Då var det dags

Sitter nu och väntar ut tiden tills vår tunnelbana går. Vi ska åka in till centralen för att sedan ta en flygbuss ut till Skavsta, men eftersom vi är färdiga så tidigt så tänkte vi åka in och äta på cafét som liger på centralen. Sedan väntar en och en halv timmes buss ut till flyget och lika lång tid på flyget till Tyskland.
 
Om några timmar kommer jag alltså befinna mig i Rostock tillsammans med min kärlek och hans "svenska" familj och mormor. På fredag kommer jag träffa hela hans mammas sida, och ingen av de pratar svenska. Wohoo. Men det kommer nog gå bra. De förväntar sig i alla fall inte att jag kan flytande tyska.

Ha det bäst!

Mysig grillkväll

Det blev en riktigt trevlig reunion med några Lillisar i lördags kväll. Så mysigt att träffa alla igen och alla är verkligen avslappnade och sig själva. Wonderbar. Orkar inte skriva så mycket mer än att vi åt flintastek, massa god vitlökstzatziki, drack lite och hade sjukt jävla roligt.



1. Mis dos favoritos
2.Piii och Jesus visar Vickan hur hon ska träna upp sin fd brutna handled
3. Kul man kan ha med spegel o 3 vänner
4. Toola kollar asses
5. Mysigt på bakgården


Dålig update

De senaste dagarna känner jag att jag inte haft koll på mitt huvud, tror inte ens att jag haft det under armen. Kollade där, men fann endast resultat av 30 grader - svett. Har försökt att rannsaka mig själv och tänka ut vad man behöver tlll ett bröllop. Detta kom jag fram till:
¤ klänning (x)
¤ skor (x)
¤ smycken (x)
¤ casual clothes (x)
¤ tyska ordboken (x)

 Åker alltså imorgon med kvart i fyra-flyget till Tyskland, min pojkväns före detta hemland. Vi ska gå på hans morbrors bröllop, och så ska vi bo i hans mormors hus. De som kan svenska där är Carre, hans två bröder och mor, och så jag förstås. Blir svårt att kommunicera då knappt någon kan engelska. Gulp. Men som tur är vet jag ungefär vad ett bröllop går ut på, det lite svårare blir väl efter bröllopet på middagen. Men jag  har några val att välja mellan. Antingen kopplar jag på min charm och försöker lite klämcheckt varva engelska och de få tyska ord jag kan, eller ( det lutar mer åt detta) så visar jag att ryktet om blondiner är sant - blåsta. Jag får helt enkelt sitta där och verka både blåst och blyg. Jag tror det funkar. Jag har bett till alla gudar att jag och Carre hamnar bredvid varandra.


Tonight's the night.

Återträff med några gamla Lillisar. Ska bli så mysigt. Grillkväll....

Ska göra mig i ordning nu. Jag ska ha klänning :/ So not me.

Svettig

Har nu jobbat till uret slog 13.00. Drog efter det hem och åt lite då jag inte hade någon lunch på sju timmar. Efter det gjorde vi the superman turn och gick från vardagliga kläder till strandenkläder. Har legat och pressat lite innan jag ska tillbaka till jobbet.



1. Emma på den spontana cykelkvällen
2. My man den spontana cykelkvällen
3.My man på playan
4. Jag = svettig som en gris
5. Jag är blek som en fis

Visste inte att klockan kunde vara så här lite.

Sitter här fullt klädd och färdigsminkad. Ska gå till tunnelbanan om några minuter. Det är helt sjukt, vem kom på att man ska gå och träna klockan halv sju på morgonen? Då måste ju någon vara där och öppna. Den någon är idag jag, jag börjar ju alltså jobba klockan 06.15 !

Slutar sedan klockan 13, för att lite senare komma in och jobba en timme mellan halv sex och halv sju. Ska nog sova lite däremellan. Kommer nog somna ståendes nu i och för sig.

A day on the beach

Åkte ju som sagt tidigt imorse och hämtade mitt pass, innan dess hade jag handlat åt farmor och åkte alltså efter passuthämtningen till henne med sakerna. "Har du tid att stiga in ett tag?" undrade hon. Absolut svarar jag och stiger in. Hon går in i sovrummet... varför? Vi brukar ju alltid gå in i vardagsrummet och sätta oss. På sängen ligger en klänning. Hon ger verkligen inte upp. Hon vill verkligen hjälpa mig att hitta en till bröllopet. Älskade lilla farmor.

