemma. Slängde i mig lite mackor innan det var dags att dra iväg till Kungen, fick dra lite tidigare då mötet drog över på tiden. Stressade hem för att hinna duscha och tvätta håret innan jag skulle byta av Greken då hon körde pass. Han inte duscha, fick slänga ihop en väska och rusa iväg. Lugnt att bara byta av en timme, gick fort som bara den. Sprang sedan iväg för att handla något att äta. Det fick bli de fina torra kycklingspetten som legat där hela dagen. Men huvudsaken var att jag fick i mig något.
Hem till Ballen för att fixa sig. Bergh, Musslan och Linus kom också dit. Glada i hågen drar vi till Lusens 75årspartaj. Det var riktigt roligt och som vanligt hade jag migrän. Det slår verkligen aldrig fel. Har alltid det. Mindre kul. Men är pigg idag då jag hade en vit kväll. Så nu orkar jag också vara pigg på passen. Skönt!



1. Vårt inshoppande
2. Musslan är fångad av en stormvind
3.Ballen, Linus och Bergh
4. Moi
5. The one and only Ballen
6. Bergh och jag
7. Lusen the birthday kid
8. Askalasa Ballen och jag
9. Musslan och jag kör en klassisk toabild
10. Syster Minst kom också :)

On the go

Shit det finns ingen tid över. Gick upp early morning i morse och åkte med mor min till City Gross för att storhandla. Det blev det verkligen.
Ska nu iväg till Kungen på möte, sedan tillbaka till byn då jag ska byta av snabbt i repan för att sedan dra hem till Ballen och käka burgare eller havregrynsgröt, time will tell. Sedan off to The Party. 75. Party party.

Får återkomma med bilder på söndag tror jag då även morgondagen kommer ta upp all min tid. Först pass x2, sedan fira Syster Mini som fyllde 18 i september så det är på tiden att vi firar henne tyckte vi. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Bio, middag och melodifestival blir det denna gång, nästa gång blir det även discobowling.

Ciao!

Completely satisfied

Bordet är inhandlat, vi har plockat med allt möjligt fram till nu. Nu väntar bädden och imorgon far mor och jag till stormarknaden för att storhandla livsmedel. Återkommer imorgon med bilder och kanske lite mer ingående om denna dag. Godnatt.

Hum hum från humlegården

Ska bara put on some färg i fejjan sedan kommer mamma och hämtar upp mig så åker vi till Ikea för att för det första införskaffa ett soffbord till oss, men sedan brukar det ju alltid ramla ner lite fler prylar i vagnen. Får se vad det blir.

Efter det åker mamma, syrran Minst, karln och jag till mormor på lunch.

Sedan blir det nog till att skruva ihop ett väldigt fint soffbord.

Mätt och belåten

Idag är det den 25, vilket oftast betyder glädje och jubelrop, kanske några glädjeskutt också. Idag kan jag väl inte påstå att sådant är fallet. Visst jag får lön, men den är nästan hälften av vad jag vanligtvis brukar få och min babe kommer inte få sin lön förrän senare i månaden.Så vi betalar våra räkningar sedan blir det att slicka golvet efter smulor och hoppas på tur.

Ska iväg och köra pass nu. Sista gången på kungens för detta kvartals räkning. Nästa vecka är det ny musik som gäller. Spännande, dock ingår en låt som ingen gillar och ingen vet vad de ska göra med. En cowboylåt. Vad gör vi med den? Kan man inte bara snabbspola?

Ska jobba med barnen ikväll också och sedan stänga efter att ha bytt av Greken.

Imorgon ska mor och jag till Ikea som jag älskar. Ska införskaffa vårt efterlängtade soffbord om det finns inne. Åkte ju dit två gånger senast vi försökte utan att få det trots att de sagt att det skulle finnas inne. Me no like.

Traditioner

Greken och jag har skaffat oss en tradition på tisdagar, inte så värst nyttig. Hon håller sina pass och väntar sedan in mig tills jag har stängt, sedan drar vi till donken. Idag var det crazy I'm tellin y'all. Vi blev påminda om att det var sportlov det vill säga att alla djur som befinner sig i unga år runt 14 till 17 är utsläppta ur sina burar. Så när vi slagit oss ner var vi omringade av fjortisar som alla såg likadana ut;( rufsigt hår som hade dreads pga utebliven borstning, hörlurar (har alltid undrat om de har musik på, har de det är de ju sjukt asociala i sitt sällskap, har de inte det undrar jag varför alla springer omkring med exakt likadana och har de på öronen), alla hade minst varsin piercing antingen i näsan, mouge eller ögonbryn, 50 lager mascara.) och gräsrökande alkisar som självklart ska sätta sig bredvid oss. Men nästa vecka är everything back to normal again och vi kommer sitta där ensamma.


Min kärlek

Ska jag berätta om lite vardagslyx? Ja det ska jag. Just nu ligger jag nyss hemkommen i soffan med min karl. Jag älskar den lyxen, att man får komma hem till den man älskar som så fort han hör nyckeln i låset springer upp och möter mig i dörrenme den puss. Det är sådan tjag kallar jag lyx. Finns så många små saker i vardagen som man kan och bör lära sig uppfatta som lite lyxigare och lära sig uppskatta och ta till vara på. Kasta inte bort sådant. Möts ni också av liknande karlar hemma så, ta vara på ögonblicket och lägg det i en liten minnesask.

Barn barn barn

Vissa ungar kan ju vara bland de sötaste man sett. Helt galet. Man vill bara kidnappa de och ta med sig de hem, men det har jag fått höra att man inte kan göra. Så man får väl se till att producera egna helt enkelt. Har alltså jobbat med de små nu på förmiddagen, haft en "lunch" på fyra timmar och sedan ska jag tillbaka och stänga.

Jag tror att allt kommer lösa sig trots allt. Vi kommer få det att gå ihop. Har letat lite i skrymslen och hörn och hittat lite pengar så det kommer gå bra. Dock kommer det fortfarande vara knapert och vi kommer antagligen behöva låna tills dess att karln får sin lön så får vi som vanligt betala alla räkningar med min. Men en liten bit av den tunga sten som legat på mitt hjärta har försvunnit. Pjuh.

Ska hoppa in i en varm dusch nu. Fryser min röv av mig just nu...

Hahaha

Det är skrattretande. Får så löjligt lite i lön. Tror inte jag fått så här lite sedan man levde på studiebidrag och bodde hemma. My gadd! En tröst är att jag vet att jag får mer nästa gång och att karln kommer få sin lön som skulle komma nu, senare i månaden. Suck. Hatar ekonomiska trubbel.

Ska göra mig i ordning och till jobbet nu. Mitt åkkort gick ut igår och jag tänker då inte köpa ett nytt... Kostar ju en förmögenhet!

Farmor

Min lilla farmor. När jag stod och väntade på tuben i lördags, precis innan jag skulle köra mitt premiärpass, ringde pappa och berättade att lilla farmor hade ramlat tidigare i veckan. Just då lät det som att det inte var någon fara , men insåg senare idag då jag träffade farmor och fick händelseförloppet berättat för mig att det kunde gått riktigt illa.

I och med att min favoritgumma har ramlat tidigare har hon rustats med ett trygghetslarm som hon har runt halsen så att hon kan trycka på det om hon ramlar så kommer någon hem till henne och får henne på fötter eller möjligtvis ringer ambulans om så skulle behövas. Hur som helst så hade hon tagit sig in i badrummet då hon behövde tömma blåsan. Innan hon gått och lagt sig hade hon tagit en klunk hostmedicin då hon hade slemhosta och knappt sovit något de senaste nätterna. Så här i efterhand insåg hon att hon inte borde tagit det, då hon knappt tål en fjärdedels Alvedon så hon blev typ plakat på den klunken.

Så när hon lättat på trycket och rest sig från toan, strejkar benen. Hon faller ihop och innan hon når golvet har hon slagit i huvudet på tvättmaskinen. Hon behåller som tur är medvetandet och försöker för kung och fosterland ta sig upp genom att försöka häva sig upp från toaletten eller tvättmaskinen, men krafterna tryter. Hon försöker ett bra tag men inser sedan att hon kommer bli liggandes till morgonen då hennes dotter som är på besök kommer gå på toa. Hon är alltså inte riktigt i sina sinnes fulla bruk, då hade hon antagligen tryckt på larmknappen.

