Underbara vänner och familj

Yepp, jobbade då på förmiddagen och älskade Elin var med och kollade läget då hon eventuellt ska få börja jobba där hon med. Kul. Kan ju bara säga att vissa ungar är värre än andra. Och de kan då verkligen be such a smärta i baken.

Åkte till farmor sedan och hjälpte henne med lite saker som hon inte når upp till, ska dit imorgon med då vi inte riktigt hann färdigt, i och med att det vankades vardagsmiddag med halva familjen E. Det blev nasigoreng, som blev omtyckt. Sa de i alla fall.

Checkade lite Idol också, I fell in love med den lilla 16-åriga tjejen med gitarr som juryn var lite osäker på?! Hallå, bruden de höjde till skyarn förra veckan hade ju tillgjord röst och hon sjöng säkert 17 gånger sämre än bruden idag. Kvällens tjej hade en äkta naturlig stämma och låten som hon skrivit själv var också helt underbar. Diggar årets jury enormt, säskilt Mr Bagge (syrran vill gifta sig med honom, börjar typ böla så fort han säger något gulligt), han är enormt skön. Plus att juryn i det hela skiljer sig från den innan på det sätt att de har låtit 'tjocka' människor gått vidare, till och med en blind. Det skulle den tidigare aldrig göra. Why liksom? Det är i slutändan ändå svenska folket som ska rösta.


Syrrans nallebjörn :)

Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0