Provade klänningen, den bruna som hon lagt fram. Jättesöt och man märker att dagens klänningar verkligen har inspirerats av tidigare mode. Dessa klänningar som farmor hade för säkert 30-70 år sedan (yes hon är 94) kommer alltså tillbaka. Klänningen var jättesöt, men som alltid med figursydda plagg har jag för små bröst. Totalplatt. Så jag tror tyvärr inte att det talar för den klänningen. "Du får slänga dem om om du inte vill ha dem". Är du galen farmor?! Jag sparar de. De är ju antikviteter...snart. Hur som helst ,om jag inte kommer använda någon av dessa så ska jag köpa mig en och se det som en födelsedagspresent.

Kärlek till min farmor, som alltid.

Efter farmor cyklade jag och babe till playan och mötte Lusen, Ballen och en kompis till Ballen där. Låg och pressade och klagade, pressade och klagade. Eller vi kom fram till att det mer var fakta; "Åh, vad varmt det är". Skulle sedan gå och köpa en kall och svalkande dryck, då höll Lusen på att svimma. Hon blev alldeles isblek i ansiktet och var tvungen att sätta sig ner. Läskigt!

Nu är det bedtime för mig. Börjar jobba klockan 6.15 imorgon... Och jag som verkligen inte är en morgonmänniska.

Why??

Har precis varit ute och cyklat. Tänkte att jag kanske kan komma in i mitt cykelberoende igen. Jag blev ju som förälskad i min cykel förra sommaren och använde den så gott som varje dag.
Godtrogen och förväntansfull ger jag mig ut i full cykelmundering, dvs bekväma kläder som inte hänger och slänger, hjälm (jess, ibland har jag något att skydda) och musik. När jag cyklat 3/5 av sträckan jag planerat att cykla känner jag plötsligt i en snäv kurva att bakdelen av cykeln inte vill följa med, den glider vidare rakt fram. Jag stannar cykeln, vänder mig om och kollar på hjulet - platt. Fricking frich.

 Deppig och besviken går jag hem och leder cykeln hem. Snopet.

Early morning, I wake up

Eller det är ju inte så tidigt, men för att faktiskt vara min LEDIGA dag (!!) så är det tidigt. Men det finns en anledning till varför jag är uppe nu. Ska åka in till rådhuset och hämta mitt pass, sedan ska jag förbi och handla lite åt farmor, för pengar jag inte har, och efter det blir det playan. Så skönt. Kunde byta bort mina tre timmar jag skulle ha jobbat idag. Så idag har jag en marathonpaus. Jess!

Fotoklister

Satt och nästan somnade i kassan idag. Marathonet börjar ta ut sin rätt på min kropp. Mina ögon orkar knappt hålla sig uppe längre :/ Och jag märker att mitt humör går i dalar. Jag börjar bli sur. Ah, that's it. I'm turning in to .... en viss person. Och det är hemskt.

Köpte dubbelhäftande fototejp idag. Så nu kan jag äntligen klistra in lite bilder i fotoalbumet utan att behöva använda mig av endast fotohörn. Kul. Intressant va?!

Ska gå och lägga mig nu, ska gå en morgonpromenad med Lusen imorgon. Skönt :)

Sov gott!

Jaghatarmänniskor

Ja, vissa i alla fall. Nej just nu känns det som att jag hatar alla. Jag har blivit sådan enorm människorasist. Typ.

Skulle kunna skriva ett inlägg långt som Nilen, och jag kommer antaglien göra det när jag har tid, men tills dess får ni nöja er med ett kort:
¤ Folk snattar - Idioter det är mina skattepengar som går till det svinnet, plus att jag betalar dyrt och heligt för mina saker, då ska fan i mej du också göra det.
¤Säger hej som om de vore tvingade till det - Idiot, du behöver verkligen inte säga hej. Men å andra sidan, jag bemöter dig först, säger hej med ett leende, kostar det verkligen så jäcla mycket att le tillbaka och säga hej? Förstår att det är tidskrävande, verkligen. Och vad är väl en kassörska? En människa med känslor?! No! Nej hon/han sitter ju inte där för att tjäna pengar till sitt leverne precis som vilken annan arbetare som helst. Kassörska är ett unikt yrke som endast finns till för att folk ska kunna spotta på, tacka och ta emot.
¤ Slänger pengar på dig - Okej det kanske man borde vara glad för, men det är inte mina pengar, utan det är pengar du betalar för din mat. Jag tar bara emot dem och lägger ner i fack så att det ska stämma med kassaredovisningen dagen efter.
¤ Lägger upp alla varor från kundvagnen i ett berg på varubandet  och hoppas det ska gå snabbare - ÖÖÖÖÖÖRRR, fel, fel, fel!! Det kan om möjligt inte gå långsammare än om du lägger upp alla varor samtidigt. Tips till nästa gång om du vill lämna butiken snabbare. Lägg alla varor en efter en, med streckkoden mot dig, lägg flaskor ner, var beredd med plånkan, prata inte i mobiltelefon (inte tjejer heller, trots att det sägs att vi kan göra fler saker samtidigt....ÖÖRR fel igen), kläm fram det där lilla Hej:et.