Istället valde hon att lägga sig ner på det kalla toagolvet i bara ett tunnt nattlinne och invänta morgonen. Runt 7-tiden kommer då min faster in och får en smärre chock när hon ser sin 95-åriga mor ligga på golvet. Hon förstår att hon inte kunnat ta sig upp och försöker hjälpa henne upp. Då får hon en till chock, farmor är iskall. Efter antagligen timmar på golvet har hon blivit rejält nedkyld. Så min faster försöker med sina krafter lyfta upp farmor genom att ta tag under hennes armar, men då skriker farmor till av smärta. Båda är de inte riktigt vid sina sinnes fulla bruk, då hade de antagligen ringt på hjälp.

Hur som helst blev det en stor utmaning att få farmor in till sovrummet och det varma täcket. Min faster fick bokstavligen släpa in farmor till rummet. Att sedan få upp henne i sängen vet inte riktigt farmor hur hon lyckades. När hon väl låg där ville faster att hon skulle klä på sig kläder för att få upp värmen, men det hade inte farmor några krafter kvar till och bad därför att hon skulle hämta alla filtar som fanns i huset. Sagt och gjort. Farmor blev nerbäddad och sov sedan i ett dygn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åkte till farmor idag för att se hur det var med henne. När jag rignde på dörren möttes jag av en annan faster (har 3 stycken), hon hade kommit över med soppa och lite annat som hon kan få i sig för att orka. Jag hade köpt med mig två pack rosor i samma färg som hon fick förra veckan och inte kunde sluta tjata om. Hon älskade de så då tänkte jag att de kunde få henne lite gladare i allt elände. Satt och pratade med farmor och faster ett tag innan faster gav sig av, då hjälpte jag farmor med tvätten och sedan satt vi och pratade som bara vi kan göra. Jag älskar min farmor över allt annat på denna jord. Det gör jag verkligen. När hon försvinner vet jag inte vad jag ska ta mig till. MIn värld kommer krasha. Jag kommer förlora en bit av mig själv.
Hon berättade att hon sagt till pappa att hon eventuellt inte orkar ha en födelsedagsmiddag då hon mår som hon gör nu och att hon inte ens vet om hon lever till dess (hon fyller år 19 mars). Då sa jag att hon ska hålla sig till liv tills hon får träffa sitt första Ciccibarnbarn. Då gav hon mig en blick som blev väldigt skarp till skillnad från den dimmiga hon annars brukar ha då hon är praktiskt taget blind. Plötsligt fick jag för mig att jag berättat för henne att jag var gravid. Förstod att hon förstod att jag skulle sagt något mer om så vore fallet. Men jag hoppas att hon fattar vinken.

Jag älskar dig farmor!!


-



God morgon allesammans. Fortfarande panik över hur vi ska klara nästa månad. Har ingen aning, men på något sätt antar jag att det löser sig.
Ville ju gå ut och fota i den vackra snön som damp ner igår kväll mot allas vilja. Snön låg så fint på träden och känslan när man tittade ut genom fönstret var mys. Tror ni den känslan och snön ligger kvar? NEJ. Och det är grått och mulet. Pessimist? Jag? Japp.
Nu är det breakfast time. Tjing!

Jordgubbsglaserad tigerkaka

Jag glömde ju nämna att jag färgade håret blont igår. Det blev inget bra. Jag gjorde det själv och resulterade i att jag blev helfläckig, så idag skulle syster Mellan hjälpa mig med att färga röda slingor. Haha, jag tror inte jag ser klok ut, men jag får nog ge det ett par dagar. Kanske vänjer mig. Annars färgar jag det helrött och sedan brunt, som jag funderat på ett tag. Återkommer senare med bilder där man ser resultatet.
Ska nu gå och lägga mig och deppa. Har insett att vi inte kommer klara oss nästa månad då karln kommer få en försenad lön pga sjukskrivningen. Jag jobbade ju knappt något förra månaden då jag fick ett psykbryt och mådde bajs. Nu blir det till att äta brödsmulor. Mmm, vad gott. Jag känner mig riktigt pepp.



1. Karln gjorde apgod smoothie igår med hallon och blåbär. Nyttigt och gott.
2. Vi bättrade på med lite blommor hemma. Gick från Myntan hem i snöstorm.
3. C leker paparazzi, jag leker famehora.
4. Kände mig som en alien.
5 Syrrans fina indianhänder.
6. God currykyckling.

Tagen

Igår innan självaste Mellon började såg jag ett program på tvåan. Jag hade tidigare sett reklam för det och tänkt att det skulle vara kul att se men att jag aldrig skulle komma ihåg tiden. Nu råkade jag dock zappa in mig precis när det börjat. Det var riktigt intressant. Det är alltså en serie om sex kvinnor från Storbrittanien som lämnar sitt liv för att bo på ett helt annat sätt än det de är vana vid. Hon som det handlade om igår var en 28-årig flygvärdinna med tidigare alkoholproblem som åkte ner till en stam i Etiopien som är muslimskt troende och där alkohol är strikt förbjudet.

Det var riktigt spännande att se, då vår kultur påminner väldigt mycket om den i Storbrittanien, så man kunde ju på ett sätt sätta sig in i hur hon kände sig. Jag hade dock inte kunnat hålla mig så pass lugn som hon ändå gjorde när de berättade om hur omskärelse på kvinnor sker. Läste ju en bok i höstas som hette En blomma i Afrikas öken som är en sann självbiografi av den kända fotomodellen Iman och den var hemsk. Och det mest hemska av allt är att den är ju sann. Allt som står i boken händer i verkligheten. Mådde sjukt dåligt under tiden när jag läste den. Kvinnorna i serien på svt2 berättade att de skär bort blygdläppar och klitoris och sedan syr ihop så att endast urinrör och mens ska kunna komma ut. Dock läste jag i boken att Iman blev så snärt ihopsydd att hennes mensblod koagulerade inne i muffen för att hålet var för litet, och bidrog ibland till att hon svimmade. När hon sedan kom till London blev hennes läkare så förvånad, då han tidigare hjälpt kvinnor i hennes situation men aldrig sett något så hemskt som hennes.

Man kan inte annat än må dåligt. Jag mår peck när jag läser sådan. Kvinnorna i programmet sa att de skär bort klitoris för att männen ska se att de är orörda??? Va? Hur är det logiskt? Och trots att de är omskurna så går ju männen och våldtar de och det är inte direkt töjbara hål. Fy fan. Ser de inte smärtan? Ibland undrar man hur folks hjärnor är (o-)utvecklade.....

Stormblomma - Tamara McKinley



Kom på att jag har ju läst klart denna bok: Stormblomma av Tamara McKinley.
Ellie som är en stark kvinna, har av ödet styrts till gården Warratah som hennes moster Aurelia äger. En sandstorm som tog hennes fars liv höll på att kosta även hennes liv då hon möter på hungriga dingor, men till hennes räddning utnyttjar hon en present hon fått av en vän. Mitt ute i ingenstans när hon tror att hon är som mest ensam kommer två tvillingbröder till hennes räddning - Joe och Charlie. De följer med henne till Warratah.
Man får sedan följa Ellies livsöde som sedan utökar sig till hennes äldsta dotter Claires livsöde. Det är en spännande och gripande berättelse som visar att allt kanske faktiskt inte är som du tror. Även de som står dig närmast kanske har en hemlighet de bär på?
Jag gillar hennes beskrivning av Australiens natur och man får en känsla av att man är med och rider på hästryggen, sitter på verandan och dricker the i den svala skymningen eller är med i ladan när stoet fölar. Denna bok bjöd inte på lika många tårar som Landet bortom haven, men var gripande på sitt sätt.


Tell my love, I'm leaving...

Det blev ju som sagt lite ändrade planer igår. Det blev till att stanna hemma med pojken, inte för att det gör något. Det är bara mysigt. Missade inte kvällens happening heller, satt som klistrad framför Melodifestivalen. Hade nästan sjukligt bra kontakt med Limpz via sms efter varje låt. Tror att min inkorg svämmar över med meddelanden från henne angående EMD, BWO's Martin (som hon för övrigt hatar), finalen i Globen. Men jag tycker nog att det inte riktigt var någon som sög pungsvett för en gångs skull. Brukar tycka att det bjuds på det ganska mycket annars. Och för ovanlighetens skull vann de som vi hoppats på, eller de gick direkt till finalen. EMD och Molly de lilla sånglärkan.

