Du är min man...

image27

Urmysig dag. Great start of the summer -08

Har haft en så sjukt mysig dag idag. Alla var där...nästan. Det kändes verkligen som det dock. Hela Stockholm och halva Närke hade samlats på Långholmen för att se Sveriges komedielit uppträda under ett tio timmar långt stand-upmarathon. Kom dit runt ett i sällskap med Limpz, Emilia och Ebba och mötte upp Ewa som paxat platser. Vi slog oss ner och så var dagen startad. Efter hand kom fler och fler människor, såväl till vårt sällskap som resten av alla sällskap. Min älskade pojkvän och hans broder,Linns broder med sällskap, Emils Ewa, Emma G, Victor, Dave´+ en vän, Anna + två vänner, tre hundar, Anna Brun och Emil. Det blev ganska många :D

Så mysigt.



1. Söta Ewa som man inte träffat på ett år....
2. Söta Emma kom med...
3... söta Leo.
4. Limpz hade med sig sweet Ebba (har kort på linn, men hon kommer döda mig om jag lägger upp ett foto på henne... och jag vill leva ett litet tag till)
5. Helena Bergström,.... nej, söta Anna

Make me laugh

Ska nu hoppa in i duschen och sedan dra till Långholmen och träffa en massa människor, lyssna på en massa komiker och förhoppningsvis få lite färg :) Tänker ta med mig kameran och även där förhoppningsvis få fina bilder. Det kan bara bli bra när det är sånt här väder, bilderna blir så fina rent färgmässigt också. Blå himmel och grönska.

Måste komma ihåg att smörja in mig!

Nej, nu är duschen ledig.

Emmas student. GRATTIS :)



1. Emma är superglad för en sverigehalsduk. Vi förstår henne, hon är svensk och det är kallt :p
2. För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten :)
3. Snygg tårta... och god.
4. Det bjöds på champagne och yngstingen Elin var inte sen att skåla :p
5. Pappa Hacke höll ett fint tal till Emma
6. Anna drömde sig bort.
7.En söt Elin.

OOoopsie Pooopsie

Mor kan va galen ibland. Igår skulle hon förklara hur hon ska sätta ner ena foten för att stanna cykel, men på ngt vis når aldrig benet marken utan hon fortsätter att ramla, ramla o ramla. Några killar som såg detta kom fram o frågade hur det gick. - Det gick bra tack, svarade mor, reste sig och säger: OOooopsie, Poooopsie. Hahaha, när hon berättade det igår kunde ingen av oss hejda skrattet. Skönt morsan!

Hmm, ibland fattar jag inte hur tiden kan gå så fort, dels så har tiden på skolan helt plötsligt tagit slut och dels så är jag utan jobb, men har ändå ingen tid :/ Ska försöka få upp allt som fortfarande ligger i väskor. Det blir lite mer varje dag. Måste kämpa för att hitta ställen att lägga sakerna på, då mor fortfarande bor kvar och det innebär mindre plats åt oss. Har sedan tvättstugan idag och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till att få allt tvättat då vi har mer tvätt än vanligt :/ jeje.

Igår när vi var o handlade presenter till mor, kom C dit och vi mötte upp honom för att sedan gå gemensamt till familjen E. Damn he looked hot! Vi stod och väntade vid tunnelbanan och upprullandes för rulltrappan kommer han, rufsig i håret i en lite dirty T-shirt och solbränd. HAN ÄR MIN :)

Avslutning



1.Carre och jag i väntan på middagen.
2. Bästa klassen samlad - IP
3. Benny och jag sippar på jordgubbsdrinken nere vid vattnet
4. Snyggaste tröjorna och bästa klassen...såklart.

Heute scheint die Sonne

Underbart väder. Gick upp sju imorse för att sjunga för mor som fyller år idag. Syster Mellan och jag stannade uppe medan syster Minst gick och la sig och sov i typ 6 timmar till...nästan. Har suttit på ballen o lapat sol ett tag nu, men kände att jag nästan börjar få solsting, så då gick jag alltså in och datanördade mig lite.

När jag fått nog, ska vi systrar äta lunch och sedan ska jag försöka få upp allting som fortfarande ligger i väskor pga brist på utrymme. Men om några veckor när mor flyttar så blir det mer space.

Ska på middag hos familjen E ikväll. Ska bli trevligt att träffa dem igen, det var ett tag sen. Mys.