Okej, det var mitt korta inlägg om hur fucking bad det är inom det extremt högutbildningskrävande yrket kassörska. Tack för mig. Nu ska jag klä av mig varenda tråd på kroppen och hoppa i säng...Eller kanske bara lägga mig lugnt, och somna.

God natt!!

Love the smell

Min syster har köp ny schampoo (för jag bad henne om det). Det luktar underbart. SItter här och känner hur doftens strålar (?) sträcker sig mot min näsa och fyller den med väldoft. Hade jag haft kvar mitt långa hår hade ja antagligen stoppat upp det i näsan och låtit det sitta kvar tills håret började lukta snor... Tur att jag har klippt mig.

Ska städa lite idag innan jag börjar jobba. Och så tänkte jag även laga mat till min familj som ikväll kommer bestå av min karl, syster Mellan + pojkvän och syster Liten. Får se om jag pallar. Annars får de laga sin egen mat. :P

Pengar

Idag har jag tjänat fucking much money. Me like. Söndag är nice att jobba lånpass på, även om det går så extremt långsamt så man vill slowly kill yourself... Eller inte.

Ärligt talat har jag inte mycket att skriva idag.

Fick ju låna en klänning av farmor, för att eventuellt ha på det tyska bröllopet. Kanske läer upp bilder sedan så får ni betygsätta. Det är inte riktigt min stil, klänningen alltså, men den är ändå ganska söt. Synd bara att man inte har en kvinnli kropp :/ Ser ut som svampbob fyrkant...

Bara denna

Stava ditt namn utan några A:
Cicci
Msn?
Jajemen
Är du singel?
Nej :)
Vad är ditt favoritnummer?
4
Favoritfärg/färger?
Grön, svart, brunt. Typ natur.
Hatar färg/färger?
Pastellrosa
Vad lyssnar du på?
Tråkigt svar men beror helt på humör. Gillar det mesta.
Är du nöjd med ditt liv just nu?
Totally. Skulle dock vara trevligt med en egen lägenhet.
Vad var ditt favoritämne i skolan?
Gympa
Shoppar du på Abercrombie?
Nej (!?)
Vart önskar du att du var nu?
Utomlands, långt bort från jobb.
Vad borde du göra just nu?
Sortera foton.
Är du kär i någon?
Upp över öronen
Kan du blåsa bubblor?
Ja
Kan du nå dina fötter med raka ben?
Ja, men det stramar i benen. Är sjukt ovig
Kan du vifta på öronen?
Nej. Men näsborrarna. haha
Kan du skruva tungan?
Japp
Har du någonsin velat bli läkare?
Hell no. Dels för studierna o dels för yrket... inget för mig.
Tror du på Gud?
Nej
Vill du bli en brandman?
Nej, men karln min funderar på att söka till det.
Vad drack du senast?
Coca- Cola
Vad tittade du på senast på TV?
Vänner
Vem pratade du senast telefon med?
Farmor
Vem ringde dig senast?
Mamma (missade dock samtalet)
Vem sms:ade dig senast?
Babe
Har du några tatueringar?
Ja, två stycken.
Har du rakt eller lockigt hår?
Totalt jävla spikrakt :(
Är du glad?
Jajemen
Är du piercad någonstanns?
Bara öronen
Vad har du för planer för ikväll?
Sortera foton
Hatar du folk som ljuger?
Ja verkligen
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
Mixture.Men ingen som spelar tuff....
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Brunetter. Ärligt talat har jag aldrig varit intresserad eller kär i en blond kille. Omedvetet såklart.
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Njae. jag kan stå för allt jag gjort. Vet dock inte om andra inte kan det.
Vad vill du bli när du blir äldre?
Visare.
Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
Ja, haha, den ena var min dåvarande pojkvän och den andra var Lusen. haha.
Har du någonsin varit helt förkrossad?
Ja, gud ja.
Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen?
Jepps...
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Jag älskar de. De har ju bidragit till den ja är idag och jag är rätt nöjd med resultateet :p Vi kan prata om allt, nej låt mig formulera om det; Vi pratar om allt. De är bäst!!
Tycker du om ditt liv?
Jess I do.
Vad är din favoriträtt?
Typ allt med kyckling... iofs räkor också... och ris.
Vad är din favorit kärleksfilm?
The Notebook
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Allt utom pattarna. Är totalnöjd annars.
Förlåter du eller glömmer du?
Beror på om det går att förlåta...men glömma?? nono.
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Hmm, efter skolan blev det nog blandat..Tre tjejer och 15 killar i klassen Och vilka underbara killar då :) Fastnade ju extra mycket för en av de ;)
Hur länge har du haft blogg?
Tror att det är typ två år snart. Dock itne denna hela tiden.-
Har du någonsin masserat någon?
Jepps, några gånger. Är ju utbildad massör :D
Vad är du rädd för?
Spindlar :(
Har någon försvunnit ur ditt liv?
Japp. Morfar.
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
Oh yes! Flera gånger
Önskar du att du var kändis?
Nej, verkligen inte
Önskar du att du var en kille?
Not at the moment.. Eller nej. Tänk att vi tjejer får bli gravida. Längtar :) Fast det klassiska och något riktigt spännande vore ju så klart få prova sexbiten.....Och att få stå och kissa.
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
Nej inte direkt. Men ibland kommer ju låtar som får en att tänka på gammal kärlek.
Tycker du att killar borde krama tjejer bakifrån oväntat?
Beror på relationen mellan killen och tjejen. Är de tillsammans - absolut. Inte - no.