Skulle ju egentligen åkt och handlat blommor igår men så blev inte fallet. Musten gick ur mig helt efter att jag kört spinningpassen. Tror att det var all nervositet som släppte. Måste också passa på att tacka Musslan som trots att jag inte hämtade henne med lådbil som hon ville kom på passet. Thank you Mussle!

Idag blir det jobb, men inte så länge så det är nice. Ska försöka locka med karln idag istället så vi kan köpa blommor. Längtar till ikväll då ska han nämligen laga currykyckling åt mig. Mums.

I made it!

Nu är det över. Jag har tagit steget. Höll mitt första spinningpass på hemcentret. Började ju som sagt med halvtimmespasset och det gick som det brukar. Blev ju grymt svettig som sig bör och det hjälpte väl egentligen bara till med att få in mig i andra andningen till det långa passet direkt efter. Fick lite beröm efter också så det kändes bra, har dock lite jag behöver ändra på.

The girls kom inte över idag, de vah:ar (vård av hund) så först skulle det var hemma hos Alex och slutade till slut hemma hos Limpz...Hon har ju kattsatar, Det är Miss C allergisk mot så jag bangar. Kanske borde messa om det hehe.

Är i valet och kvalet nu om man ska gå ner och handal något till middag eller om man bara ska ta en macka. Är inte speciellt hungrig.

Får se. Nu ska jag mysa med Babe i soffan,

My hands are cold, and I'm on my knees looking for the answer

Är lite smått nervös faktiskt. Fast jag hoppas att det är utan anledning. Börjar med att köra halvtimmespasset och det är jag inte nervös för i och med att jag kört det några gånger. Däremot 55minuterspasset. Gulp. Men jag hoppas att det går bra.
Ska hoppa in i duschen nu och sedan sätta mig och lyssna igenom passet en gång. Sedan ska jag nog gå till jobbet, det är ju sådan underbar sol idag igen. Må bra!

När jag förhoppningsvis klarat mig genom passen går jag hem och sedan ska karln och jag åka och handla blommor. Haha. Har lite ont om det. Eller skulle vara nice med fler i alla fall.

Får se vad som händer ikväll. Om tjejerna kommer eller ej. Blir Mello oavsett för min del.

Helt meningslöst inlägg.

Kul fredagkväll

Stänger du av mobilen när du sover?
Never. Är ju enda sättet att nå mig i och med att vi inte har hemtelefon.

Vem såg dig senast naken?
- C.

Hur såg du ut på högstadiet?
- Högstadiet var en tragisk tid. Får väl skylla på modet som 'gällde' då. Savannbyxor, Buffaloskor och någon grymt snygg sweatshirt med tryck som tex Fila.... usch jag mår dåligt när jag tänker på den tiden. Jag var en sådan man kollade på och sa, "Verkligen att hela det där gänget ser likadant ut".Usch säger jag bara.

Hur är du att ha som arbetskamrat?
- Hoppas att jag är bra. Försöker att vara folk till lags. Inte så att jag gör mig till.. kanske tvärtom. Folk får gilla mig som jag är.

Har du celluliter?
- Buhuu jaaa.

Biter du på naglarna?
- Nej. Hörde när jag var mycket ung att det var renare att slicka en toasits än att bita på naglarna.

Har du något handikapp?
- Jag har movable ribs... asjobbigt. Jag kan inte göra rygglyft utan att de knakar in under varandra.

Är det rädd för att få hängbröst?
- Haha inte direkt, först ska man väl ha ett par också.

Svär du?
- Hellyeah. Kanske lite för mycket.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
- Har aldrig varit medveten om att jag träffat ett...

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
- TexMex kyckling med ris och vitkålssallad.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
- Falukorv.

Har du blivit arresterad?
- No, men jag har åkt polisbil hem. Orkade inte ta tuben hem så då  frågade en kompis två poliser om jag kunde få skjuts hem. Det kunde jag.

Är du rädd för Securitasvakter?
- Varför skulle jag vara det? .

Har du någonting att dölja?
- Tror inte det.

Ljuger du?
- Några lögner har man väl dragit. Hoppas de var vita.

Har du kysst en polis?
- Nix..

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
- Kanske inte hämta men möta upp. Vet inte riktigt vad jag skulle hämta honom med.. En lådbil möjligtvis.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
- Vänner

Let the sunshine, let the sunshine in



Liebe Sonne

Denna underbara sol, vad man har saknat den. Älskar den. Den har till och med värmt min rygg när jag rört mig ute. Jag blev till och med svettig när jag i tunn skinnjacka gick hem från byn för andra gången idag. Trots att jag då gått två promenader frågade jag babe om han ville ut och röra på sitt onda ben och få lite mer solstrålar på sin underbara nuna. Det ville han. Så jag grabbade kameran i hopp om att någon gång lära mig den.

Sitter här nu med ett färdigt spinningpass och är rätt så nöjd faktiskt. Fast trots det är det så dubbelt för till detta pass har jag tagit musik som just jag älskar och som just för tillfället spelas rätt mycket på radio, men blandat in några gamla godingar. Har liksom inte alls haft några låtar som kommit till mig när jag satt mig ner för att få ihop något. Hoppas på att det nu ska ramla in massa när jag faktiskt redan har ett pass. Och det är ju så lätt att mixa ihop i MixMeister. Underbart program.

Ah!

Har precis kommit hem efter en underbar solskenspromenad. Blir man inte bara helt genomsyrad av glädje när solen skiner som sig bör denna dag?! Jo. Mötte upp systrarna sisters på HellHouse, där de stod och pratade med mormor. Mormor är cool.

Sedan knatade vi på en bit och hann såklart prata om allt mellan himmel och jord. När vi är så gott som hemma ringer mormor och säger att vi kan komma till henne så får hon bjuda på hamburgare, men tyvärr kunde ingen av oss. Nästa vecka perhaps.

Ska dra iväg igen, ska ju möta upp min Viking så ska vi äta lunch tillsammans. Är sugen på grekiskt, så man kan gå runt och stinka vitlök. Är även grymt sugen på iskall burkcola. Är inte det livet?!

Underbara underbar väder

Tack Christine och Mari! Nu har solen äntligen hittat hit ner. Och det ska utnyttjas må jag säga. Ska möta upp syster Mellan och ta en solskenspromenad. Lovely. Och efter det ska jag möta upp Viking och äta lunch med henne.

Återkommer alltså senare. Och förhoppningsvis med lite bilder.

Nöjd

På tre och en halv timme hade jag endast två små barn och var de söta eller?! Underbara båda två. Då blir man glad. Åkte sedan till hemcentret och mötte upp syster Mellan och Svampen som skulle agera försökskaniner på mitt spinningpass. Det var lyckat kändes det som förutom en enda låt som jag behöver ändra, men det var ju inte så mycket.

Nu håller jag på att stupa i säng, men först ska jag överraska babe med att hoppa in i duschen med honom., MYS

Sleeping beuty

Min karl sover i soffan just nu. Jag kan inte slita mig från datorn. Hittar nya spännande bloggar och sidor hela tiden. Kan jag bara lägga ner och gå och sminka mig och handla lunch? Nej tydligen inte. Vad är problemet?

Datanördsyndrom skulle jag tippa.

Och jag vill lära mig phososhop. Någon som lite snabbt kan tipsa om hur man gör typ kollage eller får in bilder i ramar. Jag är totallost och så icke teknisk som man möjligt kan bli.

And off we go.

Är ju nu färdig med passet, så nu är tanken att jag ska iväg och cykla igenom det så att jag ser att allt går bra när man väl sitter på cykeln. Det blir ju en helt annan sak än att sitta framför datorn och klippa ihop lite låtar.

Skulle ju ha ätit middag med Greken igår, men jag blev endast sällskap, var så sjukt mätt sedan lunchen. Efter det gick vi in på Åhléns och kollade lite inredningsprylar då Greken flyttar hemifrån i mars. Kollade även på hårfärg. The thing is att jag inte har en aning om vad jag vill göra med mitt hår. Jag vill gå lite wild and crazy som back in the days när jag hade rött hår. Det var roligt, det gillade jag. Nu känner jag mig allt annat än rolig och snygg i håret... Vad ska jag göra??

Jobb med barn ikväll. Pallar egentligen inte, men det är pengar.

