I en annan del av Bromma av Martina Haag

Denna bok plöjde jag igenom på två dagar. I en annan del av Bromma av Martina Haag.

Lika lättläst som den jag tidigare läst. Denna brud skriver på ett oerhört roligt sätt och bryr sig inte helt om att skriva tex, någonting utan skriver istället nånting, så när man läser känns det som att man antingen står och pratar direkt med henne och hon berättar eller att hon skriver ett personligt brev till dig.
Man får följa Isabella Ljungström fd Eklöf och hennes familj beståeende av hennes man Matte (känd från tv) och deras två söner Nisse och Svante. Allting går inte alltid jättelätt fram för Bella och hon kämpar och sliter med att få det liv hon egentligen vill ha. Hon pratar med Matte om saken men han verkar inte alltid förstå henne. Till sommaren kommer en vikarie som ska jobba istället för Bella i repan på tv4 när hon är på semester, Jenny. Bella och Jenny hittar varandra direkt och det känns som att Bella fått sin ungdom tillbaka.
Sommaren börjar och semestern som faktiskt visar sig kunna bli precis som Bella velat, urartar något enormt. Följ Bellas galna sommar och en semester som nästan får en dödlig utväg. Spännande och sjukt rolig!!


Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0