Faint

Jobbade endast 3 ½ timme idag, men jag trodde till en början att jag inte skulle klara det. Kom till jobbet och kände nästan med en gång att jag skulle svimma, så jag hämtade en stol så jag kunde sitta ner istället för att stå. Kände att blicken snurrade, magen krånglade, huvudet sprändes. Jag var verkligen nära på att svimma och spyan låg i halsen och väntade på att komm upp. Klarade mig som tur var utan båda. Ballen kom och hälsade på och gav mig lite vatten. Tack!

Har ätit lite chyllin och rösti och kollat på några Vänneravsnitt tillsammans med min karl och lillasyster.

By the way så har jag namnsdag idag: Sara. Tack, tack!

Nu ska jag gå och sortera foton och sätta in i album...så småningom.

Imorgon är det långjobb, en söndag. Mucho dineros....:)

Fortfarande migrän :(

Har knappt kunnat sova inatt på grund av migränen. Hate it. Men det börjar så sakteliga bli bättre. Nu känns det inte som om 35375 pansarvanar med taggtråd på banden kör över mig när jag reser mig upp, det har nu minskat till 26378 stycken. Skönt.

Ska nu iväg och jobba i 3½ timme. Hoppas jag pallar. Ska stå och pilla mig i naveln i receptionen och möta människor med ett fejkleende. Kul. Längtar redan hem. Det är så ensamt nu under semestertider. Bättre blir det sen.

Fuckin migrän

Jag gillar inte läget just nu. Migrän. Ja jag vet då bör man inte sitta framför datorn, men jag har hittat en ny hobby. Kolla på fotobloggar. Man får sådan grym inspiration. I love it. Vill bara ut och fota, men och det är ett stort MEN. Syster liten har glömt laddaren på landet, så som sagt så hoppas jag på att syster Mellan kan få med sig den hem.

Igår började jag andra halvan av mitt marathon. Idag är det bara 8 dagar kvar, alltså en dag mer än en vecka.... Då har jag jobbat 18 dagar i streck.

Ikväll blir det en av mina favoriträtter till middag. Kyckling med smak i ugnen. Typ kronfågel med Tex-Mex-smak eller Tandoori. Mums.

Ska sortera lite foton ikväll och så småningom sätta in dem i album.

Spontanitet

Jag älskar spontanitet. Kvällen har gått i spontanitetens tecken. Det känns bra, jävligt bra. Jag hör nämligen vanligtvis
inte till den spontana gruppen av människor, vilket ja skulle vilja ändra på. Ty då jag väl är spontan trivs jag med det.

Well, this night. Kom hem med en blomma till min kära karl. Jag har hört att man inte ska köpa blommor till män för de uppskattar det inte, unless they're gay. Min karl är inte gay, han är ärlig och blev uppriktigt glad när han fick blomman. Blomman var inte 'bara en blomma', nej det var en jbsefounfnius (läs något superseriöst latinskt namn) och den blomman kan minsann växa sig både hög och stor. Glömde tyvärr köpa ett kort så jag utförde en oral dikt istället;
- Detta är vårt kärleksbarn. Vattna den som du skall mata våra barn, prata med den som du skall prata med våra barn. Denna blomma kan växa sig stor, precis som vår kärlek.