Nästa helg ska jag eventuellt vara med i en lite reklamshow på det andra stället. Visa lite reklam för centret, visa upp lite av varje. Typ aerobics, bodypump, yoga. Får se så att tillräckligt många anmäler sig annars blir det inget av med det.

Look into my eyes...


Kick

Innan varje pass jag håller känner jag, inte ångest,  och inte nervositet heller. Kanske likgiltighet. Sedan när jag väl sätter mig på cykeln och kör så blir jag så jävla pepp och vill bara fortsätta. Det finns en liten möjlighet till att jag tar tillbaka detta på lördag då jag ska börja med ett halvtimmes pass för att sedan direkt efter köra ett timmespass.

Har i alla fall satt ihop passet nu. Ska cykla igenom det imorgon och jag hoppas att jag eventuellt får med mig träningssugna systrar och kanske några kompisar.

Jag är sjukt mätt och ändå åt vi för kanske tre timmar sedan och så ska jag snart iväg och äta med Greken. Kanske blir någon liten smula, orkar nog inte äta en hel måltid. Vilket I-landsproblem...

Tög kvällsblogg?

Inte heller igår fungerade blogg. Allting gick aplångsamt.

Jobbade igår kväll och oj vad tiden flög fram, fick en uppgift att göra och det tog sitt lilla tag då man samtidigt ska logga in medlemmar, tömma solariena, räkna kassan, svara i telefonen, binda nya kort osv. Men det var lugnt. Gillar verkligen när man får uppgifter, tiden flyter på både bra och snabbt. Ibland för snabbt. Kände mig som Cicci Sekreterare.

Ska snart dra iväg till mitt pass och sedan fortsätta med mitt långa pass när jag kommer hem. Måste komma ihåg att köpa skivor att bränna ner det på. Shit, jag börjar bli lite nervös. Har ju kört korta passet hur många gånger som helst, men långa blir det premiär för på lördag.

Jag vill ha vår. Var är solen ni skulle skicka ner Christine och Mari? Den har inte kommit. Suck! ;)

Prövade kameran.

Oj vad länge sedan det var jag använde denna kamera....




Trög blogg

Orkade inte uppdatera igårkväll då blogg.se var sjukt trögt och jag drabbas av kraftiga spasmer om datorn inte rullar på som den brukar. Jag börjar slå på tangentbordet, musen kan flyga all världens kos, skärmen kan också få sig en snyting. Så det fungerade helt enkelt inte.

Fixade jättemycket i fotoalbumEN igår. Japp nu är jag inne på mitt andra album och det kommer nog också fyllas ganska snart. Ska bli så kul sedan när man kan börja skriva kommentarer till alla bilder. Har ju ett album som redan är halvfullt som representerar tiden från Lillsved. Det är sjukt vad många bilder man samlade på sig där, och det roliga är att jag inte alls känner att en enda bild är waisted. Minnen.

Var ute på en liten promenad med syster Mellan igår. Tanken var att vi skulle gå ut medan det fortfarande var ljust. Visst det hann vara ljust ett litet tag, men sedan svek solen och det blev mörkt och svinkallt så vi gick till byn och handlade lite fotosaker och sedan köpte vi thaimat. Mums!

Toola!

Tillsammans med min alldelles speciella finne  Tuuli anmälde jag ju mig till högskoleprovet. Gulp.

Jag kände bara att jag måste meddela både henne och omvärlden om vilken underbar människa hon är. Vi träffades på Lillsved där vi hamnade i samma hus. Alla som hamnade i det huset hade tur, folk som bodde runt om oss kallade oss på skoj (hoppas jag?) för sekten för att vi alla var så tajta. Ett riktigt starkt band bildades mellan oss.

När jag tänker tillbaka på tiden där ute kan jag minnas så sjukt många roliga saker. Alla skratt som vi startade genom att härma varandra, helt sjukt. Kan börja skratta bara av att tänka på det. Jag härmar hennes hesa smittande skratt och hon härmar mitt höga asgarvande och så eskalerar det till att vi båda gråter av skratt.

Hon är en varm människa som sällan eller aldrig har något ont att säga om någon. Hon vet verkligen hur man stöttar någon, hon är ständigt glad och har verkligen nära till sitt smittande skratt. När jag tänker på henne är det så många beskrivande synonymer som dyker upp, men det är ett ord som tar det största utrymmet och det är GLAD. Ständigt, man kan inte må annat än bra i hennes sällskap.

Tycker det är synd att vi bor en bra bit ifrån varandra. Hon är en vän som jag velat ha vägg i vägg med. Som man bara kan springa över till och prata med eller bara få en kvarts skratt med och sedan gå hem och må bra. Kan vi inte ha så i framtiden Toola?! Och så kan våra barn leka med varandra :)

Du är som en syster till mig. Jag älskar dig Tuuli!!


The One And Only - Silversnoppen

Jag mår illa, men för er som missade det - check it out!

To do nothing

Har inget jobb idag heller. Nice, ska dock tvätta. Och det är ju faktiskt ganska skönt när det är över. Man känner sig så nyttig då.

Ska också fortsätta med fotoalbumet och tänkte även hinna klämma in en promenad. Inte just nu, för nu yr snön så det skulle inte ge mig den frid jag söker när jag går ut och rör på mig.

Fick ett mess av Limpz igår kväll där hon skrev att det blev mer snyggfaktor i Mello på lördag, SnyggErik och hans EMD ska vara med. Haha, kan tänka mig att hon sitter och dregglar i väntan på att få se dem. Jag sitter mest och hoppas på att det inte blir mer silversnoppar. Jag tror jag har gått och dragit på mig men för livet :/


Oh my god!

Har varit så sjukt rastlös idag. Tänkte i morse att jag skulle träna, men jag var inte alls sugen så efter att ha ätit frukost så satte jag mig och pillade lite med fotoalbum. Vilken jävla tid det tar. Men vad skönt det är när man får lite av det gjort i alla fall. Har en hel del kvar, men det ska göras. När jag sedan fått in alla bilder saknas bara text under dem. Pust. Får samla energi och tid för att få det gjort, för jag kan ju inte påstå att det är jätteroligt att göra. Men tänk vad roligt sedan när man tar fram dem vid olika tillfällen. Familje-, landställe-, fest-, kompis-, Lillsveds-, estetbilder. Finns nästan en kategori för var människa.

Hann förresten med att storstäda tillsammans med karln. Skulle dock behöva vädra. Hur mycket man än vädrar i denna apartment så luktar det instängt. Och vi känner inte direkt för att vädra mer än nödvändigt då det är sjukt kallt i denna lya.

Hur som så ska vi snart ner och möta syster Mellan för att handla lite sen middag. Sedan kommer även Jomps och syster Minst (inte i sällskap dock... det vore ju strange)

Vad gör ni ikväll? Ser ni på Beck kanske?

Yesterday

 Jag bakade scones...smakade väl inte direkt jättegott.

Och kärleksbrownies till de i min familj...eller till de som befann sig i sthlm iaf.

Sedan åkte vi hem till Mickis för att kolla #2 på schlagern

Vi bunkrade upp med grönsaker (chips, godis, dip o läsk)

 Limpz diggade blomkålen

Limpz petade mig i ansiktet med morotssnoppen

Jag hittade en liten colaflaska o Limpz fortsatte suga på... moroten

Bäbba var också med... och smakade på chipsen

The One and Only Silversnopp... fast jag censurerade bilden för er egen skull.

Riktigt nöjd

Är totally happy med dagen. Först lite cykel och träffa några från cykelgänget, sedan lite god woklunch med två av brudarna, efter det, hem för att baka lite scones och brownies med hjärtan på. Big effort må jag säga då jag aldrig bakar annars. De blev i alla fall uppskattade så det var ju roligt. Mindre kul är disken jag ska ta itu med imorgon efter frukost.

Hur som helst så ska jag nöjd gå och lägga mig i sängen efter att ha varit hemma hos Mickis tillsammans med Lus, Limpz och Bebb och kollat på schlager. Får se om jag kan somna då vi nog var med om den hemskaste synen ever! Ni vet rockbandet som var med ikväll, trummisen där stod såklart längst fram när de väntade på rösterna och han hade lånat sin lillasysters silvriga leggings och jag kan säga att vi såg hans snopp. Den hängde ju där bara! På vänster sida. Lillfinger. Stackare. Vi mådde i alla fall inte bra efter. Sedan när alla fotografer ska komma fram för att fota så tog han tag i den lille. Varför?