Dansövning

Vi har haft som uppgift i rytmiken att sätta ihop ett jazz- och shownummer som vi ska visa upp på avslutningen, själva kruxet har väl varit att det ständigt har fattats folk så vi har inte kunnat öva. Men idag (sista lektionen), drog vi oss alla i kragen och gjorde ett sjuhelvetes jobb och så satans kul vi hade. Det hela började med att jag och Vita Faran flamsade runt till musiken i brist på annat. Efter ett tag hade vi praktiskt taget en dans så vi lärde ut den till gruppen och jag må säga att det blev riktigt snyggt. Kanske inte världens seriösaste, men definitivt det mest medryckande och roliga.

Har nu sett till att allt som ska vara betalt är betalt, och ska dra mig tillbaka till stugan och arbeta med vår klass dokumentation av denna tiden. Hoppas på att datorn gör som vi vill, då jag har av erfarenhet när man jobbar med Moviemaker att datorn hänger sig :/ Men jag håller tummarna.

Längtar så grymt mycket hem nu. Maten som vi får nu suger pungsvett. I början när vi började här prisade jag maten varje gång jag pratade med någon utomstående, nu pratar jag inte ens om den, då jag inte har ätit mig mätt en enda gång på de senaste tre veckorna. Jag är hungrig!!!

Känns så skumt

Börjar med större och större steg närma oss avslutningen. Med den kommer inte bara tårar flöda, saker kommer flyga (ut ur rummet). Håller på att städa ur nu. Det blir riktigt tomt, det går inte riktigt att fatta att man kom till ett så tomt rum i början. Det är inte direkt inbjudande.

Men som jag skrivit tidigare så ska det bli skönt att komma hem.

Ska logga ut ur detta datanördande och åka och handla en sista gemensam hemmalagad middag. Wohoo.
kyss

Saker och ting börjar röra sig...

Hmm, var hemma från skolan i fredags då jag hade lite jobbärenden på torsdagen och personliga saker på fredagen, sedan väntade jobb hela helgen. Känns gött, trots att jag hade velat vara ute och sola i den grymma värmen, men jag måste ju ha pengar.

Hade en grym grillkväll på fredagen med min kärlek, Lusen och Frysen. Och som femte hjul kom Edin och sällskapade. Riktigt mysigt. Det är sånt man ska göra typ varje dag i sommar.

Ska bli så jäkla skönt att komma hem nu. Har verkligen förberett mig psykiskt. Vi tar hem lite saker varje gång vi åker hem. Allting kommer bli så mycket lättare, närmare till allt, särskilt nära och kära.

Har nu varit hemma två dagar pga pollen och migrän :( Kan ju ha haft lite roligare... Men tror jag är tillbaka på benen nu. Imorgon är det ju Idrottsgala här på skolan. Alla kommer vara finklädda. Själv är jag ju inte direkt klänningmänniskan, så jag har fått låna 439857 klänningar av Musslan, vet dock inte vilken jag ska ta. Det finns en som skiljer sig från mängden så den måste jag ju ha vid något tillfälle. Då har jag ju två tillfällen att välja mellan, antingen galan imorgon eller finmiddagen kvällen innan avslutningen. Hmm,tufft beslut.
 

Money money money...Thats f*cking funny

Vad gör man inte för lite pengar?! Jag är nästan beredd att göra allt. Är sjukt pengakåt just nu. Känns som att man verkligen har levt på existensminimum ett lite för långt tag. Men nu kommer The Change. Cicci's gonna be a Rich Bitch. Eller ska försöka i alla fall. Ska väl först försöka få lite mer jobb. Någon som har något till mig?

Har packat upp lite saker som vi tagit med från skolan. Allt börjar så sakteliga ta slut nu och om två veckor går det absolut sista flyttlasset hem, bort från Lillsved. Inget mer 'Go må'ån' på bred småländska, eller 'Är det dags? -Det är dags', eller alla sambo-godnatt-kramar. Det kommer man nog sakna, kramarna alltså. Men det ska verkligen bli skönt att få komma hem. Laga sin egen mat, bo med de man bestämt sig för att bo med (då menar jag verkligen inte att jag inte tycker om att bo med de jag bor med nu, men det är så skönt att ha sitt space som är större än 15 kvm), åka till sitt gym o gå på gruppträning, ta sin älskade cykel och bara cykla så långt man vill/kan/orkar. Nej, det ska bli riktigt skönt.

Har aldrig haft hemlängtan, men det har jag bannemej.

Mysig grillkväll.

