Kleine Oma

Åkte ju på inventering igår efter Tjejmilen. Den varade, ja, hyfsat länge. Hur många och hur mycket man än räknade så kändes det som att det aldrig ville ta slut. Alla dessa tuggummin, plastpåsar och choklad. Känner du några speciella känslor när jag visar denna Rebecca? Får du upp en siffra?

Sov ut ett litet tag i morse, kollade lite på Vänner och åkte sedan till farmor för att hjälpa henne med lite saker. Hon är verkligen världens sötaste. Medan jag stog och strök satt hon bredvid och berättade historier, bland annat om en doktor som hon fann 'förtjusande' och detta var då efter det att farfar dött. Så hon berättar att de alltid pratade mycket när hon var där och de kunde verkligen skämta, så när han berättade att skulle bli tvungen att ta en bit av hennes ena bröst svarade hon: Men hur ska ja då kunna fortsätta strippa?
Ja, man kan ju säga att hon fortsatte limma lite oskyldigt på läkaren, men det blev aldrig något då hon aldrig skulle kunna ersätta farfar plus att läkaren var gift. Men hon sa att det var kul att ha en sådan relation till en doktor, liksom kunna skämta.


Say what?
Postat av: Mari

Kommer ner till sthlm om två veckor :)

2008-09-01 @ 20:32:08
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Ubangi

Mmm, kexchoklad!:P

2008-09-02 @ 19:01:24
URL: http://ubangi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0