Jag kan i allafall säga att jag är stolt som tuppen över min älskade hjärtevän som sover bredvid mig varje natt. Honom älskar jag verkligen. Han är underbar och han är min.

Idag är det alltså alla fjärtars dag...

Den ska jag inte spendera med min karl utan med söta brudar. Avis? Haha. Vi ska bulla upp med gott och se på schlager #2. Ska bli trevligt. Var länge sedan jag träffade dessa. Gissar på att det kommer bilder senare, har ju blivit smått beroende av kameran :p

Har precis kommit hem efter att ha varit på cykelkvartal, musiken var sådär, lite bättre än förra i alla fall. Man lär ju vänja sig.

Tror att jag har glömt att nämna att min ena kusin som är bosatt i London blev mamma för första gången i onsdags, en liten Molly. Congrats! Hon var beräknad att komma idag, på alla hjärtans dag och även sin mammas födelsedag.

Nu ska jag gå och baka lite. Hörs!

I woke up this morning, the sunshine was shinin, I put on my happy face

Fy fan vilket underbart väder! Kan man bli annat än glad när man vaknar upp till detta? Solsken.

Sitter och smarrar på min frukosttallrik, snart redo att ge mig av för att gå på cykelkvartalet. Yep, vissa pass är förkoreograferade så då vill de att man kommer och kör tillsammans med massa andra instruktörer så att alla får se samma koreografi.

Cykeln beräknas hålla på i en och en halv timme, efter det tänkte jag åka hem och baka lite. Skulle gjort det igår men då hade jag missat handla några ingredienser. Suck, när man ändå var inne i rätta moodet.

Kanske blir schlagerkväll ikväll med Limpz och Alex hemma hos Mickis. Har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt det. Om man fortfarande är bjuden vill säga :p

Good night

Nu går jag och lägger mig. Har suttit med photoshop ett tag och försökt lär mig något. Lärde mig en sak...Kom på att det lär ta ett tag innan jag lär mig så att jag bara kan sitta och lajja. Någon som vet hur man gör typ kollage med ramar? Hehe.

Mätt och halvt belåten

Lagade lite wok till middag. Och jag kan ju bara inte låta bli att leka med maten:

Tänkte på röda korset...men kom på en ny idé regnbågskorset, arbetar för att rädda miljön.

A star

Slutresultat i stekpannan

Dålig skärpa, men jag piffade till det lite med kupat ris. Smarrigt värre.

Get it done

Har fått lite saker gjorda idag i alla fall. Gjorde i ordning mig i lagom takt. Gick över till syrrorna för att hämta lite papper och lämna ögonbad till syster Minst som hade fått svullna ögon över natten. Usch stackarn. Det är hemskt med svullna ögon, man r så utsatt då. Vill verkligen inte passera en spegel.
Åkte i alla fall och hämtade kameran som varit färdig ett bra tag men vi har bara inte tagit oss tiden att hämta den. Tror att vi lämnat in den typ 4 gånger och senaste gången v i hämtade ut den var det ett nytt fel på den och det upptäckte vi såklart inte förrän vi kommit hem.

Åt en lunch som bestod av varma mackor. Inte världens godaste, mest slemmig och mättande och det var resultatet vi ville åt. Laddade sedan batterierna och började städa. Jag kan aldrig städa ytligt. Hittar alltid något mer djupt som kan göras; typ rensa i papper, organisera böcker, sätta in alla foton som ligger löst, möblera om i garderoberna. Idag höll jag lite på mig och försökte verkligen få det mest ytliga gjort. Tror jag lyckades en del.

Har precis hackat kött och grönsaker till middagen och nu sitter karln och rensar räkor. Mina händer är helförstörda så jag klarar knappt vatten och kände då att räkor kanske var att utmana ödet. Ska se om jag får en fin bild sedan på resultatet. Börjar känna mig lite hungrig...

Får även se om syster Mellan och Jomps vill komma över på middag...

Fredag den 13e

Pallade inte skriva igår. Min mage mådde bajs. Verkligen.

Skulle ju ge blod igår, så jag med syster Minst i sällskap åkte in till Blodcentralen, jag fyller i alla papper och blir snart uppropad. När jag kommer dit, ser de att jag fyllt i att jag var sjuk för 2 veckor sedan. Då undrade de om jag haft feber och hur länge sedan jag blev feberfri. Tyvärr var det för kort tid som passerat där emellan. Men jag förstår totalt. De kan ju inte ta sjukt blod. Så jag skulle återkomma nästa vecka. Det ska jag göra och då drar jag med mig Lusen.

Efter det åkte vi till farmor för att hjälpa henne städa. Det var då magen verkligen började krångla. Pallar inte magproblem, those years are gone. När vi hade städat klart hamnade vi inne vid schiffonjén (hur sjutton stavas det?) där hon har alla gamla foton. Riktigt roligt att se. Dels för syster Minst som knappt sett farmor som ung.

Vi hittade även några kort på oss som små. Väldigt tjusiga. Hahaha, har inte garvat så mycket på länge somjag gjorde när jag såg detta kort:

Hahaha, från vänster: syster Mellan, syster Minst och syster Störst.


Farmor längst till vänster, jag kliar mig på foten i en kjol som farmor sytt till mig, pappa, tjockissyster, skinny mamma, och syster Mellan.

Söta Du.

Piiiis. Veni vidi vinsinsinfisnn?

Bullar upp

Sitter och laddar med en massa frukost, jag ska nämligen åka iväg och ge blod. Får se hur det går. Man kanske svimmar på kuppen. Men det hoppas jag inte :/ Har i alla fall med mig syster som stöd så det känns bra.

Ha en bra dag ni!

Bring it back now, bring it bring it back

Nu är min Honung hemma igen. Landade runt tiotiden på svensk mark. Känns riktigt gött att ha honom hemma så att jag i gammal husmorsanda kan få sköta om honom och passa upp på honom. Kan ju berätta att karlns ben inte är så vackert. Eller jo det kanske det är. Påminner just nu om en multikolorerad (japp jag skapar mina egna ord för att låta vis) regnbåge.

 Han hade ju stödstrumpa på sig när han flög så att han inte skulle dra på sig en blodpropp, därav "mönstret" på benet och precis nedanför plåstret ser det ut som att benet är brutet, men det är bara strumpan som suttit åt rätt hårt.

Redan innan han for iväg, funderade han på att raka av sig allt hår, men som tur var hann vi aldrig göra det innan det var dags att åka. Vi kände att det var tur i och med att de flesta där nere är ju vana att se honom i lite längre hår och det hade nog sett lite hårt ut att komma ner med rakad skalle till begravningen. Så nu när han kom hem drog vi fram rakapparaten och svängde igenom. Nu har jag en grymt snygg rakad man i soffan bredvid mig. Det var lite av en chansning då inte ens C har sett sig själv i rakat sedan han var runt 4 år. Men han är HET. Ska lägga in bilder sedan.

Här är vi på väg in till Centralen där han ska ta flygbussen.


Jag var 17 år, 17 år i staden

Kunde inte uppdatera bloggen igår kväll. Den ville helt enkelt inte att jag skulle logga in, så då gjorde jag inte det.

Körde den nyfunna traditionen på tisdagskvällar, käkade Donken med Greken. Hade ju helst sett att traditionen var något mer nyttig, men vad gör man när det är det enda stället som är öppet och man är vrålhungrig. Va?

Pratade lite med min karl på fejan igår och allt hade gått bra. Eller ja så bra som det kan gå när det handlar om en begravning. Men han tyckte det var kul att få träffa kusiner och nya kusinbarn. Just nu sitter han på flyget på väg hem. Hoppas återigen att allt går bra med benet.

Nu drar jag. Dags för pass :)

Time to eat

Fick ett meddelande av Babe. Allt hade gått bra på flyget. Skönt.

Ska möta syster Mellan nu för att gå ner och handla lite proviant att fylla kistan med.

Jag och datorer...

Vi går inte jättebra ihop. Nu har jag sabbat min design, hur lyckas jag? Det kan bara vara jag.

Någon som är duktig och kan tänka sig att göra mig en fin design?

Annorlunda lista

* Sätt din musik på blanda
* Klicka på next-knappen efter varje fråga.
* Använd låttiteln som svar på frågan.
* Fuska inte!