Nu står vårt barn och trivs i fönstret. Så vackert.

Efter att vi hälsat vårt barn välkommet lagar karln mat, vi förbereder några avsnitt Vänner och sätter oss och njuter av maten. Efter ett tag hör Lill-Emma av sig och frågar om hon får komma över och se hur vi har det. Självklart. Går ner och möter henne och vi (jag) handlar lite snusk, sedan går vi  hem och snackar lite och visar lägenheten. Innan hon skulle cykla tillbaka hem, tog jag och karln våra cyklar och visade henne lite bad som hon kunde besöka varma sommardagar.

Nu sitter jag här, halvt sönderbiten av alla knott som frodas nära vattnet, men fan vad lycklig jag är. Livet är underbart. Vi klarar detta C. Du och Jag!

Konstig dag

Den tog aldrig slut. Och jag har ont i mina skuldror :( Men C ska massera mig :)

Nej ska gå och koka ris nu. ska äta snart. Är så grymt hungrig!!!

Ich bin müde

Jag är riktigt jävla bajstrött. Varför ska man envisas med att vara uppe länge, när man vet att man kommer vara trött dagen efter? Men är man kvällsmänniska så är man.

Ska gå och duscha nu... Jobbar tio timmar idag. Palla!

Min älskade älskade farmor!!

 Vaknade early morning this morning. Kissed my honey goodbye... Oh my god, his lips... Good strart I must say.

Var hos farmor på förmiddagen och hjälpte henne lite. När jag var färdig med det, skulle vi gå ner i källaren för att hämta upp gamla klänningar som hon har sedan långt bak i tiden. När vi skulle gå upp igen ramlade hon i trappan!!! Jag höll på att få hjärtsnörp. Min 94-åriga farmor...hon får bara inte ramla. Som tur var ramlade hon mjuk och gjorde inte illa sig. Ringde henne nu på kvällen för att höra hur hon mådde, då jag gått resten av dagen och sett bilderna repeteras på min hornhinna :( Hon mådde alldeles utmärkt, men hon trodde att hon hade fått ett blåmärke på benet. Tur att det inte blev mer än så.

Fan vad jag älskar min farmor. Kan inte sägas nog. Farmor jag älskar dig.


Skoj, men tidskrävande

      
Du för omkring ett      Du och en bästa vän    Du som busar  
år sen 


       

En dag du minns   En bild som väcker      En dag du saknar
                                  känslor      


                             
Någon du litar           Någon du saknar            De du älskar
på   

             
                         
Någon som              De du tycker                          Någon som aldrig
betyder mycket         är coola                                     dömer dig

    
Något du vill ha             Något som fick                  De som är
                                         dig att gråta                   viktigast för dig
    
Dig själv nyligen   Dig själv för längesen           Dig själv som lyckligast  


              
                            
Personen du alltid                              Den sista bilden
har roligt med                                    i dina mottagna filer

Härlig dag

Vaknade först till vid åtta då min älskling hade glömt stänga av larmet sedan igår. Han gick upp jag låg kvar. Sov en timme till. Gick sedan upp och åt rostat bröd med marmelad och ost och ett glas O'boy till det. Precis som när man var liten och sov över hos mormor. Vi satte på "Vänner" och så säkert tre avsnitt. Fan I love them. They made my day. Satt hela dagen i kassan och tänkte på hur rolig den serien är. Bäst!

Dagen var ganska lugn, och den flöt på. Sköt fram min lunch till tre istället för två så ja kunde luncha med min Viking. Sedan när jag kom tillbaka var det endast en timme och en kvart kvar. Nice.

Min man kom och mötte mi när jag slutat, tanken var att vi skulle ta en promenad till Lusen och Virre, men vi pallade inte riktigt, då man ska hinna laga mat också innan klockan är läggdags. Så vi åkte hem och handlade lite, gick hem och lagade mat. Nasigoreng. Me love. Sedan satte vi oss på balkongen som vi tömt på bråte sedan mor o far flyttat. Riktigt mysit. Bara han och jag.




Först nasigoreng och den själklara drycken - Cola
Sedan efterrätt. Svartvinbärsthe och mammas bullar.

Ensam

Öppnade för första gången på SATS this mornin ,och stängde även. Jobbade totally alone hela dagen. Förstår ni hur många timmar det är? Det är riktigt många ska jag tala om för er. Och ingen rast fick man heller :/ Så jag kan ju inte påstå att jag har ätit så mycket. Men det gick nog ganska bra ändå.