Cyklade tidigt igår till farmor och åt frukost med henne, riktigt mysigt. Vi kom fram till att vi inte setts sedan mars och det är sjukt lång tid för att vara vi.
Cyklade sedan hem och datanördade mig ett tag tills det var dags att åka till byn och äta lunch med Lusen. Vi köpte varsin god smörgås på Subway, en kall cola och satte oss i den gassande solen och njöt. Efter det kollade vi runt lite i centrum efter festacessoarer som Lusen skulle införskaffa til helgens partaj.

Åkte sedan hem och laddade upp inför kvällens grillning. Skulle handlat all proviant med Lusen, men kunde inte lämna lägenheten då min kära lillasyster tagit både sina och mina nycklar. Så jag fick snällt sitta och vänta på att älskling skulle komma hem.

När han anlänt cyklade vi förbi affären och handlade livets dryck - Cola, cyklade vidare förbi familjen E och hämtade en locktång, sedan förbi farmor och lämnade lite bröd och så småningom kom vi till slutstationen - Lusen och Virre. Grillarna var i full gång och ungarna lekte på gården.
Vi satt på ballen och åt ända till klockan var halv elva. Ritkigt mysigt var det. Och sjukt gott. Denna kväll var bara en föraning om vad sommaren kommer ha att bjuda.

Me like.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ska nu cykla och jobba till halv tio ikväll. Min kärlek är och spelar sin första Amerikanska fotbollsmatch sedan några år tillbaka, stackarn det är ju sjukt varmt ute och med den utrustning de har på sig (i svart) kommer de typ kollapsa :( Men jag ska tänka på honom.

Kärlek

Atjooo!

Shit, vad det kliar i näsa och hals. Kom igår från det väldigt avlägsna Värmdö till ett ack så närmre förortsställe. Så fort jag klivit av det kommunala färdmedlet började det klia i näsa och ögon och i morse när jag vaknade upp var min hals helt igensvullen...nästan. Har under dagens lopp velat stoppa in något vasst i både näsa och hals för att klia riktigt ordentligt, det vill liksom inte sluta.

Ska nog börja med lite clarityn tror jag,image8
Synd att man ska vara allergisk mot denna vackra årstid :( men men.

This is nice

Har nu gått en utbildning som gör mig till Coreinstruktör i level 1 och 2 av 3 möjliga. Hade inte kört ett enda corepass innan så rent övningsmässigt visste jag inte vad det var jag gav mig in på, men jag visste vad träningen gör och vilka muskler den jobbar med. Det är ju grymt bra träning, och rolig så nu ska man bara repetera lite mer och verkligen bygga upp en galant hållning. Tror jag har hyfsat bra hållning, men inte pga av musklerna, så de behövs definitivt byggas upp :)

Det är så kul vad man kan lägga till på sin meritlista för varje gång. Man känner sig en smula bättre för varje gång. Fick tips om att det går fler sommarkurser ute på Lillsved nu i sommar, typ salsa, ragga, aerobics. Skulle så sjukt gärna vilja gå, men de kostar ju och jag har inte ett ruttet, så det får i sådana fall bli nästa sommar.

Ska duscha nu och sedan luncha med Lusen. Adios!

Jag tycker d e kul att fylla i, du behöver inte läsa.

Namn: Ciciljano
Födelsedag: 31 juli 84
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1.70
Höger/vänsterhänt: höger
Värsta ovanan: mat
Stjärntecken: Lejon
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda:  no
Dina rädslor:   spindlar :s
Mål för det här året: har nog inget speciellt, försöka hitta ett bra jobb o komma tillbaka till mina träningsrutiner
Det första du tänker på när du vaknar: Orka

FAVORIT:

Färg: Typ grön, eller svart, eller gul. gillar nog de flesta. dock itne rosa.
Mat: Mammas
Djur: Hundar
Glass: gillar inte ajskrim
Godis: Lakrits i massor
Affär: Hemköp?? Nejdå. Typ H&M, din sko.bara billga affärer haha
Sallad: roccula, sallad, gurka, paprika, vitkål o italiensk dressing funkar till allt
Skådespelare: har nog ingen speciell,
Låt: Har ingen särskild, men den låt som jag ska ha på min begravning är Marymary's "shakles"
Helgdag: Lördag
Årstid: Alla
Radiostation: dependar på humöret

VÄNNER OCH LIVET:

Vad vill du bli när du blir stor:
större...........................NOT
Hur vill du dö: I sömnen. No pain.
Vem är högljuddast av dina vänner: Måste va emma p :)
Vem  får dig mest att skratta:  Toola.loola
Vem har du känt längst:  Limpan
Vem är blygast: tror inte ja har några blyga vänner
När grät du mest: morfar dog :(
Vad är den bästa känslan i världen: när allt går som det ska.
Värsta känslan: No money on the konto
Vart vill du bo i framtiden: Estocolmo tror jag. storstad i alla fall. no country.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Min självdisciplin
Hur länge tror du att du kommer leva: Inte den blekaste

HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär: Örhm, jess.
Moonat någon: Nope
Blivit dissad: Japp, several times :) men ja e van. haha
Rymt hemifrån: nej men från dagis när jag var två
Föreställt dig ditt ragg naken: mohaha, jess.
Skolkat: Say what? skolkat, vad är det?
Sovit utomhus: Araaa
Gråtit i skolan: Flera gånger
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: hahah JAA
Sett en död människa: Nej och det är jag väldigt tacksam för
Druckit alkohol: har hänt.

DU:

Svär:
 bara
Sjunger bra: inte direkt
Vill gifta dig: inte ett måste. tycker förlovning är vackert o lagom. ringen visar att man hör ihop.
Tror på dig själv: jajjemen.känner mig väldigt gammal på det sättet. haha. har verkligen hittat mig själv.
Äger en iPod: nope, men en mp3, räknas det?
För dagbok: ja och nej. det går i perioder. skriver dock blogg, men inte det djupaste ;)

THIS OR THAT:

Pepsi/cola:
Finns bara ETT rätt svar. COLA.
Mcdonalds/burger king: Burger. Donken suger pungsvett
Choklad/vanilj: Avskyr vanilj. bjud mig aldrig på det :)
Adidas/nike: Båda
Kinamat/mexikanskt: båda
MTV/VH1: Tror nog vh1. Music Tv har missuppfattat varifrån de fått sitt namn. visar knappt musik längre :(
Blind/döv: har tänkt på det många gånger men aldrig kommit fram till ngt svar. döv; kan inte höra musik...vilket jag lever på. blind; missa alla underbara minnen som man kan skaffa sig.

VAR DEN SENASTE PERSONEN:

Du nuddade:
Carre
Du pratade i telefonen med: Farsan Baloo
Du kramade: Carre
Du skällde på: Har nog inte skällt på ngn på ett bra tag, däremot visat missnöje mot en högre uppsatt person som kastar sten i glashus och ger dubbla budskap o bara är allmänt otrevlig o falsk.

SENAST DU:

Skrattade:
  nyligen
Grät: Antagligen när jag skrattade, gråter ju alltid då :)
Tuggade tuggummi: Igår.
Drog ett skämt: Minns inte. Försöker väl skämta lite titt som tätt

RANDOM:

Vilket land skulle du vilja besöka: Många, men det får bli på vår jorden runt resa :)
Hur många kuddar sover du med: knappt en.
Dricker du mjölk: never
Personer du hatar: J****m von asshole, konstigt kanske då man knappt pratat me personen. .. kanske just därför.
Hur många signaler innan du svarar: depends

do you have the time... to listen to me wine?

Nästan underbart väder idag. Lite molnigt, men vad gör väl det? Varmt är det i alla fall och jag laddar inför en härlig promenad till byn där syster jobbar. Ska äta lunch med henne då hon är arbetssam och jobbar in sitt leverna idag. Tänkte att hon kan få vara så snäll och bjuda sin favorit-storasyster på lunch då systern i fråga inte har så mycket som ett kroböre på sitt fattiga studentkonto :(

Åker nog till farmor imorgon och hjälper henne med lite pyssel och knåp. Vi kom fram till att vi inte setts sedan hennes födelsedag (19:e mars). Det är ett bra tag, vi har endast hörts via telefoniquen Ska bli skönt att flytta tillbaka hit när skolan är slut, så man har närmare till de äldre.                                                                                                                                        
image7

wörk, wörk, wörk.

Trodde aldrig jag skulle säga det, men fan va nice. Ber typ om att få jobba nu. Har ju inte ett ruttet öre på mitt konto, så denna månad laddar jag upp rejält inför nästa. Måste ha pengar.

Fick idag reda på att en av mina jobbkamrater är förlovad och ska eventuellt gifta sig i sommar. Shit här ligger man i lä. Och en ploppar ut en unge (säkert idag), en är gravid i fjärde månaden, en polare var inne me sin lilla bebis... Man känner typ hur ens egen lust efter de små liven knackar en på axeln och påminner en.

Har varit duktig idag och fixat lite saker som skulle be done. Nice.

Ska gå och koka lite lis nu :) Jag oh babe ska äta chychling med lis.

Morgonprutten sur o rutten,
kvällsfisen som sommarbrisen.


RSS 2.0