1. Hur mår du idag? Beat it.

2. Kommer du komma långt i livet? Hero.
3. Hur är skolan för dig? Knock on wood.
4. Vilken är ditt livs themesong? Amerika.
5. Vilken är din livshistoria? A million miles away.
6. Hur ser din framtid ut? For the sun.
7. Hur blir din morgondag? This is the life.
8. Vad är det bästa med dina vänner? Mercy.

9. Vilken sång beskriver dig bäst? Hot and cold.
10. Hur ser ditt liv ut just nu? Pokerface.
11. Vilken låt kommer spelas på din begravning? Billie Jean.
12. Hur var du som barn? So what.
13. Vem kommer du gifta dig med? human.
14. Hur ser världen på dig? highway to hell.
15. Vad tycker dina vänner om dig? Womanizer.

16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? The boy does nothing.

17. Kommer du någonsin få barn? Chariots of fire.

18. Vilken låt beskriver bäst den du är attraherad av? Soulmate
19. Hur blir du igenkänd av folk? Release me.

20. Vilken är din livsfilosofi? Superhuman.
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? Bicycle race.
22. Tycker andra att du är attraktiv? Sandstorm
23. Vad kommer du att säga när du gör slut med någon? Teardrop.
24. Hur ser du på sex? Tainted love.


Haha, vissa blir ju jätteroliga, andra mindre bra.


Saknad - Karin Alvtegen

Läste ut boken Saknad igår. Tycker den var bra, riktigt lättläst så jag ser fram emot att löja igenom hennes andra böcker.

Saknad handlar om Sibylla Forsenström som är född i en rik familj där mamman städigt jobbar för att göra vardagen jobbig för sin dotter. En dag får Sibylla nog och efter en stor händelse som verkligen får henne att inse att det alltid är andra som bestämmer över hennes huvud vad hon ska göra och inte göra, så ger hon sig av. Hon lämnar systemet helt. Hon använder inte sitt personnummer på så länge att hon till slut glömmer bort det.
När hon som vanligt försöker hitta ett ställe att sova förändras hennes liv radikalt, hon blir anklagad för mord, inte bara en gång utan fyra. I Saknad får man följa hennes resa fram till sanningen. Vem är det som sett till att hon, Sibylla Forsenström, finns med på varenda löpsedel anklagad som styckmördare.
Spännande och trovärdigt.


No day but today

Sov ganska bra trots att jag sov själv. Brukar ha lite svårigheter med det annars, men jag gissar att jag var för trött för att missa sömn. Blev lite arg igår kväll dock, precis när jag höll på att slumra till, klockan var runt tolv, då ringer min mobil och det är ett nummer som jag inte alls känner igen. Inget vanligt mobilnbummer heller och det börjar på +49. Har inte Sverige +46? Får höra om det var C, men jag tror inte det.

Idag är det dagen med stort D för C. Begravningen är klockan 10. Då ska jag tänka på honom och hela hans familj :'( Jag klarar inte sådant här, jag kommer säkert börja gråta. Gjorde det igår kväll när jag skulle somna. Tänkte på att vanligtvis hade de alla varit glada över att träffa varandra men denna gång vet de att de träffas på grund av att de har förlorat någon som annars alltid brukade vara med.


Vi är ute på en promenad, lite slitna dagen efter nyårsafton 07/08

Keep on reading

Ska nog lägga mig i soffan och läsa lite på min bok som jag just nu läser. Älskar när man verkligen kommer in i en bok så att man är i den även om man inte läser den.

Får se om love loggar in på msn.

Han skulle ringa

Planet har nu lyft och jag sitter här och väntar på att han ska ringa. Han skulle ju slå en pling innan han satte sig på planet. Åh hoppas bara att allt är bra och att det inte blir komplikationer med benet.

Lipstick Djungel

Tycker den serien är riktigt bra faktiskt.. Tyvärr krockar det ju även med CSI NY.

I'm leaving on a jetplane, don't know when I'll be back again....(Varning för känsliga läsare)

Nu är han på väg. Min lille kille. Följde med honom in till Centralen då han skulle ta flygbussen därifrån och det kändes som att han behövde lite hjälp med att bära väskan då den antagligen bara hade hängt och slängt och hjälpt till med obalans på grund av kryckorna.

Känns så skumt. Visst har jag varit ensam hemma förut men då brukar han ju komma hem på kvällen eller så, men inte denna gång. Nu kommer han inte tillbaka förrän på onsdag. Hoppas allt går bra. Eller det antar jag att det inte gör. Begravningar är aldrig kul :'(

Är lite orolog för hur det ska gå med hans ben på flyget. Risken att det svullnar ännu mer är tydligen stor, men han har köpt stödstrumpa och tagit en spruta som ska tunna ut blodet lite. Så jag hoppas verkligen att det går bra.

I'm gonna miss him!



Benet är ju bara aningens svullet. Eller?

Nice weekend

Har haft en riktigt nice helg.

I lördags var det då dags för The Big Happening som alla gått och pratat om i ett år. Sats inspirationesdag. Gick upp tidigt (kl 06.00) för att göra i ordning mig och hoppade sedan på tuben, efter ett tag hoppar Ballen på. Hon ser att det sticker fram lite neongrönt tyg under min jacka och frågar : Ah, har du också på dig ditt gröna linne? Ja det hade jag ju och så såg vi att vi även hade likadana byxor på oss. Efter ett tag hoppar Häggen på och vi berättar att jag och Ballen har likadana kläder på oss, hon börjar asgarva och drar ner dragkedjan, vad är det som blottas om inte ett likadant neongrönt linne som vi också har på oss?!

Dagen börjar och det blir lite show och tal. Sedan splittras alla upp och går till den sal de har bokat. Det var fyra träningstillfällen under dagen och man fick välja fysisk aktivitet eller föreläsningar. Jag valde bara fysiskt. Först började det med dansaerobics, sedan var det Bollywood och det var ta mig fan det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Grymt kul. Efter det var det lunch. Egentligen skulle det varit Afro efter men då drog vi hem.

Gjorde i ordning oss hemma för att sedan mötas upp på gymmet för lite förkrök och kom-igång-stämning. Riktigt kul. Sedan åkte vi i samlad trupp till Bryggeriet/Tryckeriet (minns inte vad det var). Shit vad mycket folk det var, 1300 pers. Men galet kul var det. Hmm, lägger upp lite bilder och låter de tala för sig själva.


1. En nykter Ballen på dagen
2. Jag och Jesskicka
3. The Golden Ticket
4. Färgglada gänget
5. Hulken = bästa kostym under kvällen. Fick även pris
6. Ballen och jag
7. Rödamattan-gänget
8. Läskiga Hulken
9. Piiis aot
10. Jag var hungrig okej?!

Wow

Vad roligt vi har haft det idag. Började med dansaerobics och sedan blev det Bollywood. Fy fan va roligt. Skitkul verkligen. Jag ska kolla upp om något center har Bollywood på schemat. Riktigt roligt var det. Jag tjoade och tjimmade och det hör inte riktigt till min normalitet. Holy schmoly.

Har precis klämt en burgare då SATS som det hälsoföretag det är serverar sallad till människor som alltså ska träna en hel dag!! Känns inte riktigt som att en tanig sallad piggar på energin totalt. Men den var god i alla fall. Kändes som att en hamburgare var nödvändig då vi säkert kommer få sallad ikväll med :p

Skulle egentligen vilja sova, men jag hinner inte. Ska vara på centret igen klockan 18 så det som gäller nu är duscha och sminka sig. Sedan är det nog dags att dra. Är så jävla pepp :)

I'm going under

Jag pallar inte gå upp så här freakin early. Har ju börjat jobba 6.15 två dagar i rad och det räcker mycket gott och väl. Men idag går man upp för en rolig anledning. Idag kommer alla anläggningar i hela Sverige samlas för att på dagen utöva massa aktiviteter tillsammans och sedan ladda inför ett party utan dess like på kvällen. Jag har laddat inför dansaerobics, Bollywood och Afro. Ska bli skitkul.

C fick opereras, det var som med dig Alexandra, de brydde sig inte speciellt mycket ändå... Dock åkte han förbi apoteket på morgonen så han duschade med tvålen där.

Nu är han hög på tabletter stackarn.

Just det, såg I taket lyser stjärnorna igår. Grym film. Stark. Hade jag inte varit på bio hade jag bölat läppen av mig. Så sorglig och gripande. Wow.