Har käkat räkmacka till middag och det känns verkligen som att hela jag luktar räkor. Hahah, kanske borde ta en dusch innan man kryper till kojs.

Nu är det endast 14 dagar kvar av mitt arbetsmarathon.

Jag har en enorm längtan efter att gå ut och ta fina bilder med min kamera som nu är hemma efter en tur till Värmland. Synd bara att syster Dum glömde laddaren på landet, får hoppas att syster mindre dum kan ta me sig den när hon kommer hem nästa vecka.

Jag vill ha något att längta till. Någon som kan ge mig det? Carsten? Jag längtar visserligen till det tyska bröllopet om man då bortser från klänningen. Jag hatar klänningar!!!

Hur töntigt detta än må låta ( tycker faktiskt det låter lite småfjortis) men:

JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR :D

Namn

Googlade runt lite på namn. Detta är vad jag hittade:


Cecilia

Latinskt namn som kommer av ordet caesus, vilket betyder "blind". Betydelse Cecilia, kvinnonamn av latinskt ursprung (Caecilia). Ursprungligen bars det av kvinnliga medlemmar av den romerska släkten Caecilius. Namnet betyder "den blinda".Namnet var den 31 december 2006 Sveriges 24:e vanligaste kvinnonamn och bars av 62 855 personer, varav 22 865 bar det som tilltalsnamn. År 2003 fick 688 flickor namnet, varav 79 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 22 november. Antal: 61830
Av barnen födda år 2002 var det 616 stycken flickor som fick namnet och av dessa fick 106 det som tilltalsnamn.


Då har nog mitt mellannamn lite roligare betydelse;

Sara

Bibliskt namn som betyder "furstinna".

Haha, Carsten for you:

Carsten

Lågtysk variant av Christian .Av barnen födda år 2002 var det fyra stycken pojkar som fick namnet och av dessa fick ingen det som tilltalsnamn.


Vad betyder lågtysk???

Kollade även runt på populära namn som människor döper sina ungar till och hittade då ett ställe där man kunde fylla i sitt och sin pojkväns namn så slumpar de fram ett namn som de tycker ska passa ungen utefter våra namn:
Flicka; Turid Popularitet idag: Ingen info Placering på namntoppen: Inte topp 100
Pojke: Tyke Popularitet idag: Ingen info Placering på namntoppen: Inte topp 100

Jag har aldrig tidigare hört namnet Turid... Men det kanske tål att tänkas på. Man lär ju vara ganska ensam om det.

 Japp. Jag tyckte det var lite kul att kolla runt.


Wohw

Nu är det endast 16 dagar kvar av mitt jobbmarathon. Har jobbat 8-16 på HellHouse idag och ska nu iväg och lära mig stängning på SATS.. hehe. Får se hur det går :/ Men Carro ska hjälpa mig med det mesta så jag hoppas det går bra :)

Blogginlägg till Carro

Alltså ibland drabbas man av en känsla som i mitt fall just nu bara sköljer över en. Det hela började med att Carro skrev om någon som blivit av med fingret på något sätt, då kommenterade jag om att förr i tiden "kände" vi minsann en som blivit av med sin pekfingerspets och typ fått 30 biljoner som ersättning. I Carros inlägg skrev hon om hur vi satt på vår kinesrestaurang och planerade vilken kroppsdel man verkligen inte behöver och att man kan få ersättning sedan.

När jag läste det inlägget (där även vår resa till Rhodos nämndes) kände jag hur gamla minnen dök upp; Berlin, tyskalektionen då Matte kom ut som bög, Pippi, "Tänker du samma sak som jag?- Ja, kinarestaurang.", hårfärgningar iolika färger, Carros garv, hahaha vårt språk (fast det kanske man inte ska erkänna att man hade ett?), sova över hos Carro på golvet med en morgonrock som täcke lyssnandes på Lugna favoriter, alla oändliga skrattillfällen.

Ja jävlar, listan kan göras lång. Har hittat massa roliga lappar vi skrivit till varandra på lektionerna, nu när vi flyttat och man letat runt lite i gamla saker :) Shit på gymnasiet var vi verkligen nära, blickarna kunde tala. Du är cool Carro. Fan saknar dig verkligen!!!

www.fittler.blogg.se

18 dagar i stretch

Jepp. Ska jobba 18 dagar i rad från och med idag. Fick erbjudande om att jobba på söndag (som jag iofs bett om, då det ger mkt pengar), så nu kommer Cicci inte vara så kontaktbar I guess. Vissa dagar jobbar jag dock inte så länge :) Så jag hoppas på att hinna träffa vänner och träna trots allt.