Nej nu måste jag göra i ordning mig. Tjofräs.

Min lilla bebis

Tycker så synd om min karl. Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss, läser han en gång extra på lappen med information om operationen; -Shit! Oj, vad har han nu missat tänker jag. Han skulle ha köpt en antibakteriell tvål som han skulle tvätta sig med igår kväll och nu på morgonen. Så han sätter sig på tuben klockan tolv på kvällen och kajkar in till Scheeleapoteket som har dygnetruntöppet. När han väl kommer fram inser han att han inte har kortet med sig...
Så nu har han alltså inte tvättat sigmed tvålen, han tog någon sårtvätt som vi hade hemma istället. Får se om det blir någon operation.


Tycker synd om honom i alla fall. Det hade verkligen lika gärna varit jag. Så typiskt mig att missa något sådant.

Knut

Här hittade jag en jättebra sida där man kan lära sig göra slipsknutar. Jag valde den som såg lättast ut: Fransk 2.


Vardagsmiddag

Varje vecka (eller så gott som varje) har vi något som vi kallar vardagsmiddag tillsammans med vår extrafamilj. Detta betyder alltså att vi bjuder på middag ena veckan och de den andra. Nu har det varit lite glapp på grund av sjukdomar, jul och så vidare. Men ikväll blev det av. Vi åkte hem till familjen E. Det är så sjukt roligt att vi har denna tradition, tror vi hållt på med detta i säkert 7 år. Awsome.

Trots att jag åt mig apmätt på Tant Anns supergoda köttfärssås och spaghetti så känner jag att jag nog måste äta en nattamacka. Sedan blir det sängen för mig. Öppnar imorgon med.
Och imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Jag öppnar, jobbar till elva, efter det drar jag in till staden för att hitta en röd klänning...jag och klänning är ingen bra kombination, men jag måste, sedan får jag se hur mycket klockan är och om min kära karl har vaknat upp ur narkosen. I sådana fall åker jag till honom och tittar till honom.
Ska även hinna med bio på kvällen med the girls. Och förhoppningsvis hinner jag laga lite mat så att han har att äta när han kommer hem dagen efter för jag är ju borta hela dagen imorgon. Ska bli så roligt.

Här kommer lite bilder:

Titta Jörk, en björk!

Denna kväll har verkligen visat att vi tre systrar inte är något annat än mongo. Japp det stämmer. Totalt jävla mongo. Men på ett bra sätt. Vi har kul i alla fall.

Jobbade ju då i morse till klockan tre, då kom kärleken och mötte upp mig då vi skulle gå och köpa en kostym till honom till bergavningen. Det blev en helsvart, en vit skjorta, en vit slips och en lila slips. De som står den avlidne närmast ska tydligen ha vit slips eller fluga. Hon som hjälpte oss var verkligen urgullig och snäll på alla vis. Somliga människor har verkligen rätt yrke. Nu kanske inte hon vill spendera hela sitt liv i en butik men hon hör verkligen hemma i ett serviceyrke.
Vi frågade även om hon kunde visa hur man gör en snygg slipsknut, den jag gör blir alltid sne. Tyvärr kom hon inte ihåg, men sa att man kunde hitta på internet så nu ska jag googla på slipsknut.

Try to sleep

Det råkade bli så att jag tog på mig att öppna idag. När jag gör så bidrar det alltid till att natten blir så gott som sömnlös. Nu tror jag i och för sig att sömnlösheten denna natt berodde på lite andra saker också.  Låg i sängen och pratade med älsklingen om allt. Mest då om döden och begravningar. Inte världens roligaste ämne, men han fick prata av sig och jag...grät. Kom ju inte som en överraskning, men som jag skrev i förra inlägget vill man ju vara stark.

Tack så jättemycket för era kommentarer. Ska skicka de vidare till My Love.

Och förresten, han blev jätteglad för halsbandet. Så nu har vi båda på oss de grymt fina halsbanden. Älskepälsk.

NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ!!!

Gick upp i morse mot min vilja. Hade helst av allt legat kvar i sängen. Åt frukost och kollade lite dator för ovanlighetens skull. När jag sedan håller på att packa ihop min lilla väska jag ska ha med mig med ombyte och ditten och datten ringer C's telefon. Han svarar och pratar en väldigt kort stund, sedan blir det tyst så jag gläntar på dörren för att höra vem det var. Ser då att han fortfarande pratar i telefon. Då förstod jag.

Resterande av den tid jag hade innan jag skulle åka ägnade jag åt att försöka trösta honom, fast mina tårar rann mer än hans. Fan, vill ju vara stark vid sådana tillfällen. Vill liksom inte att han ska behöva trösta mig. Det är han som behöver en stor stark kram.

Känns som att han har det så jobbigt nu. Vi visste att hon var dålig och egentligen inte ville mer, så vi tänkte boka en resa för honom efter operationen så han fick lite tid med henne...OM det skulle hända snart. Det hände för snart. Fan. Det gör så ont i en när ens älskling är ledsen. Som en kniv i hjärtat och man kan ingenting göra.

Som en liten ljusglimt i mörkret damp smyckena ner i brevlådan. De låg på bordet när jag kom hem så han har ju sett paketet, och det står på utsidan att det är smycken. Så jag funderar på att ge honom det idag för att visa att jag finns här. Och då kan han känna att jag är med honom ner till Tyskland.

Fan Babe, jag älskar dig verkligen och vill inte ha dig ledsen!!!
Jag finns här.



Jag har redan hans smycke på mig :) Han får nog sitt när han kommer hem.

I want to ride my bicycle....

Har precis ätit frukost, fil med russin, banan, apelsin och müsli. Görgott. Ska gå och göra med redo att åka. Denna gång ska jag inte glömma ta med mig boken så jag har något att läsa hela den långa resan jag har framför mig.

Efter cyklingen bär det hem för att eventuellt styrketränagå hem och slappa, sedan är det jobb i några timmar och beroende om det blev styrketräning tidigare kanske jag tar det senare på kvällen istället. Får se om jag kan få syrran att nappa...

Du erinnerst mich an Liebe

Precis hemkommen efterr jobbet. Det gick precis lika bra på jobbet som förra tisdagen, allt rullade liksom på. Tog på mig extrajobb i morgon också, känns som att jag hakar på allt jag kan få i och med att jag behöver pengarna. Jag har ju knappt några fasta tider så det är jättebra när det dyker upp nya tider.

Är riktigt laddad till på lördag då verkligen hela dagen bjuder på skoj. Ska träna ihop med typ hela Sverige på dagen för att sedan gå hem och vara totaltaggad inför värsta festen på kvällen. Fatta att jag ska ta mycket kort nu när vi äntligen köpt en kamera. Hehe. Apropå det så tog jag lite egokort... Enjoy!


Tävling!!

Åh, den superduktiga tjejen som plåtade mig i oktober har nu en tävling där man får två alternativ att välja mellan. Gå in och kolla!! Jag kände att jag inte vill missa chansen.
Gå in och kolla!!
Emelie Ohlsson har alltså tävling



Emeli är den skyldiga till bland annat denna bild :)

Here we go again....

Det är så roligt att man kollar runt på bloggar och att de flest faktiskt fyller i listor. Jag trodde jag var ensam om att tycka det var så jävla kul, men icke. Så här kommer en till som jag snott från Christine som hon i sin tur snott från Mari.

Vilken svordom använder du mest? Oj, svårt. Jag svär ju som en borstbindare. Antagligen fan eller jävlar.
Äger du en iPod? No, men en Mp3.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Det beror helt på, men jag behöver två timmar innan jag börjar jobba i alla fall.

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Säg mig varför man skulle göra det?

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror helt på, ska det vara typ "minnesfoto" är det klart man vill vara med på bilden, annars tar jag den gärna.
Vilken var den senaste filmen du såg? The Holiday som gick på tv.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det skulle nog vara den där solsemestern vi pratat om ett tag, kanske åka ner och överraska syrran.

Har någon någonsin kallat dig lat! Morsan kan nog ha gjort det...
Tar du någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, kan tänka mig att man lätt blir beroende av det. Brukar läsa en bok till jag blir så trött att jag somnar.
Vilken cd ligger i din cdspelare just nu? Spinningcd:n, måste ju få in allt.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Inget av det.
Vad åt du till middag? Well, jag har inte ätit middag än, men till lunch blev det fläskkarré och det skulle varit ris till, men de missade det så jag fick pommes, men jag orkade inte säga till.