I made it!

Åkte in själv trots allt för att skaffa mitt pass. Det gick way must faster then I'd trott. Gick praktiskt taget rakt in och tog foto och skrev på :) Hade endast en person innan mig. Så ett tips till er andra som ska skaffa pass i sommar, gå tidigt en onsdagsmorgon.

Nu är alltså allt som ska vara klart till resan klart. Förutom det viktigaste; klänningen.

Annons:








Någon som har en klänning som passar på bröllop (dvs, inte kortkort, svart eller vit) som jag skulle få låna från den 30:e juli - 3 augusti då jag ska på bröllop i Tyskland. Vore sjukt tacksam om någon kan rädda mig från klänningångest!
1610.jpg

Pass

Har gått upp early morning för att åka in och skaffa ett pass då mitt gamla har gått ut. Skulle egentligen fått sällskap av min lillasyster men hon måste sova. Jävla bajskorv. Jag hatar att göra såna här saker själv.... Måste ha sällskap. Jag är handikappad.
Men jag måste ju verkligen ha ett pass, så jag ska göra mig i ordning och åka in. Wish me luck :)

Han är där

Okej, jag satt i alla fall och drömde mig bort. Tänkte på hur jävla glad jag är att jag har honom. När jag vaknar är han där, när jag somnar är han där, när jag är ledsen är han där, när jag är glad är han där, när jag är på toa vet jag att han sitter utanför och lyssnar....(hoppas inte dock), när jag berättar om mina konstiga tankar lyssnar han, när jag är med min familj är han där.


Jag tycker att kärlek är så coolt. A wonderful feeling. Och den kan arta sig på så många sätt, det kan vara kärlek till den du vill dela ditt liv med, till den du trodde du skulle dela ditt liv med, till din familj, till dina vänner, till musik, till djur, till ett ställe, till din bästa vän du hade i lågstadiet, till en maträtt, till ett tillstånd.

Jag är fascinerad!

I don´t like mondays, tell me why I don't like mondays....

Fast idag var inte en så himla dålig månadg trots allt. Jag jobbade hela dagen - precis som jag vill. Money horny. Nitt nya motto.
Om någon i Sthlm har missat det så regnade det ganska mycket idag. Jag har suttit inne i kassan och sett ut på det mörka vattendränkta torget som glänser av alla vattendroppar. Mys. Jag älskar det. Känns som att tiden står stilla och man kan njuta av nuet. Eller ja, i kassan vill man visserligen att tide ska rusa fram.

Åt lunch med Lusen på Hörnan. Mys.

Satt och drömde mig bort under dagen, medan jag trängde bort alla kommentarer om att vi borde öppna en till kassa? Men gubbjävel, tror du jag sitter här frivilligt i kassan med hjärtat i halsgropen och stressar arslet av mig endast för att jobba så snabbt som möjligt för att du ska kunna komma härifrån så snabbt  och nöjd som möjligt och ändå tar alla fittkommentarer om hur illa situationen är?! NEJ, jag JOBBAR här för att tjäna ihop till mitt leverne . Japp, jag är människa precis som du(?). Ibland känner jag mig dock mer mänsklig än de flesta äckel som handlar hos oss. Man möter de med ett leende, tack, frågar om de behöver hjälp osv osv. Vad fan i hela helvetet får man tillbaka? Arga miner, elaka kommentarer, kolla snettblickar.... And the show goes on. Fuck you!!
Jag undrar en sak i samma veva. Om du behandlar mig som skit, hur vill du att jag ska behandla dig tillbaka? Det sägs ju att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Men då undrar jag bara en LITEN sak; Vill du verkligen att jag ska behandla dig lika fittigt som du behandlar mig????? Jag tvivlar starkt på det. Så människa ryck dig i kragen och var snäll. Ditt liv kommer bli så mycket mindre komplicerat och du kommer upptäcka helt nya vyer.

Yeay for biking

Fan vad jag älskar att cykla. Har äntligen fått tillbaka min älskade cykel som Ullsi och Jonski har lånat och typ trashat :/ Jag och my lover tog en riktigt härlig cykeltur genom betongen. Jag visade lite hoods och lite beaches, där man kan ligga och glassa.

På onsdag ska jag fara och skaffa ett pass. Mitt gick ut för typ tre år sedan. Verkligen att jag inte har rest :( Men det får det fan i mig bli ändring på. I höst väntar London baby med familjen endast. Sedan så tänkte ju faktiskt jag och lover dra iväg some where.

Hade riktigt trevligt ute igår. Skulle fira av Virre och Jocke. Jocke kunde tyvärr inte följa med då hans syster låg och krystade för fulla muggar :p Men vi hade det nice. Blev en riktigt lagom kväll då jag faktiskt åkte hem i precis lagom tid för att få Babe (inte filmgrisen) att möta mig och handla skräpmat :)



1. På vägen in till IT
2. Skum bild :)
3. Söta :) <3
4. Jag o Lusen
5. Hmm

Adios

"Firade" av Virre igår. Han har sagt upp sig från helvetet. Grattis:)

Ble ganska tidig hemgång då jag börjar jobba om en timme :/ Men det är lurre. Tjänar pengar. Mohaha.

Lägger upp lite pics senare!

Okej

Jag är verkligen inte teknisk. I alla fall inte så som man behöver vara för att hajja hur man gör en header :/ Börjar med denna sedan får vi se. Måste nog lära mig kanske hur jag sparar den i rätt size... Hmm. Några tips?

Hmm.

Har försökt få mitt lilla huvud att jobba ihop en liten bloggdesign som kanske skulle funka, men då funkar det inte att ladda upp. Datorn e trög och mongar sig... :( Surt!

Core på boll

Hade ju probs med att ta mig ut till Lillsved igår då jag kom på kvällen innan att det faktiskt är busstrejk. Typical me. Så jag messar galet med han som är instruktör och det löser sig med att jag får åka med honom i hans bil. Nice. Kommer ut, gamla (kanske inte så gamla än, ganska färska när jag tänker efter) minnen väcks. Känns konstigt att vara här utan Lillsvedsgänget 07/08.

Klockan 10 började det hela, gå igenom musklerna lite snabbt, gå igenom övningsbanken, köra pass, lunch, mer info, mer övningsbank, pass. Trodde verkligen jag skulle ha träningsvärk idag, men känner inte så mycket. Måste hitta en bra pump nu så jag kan blåsa upp bollen och köra lite hemma :)

Är ledig idag, jobbar lördag, ledig söndag. Sedan kommer tolv dagars arbete för mig...i streck. Men jag har ju bett om det. Måste ju ha pengar. Och det får man ju av att jobba :)

Idag åker syrran till Arvika på festival, för en dag. Åker vidare till landet på söndag tror jag.

Nej nu ska jag inte datanörda mig mer. Ska njuta av solen. 
Katching! 

Rensa hjärnan

Kände att jag behövde ge mig ut för att rensa hjärnan lite och keep up the good work med träningen. Jag o syrran tog rundan i lilla spåret idag. Jag var verkligen såhäääär nära på att klara hela. Om det inte vore för en malplacerad uppförsbacke som verkligen ska dra ut det sista av ens krafter :( Men jag gick upp för den och sprang sedan resten. Boy, did that fell good?! Yes it did :D

Ska ju ut på min uppdatering av core utbildningen i morgon. Ska bli så kul. The only problem is that kursen är ute på Värmdö...Busstrejk. Eventuellt kommer Ciciljano ha betalat 1000 kronor helt i onödan, då hon probably won't be able to get out there...... FUCK!!!! Ingen som vill skjutsa mig dit ut??? PLease. I do almost everything...;)

Har precis skrivit in alla mina tider jag har fått, både på HellHouse och på SATS. Jag kommer jobba arslet av mig. Som mest jobbar jag tolv dagar i streck. Jag ska ha pengar. Never again will I be this poor. Och nu när min lover har skaffat jobb så kommer vi bli richie bitchie.... Fjortis? No.

Jag vill gå på min coreutbildning med boll!

RIP Så jävla orättvist.

Har precis torkat tårarna efter att ha läst bloggen www.bjur.blogg.se . Har följt den de senaste veckorna efter att systern min berättat om henner förra klasskamrats öde. När syrran gick på mellanstadiet fick en kille i hennes klass reda på att deras mamma hade drabbats av cancer :( Utan att känna någon i den familjen följde man hennes kamp, genom syrrans information. Slutinformationen var sorglig, modern gick bort.
Nu... flera år senare får jag återigen reda på (av syrran) att samma familj har drabbats av ytterligare en tragedi. Äldsta brodern har fått en hjärntumör :( Får inte allt ett slut? Nej under all behandling som denne brodern fick, åker mellanbrodern (som syrran gick i samma klass som) in och får opereras för blindtarmen :/

Kan inte på någon nivå föreställa mig hur denna familj mår. Kan tänka mig skit. Vill sända alla mina tankar till familjen Bjur. Tänker verkligen på dem.

RIP Alex Bjur


RSS 2.0