Använder du huvtröjor? Oh yeas.
Kan du vissla? Johanna, ja visst kan jag det *vissel vissel visselllllll*.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Extreme på Grönan tror jag. Asgarvade senast jag åkte den. Minns första gången när Limpz och jag tg oss upp i den. Fy fan va vi skrek, men sedan skulle vi åka den fyrtioelva gånger till innan vi åkte hem.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Absolut.

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja gud ja. Favoriten var på fredagar  Disneyklubben med Johan, Alice och Eva. Minns ni?
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej.
Vilken film kan du alla replikerna till? Hmm, kanske inte alla men Hitta Nemo.
När flög du senast? Augusti -08 (hem från Tyskland).
Läser du för skojs skull? Ja absolut.
Pratar du några andra språk? Försöker mig på tyska med min pojkvän, men jag kan det definitivt inte flytande, spanska förstår jag det mesta av, men eftersom jag inte läst det på typ hundra år så har jag svårt för att tala det. Kanske om jag fick bo där ett år och komma in i det. 

Har du gråtit offentligt? Ja, flera gånger. Jag är ju en lipsill.
Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär, men jag vill ha en laptop.

Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja verkligen.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Ja, jag har en tatuering på G och så vill jag pierca längst upp på öronen...hmm,antar att den har ett namn, men jag kan det inte.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej, varför?
Vad har du med dig in på bion? Popcorn, dricka och förhoppningsvis bra sällskap.

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Absolange, I dig tatueringar, men det är inte som att jag tycker mer eller mindre om honom om han inte har/har det.....

Gillar du att flyga flygplan? Me love.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Får nog svara samma som Christine, att han får mig att skratta och att han är ärlig. Båda är oerhört viktiga.
När sov du senast på golvet? Ingen aning faktiskt.
Gillar du din boendesituation? Ja för tillfället är den perfa, men vi vill ju ha större, fast det är ingen brådska, så länge jag har honom.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Beror lite på om det är vinter eller sommar faktiskt. På vintern är jag oftast sjukt trött, men på sommaren har jag ingenting emot att gå upp tiiidigt.

Äter du frukost dagligen? Oh yes. Hjärnan funkar inte alls om jag hoppar den, kan tom längta efter frukost på kvällen.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej inte som det ser ut nu. Njuter av tempot faktiskt.
Vilken är din favoritfrukt? Hmm, tål ju knappt några. Men en mix av apelsin, vindruvor och banan....och jordgubbar.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Host harkel, 25
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Hej jag heter Cicci och I was born Språkpolis. Är mer noga med hur man pratar...
Tror du att Gud är man eller kvinna? I min värld finns det ingen Gud.
Vad var det sista du åt? Haha, kärleksmums.

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta? Både och.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det vet jag faktiskt inte, de har berättat någon gång men jag minns inte. 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det kan bara bli bättre.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Åh, det skulle jag vilja.
Sover du på sida, mage eller rygg? Mage.

Tycker du om att krama folk? Jag älskar att kramas.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Tacka nej, och varsamt förklara att jag har partner.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja faktiskt.
Vilka böcker har fått dig att gråta? Senast var det Landet bortom haven.
Vad är du allergisk mot? Massa födoämnen. Och rökare som inte förstår att det är äckligt att röka i bankomatkön, busskuren, iiiiiiii någons ansikte när de går förbi.  

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Pontus. Alla vi tre tjejer skulle heta Pontus.


It's a lovely weather for a sleighride together with you

Är överlycklig. Det är verkligen underbart väder ute och denna dag är helt perfekt. Egentligen ingenting som är utöver det vanliga men jag har bara en bra känsla i magen. Trots denna känsla i magen försov jag mig i morse och fick verkligen hoppa ur sängen, slänga på mig kläderna jag hoppade ur igår kväll och springa till tunnelbanan. Jag hann precis.

Mitt uppdrag avar att passa en instruktörs unge som var för sjuk för att vara i barnpassningen och hon hade ingen som kunde hoppa in istället för henne. Det gjorde inte mig någonting jag fick ju gulla med världens sötaste unge. Smilo. Underbar, jag funderade starkt på att kidnappa honom och smita iväg, men kom sedan på att jag tror att modern skulle förstå att det var jag plus att ungen skulle nog sakna sina päron. Men annars hade det nog funkat.

Lunchade med Ballen och syster Minst. De jobbade båda två på golvet idag och då får man göra vad man vill. F*ttchef. Märker inte att de (läs A*neta) som jobbar på golvet går och röker 496 gånger på en dag och kanske stämplar ut två av de. Medan de sm sitter i kassan får RINGA på någon för att bli avbytt en gång per dag för att kunna gå på toa. Jävligt märkligt system. Och nu har de även börjat dela ut varningar hit och dit, minimerat det och det. Man får sparken för ditten och datten. Känns som att det kommer gå jävligt bra för den butiken. NOT!

Nej nu ska jag kolla upp vad det går för biosar på fredag. Spännande.


Ps. Jag längtar verkligen efter att smyckena jag beställt ska komma.Ds


Good morning sunshine

Underbart väder att vakna upp till. Sov lite sisådär i natt i och med att karln var ute med grabbarna och kollade på Superbowl hela natten. Sedan när han skulle hem var jag tvungen att gå upp och kolla på nätet hur han skulle komma hem. Det blev nattbuss.

Hur som helst, nu tänkte jag klä på mig och ta en liten promenad, får se hur långt jag orkar. Men jag tänkte i alla fall ta en sväng förbi farmor. Jag har hennes nycklar sedan en tid tillbaka så hon kan inte gå utanför dörren. Visst är jag snäll?! Jag är som en häxa eller en elak styvmor som har den vackra prinsessan inlåst i det högsta av de alla tornen.

Tjoflöjt!

Guten nacht

Jezt gehe ich ins Bett. Ska nog läsa lite så att man blir sådär sjukt grymt skönt trött. Kommer bli uppringd mitt i natten så jag kan kolla upp hur darling ska komma hem i och med att tunnelbanan inte går miss i natten mellan söndag och måndag. Groggy? Jag? Oh yes.

God natt todos!

Har ju redan sett den

Denna Beck- Skarpkt läge alltså...

Some pics

Hade tråkigt igår. Riktigt tråkigt...

Åt god lunch, bilden gör dock inte maten rättvisa. Goda kycklingklubbor med sallad. Mums.



Ett öga.


Ett rent och glänsande badrum.


Ett rent och glänsande badrum o mörker.

Final touch

Ska snart poppa lite popcornski och sätta mig framför tv:n ensam, precis som back in the days, ska bara göra ett sista svep innen i badrummet nu när det torkat. Ah det luktar riktigt fräscht därinne och det glänser överallt. Me like :)

Rudolf med röda mulen

Hette en helt vanlig tjej. Och den tjejen är jag. Jag snyter och snyter mig men ingenting händer. Varför? Jo för att det verkar som att jag samlat på mig hela världens snor, och det vill ju då inte ta slut. Men jag klagar inte, nej jag trivs med att ha den äran att få hela planeten Tellus snor. Det ligger snorpapper i hela lägenheten ungefär.

Fy fan säger jag bara

Jag var ju då tvungen att jobba ändå, trots att jag sjukanmält mig. Fick ju reda på igår kväll runt sjutiden att jag var tvungen att få in någon i mitt ställe. Mission impossible. Har ju inte nummer till någon så jag fick ta passet ändå som sagt. Resan dit var en mardröm, näsan rann som en läckande kran. Det är ju inte som att man kan snyta sig i skjortärmen. Väl där slutade ju inte snokfan rinna. Som tur var var vi två stycken så jag kunde smita iväg och snyta mig.

Hade ju med mig en bok som jag planerat börja läsa på resorna dit bort, men det var inte att tänka på då minsta lilla framåtlutning på huvudet bidrog till..hmm, motsvarigheten till rännskita, rännsnora? Så jag fick snällt och lydigt sitta och lyssna på min musik och titta ut genom fönstret. Inte helt farligt det heller i och för sig. Nu ska jag skura badrummet och sedan om jag pallar, vilket jag tvivlar på, tänkte jag baka bröd. Eller om jag ska spara det till imorgon bitti så jag kan ge älsk frukost på sängen, då han kommer hem sent i natt.

RSS 2.0