Update

Känner inte längre något större behov att av uppdatera mig här, men tänkte att jag ändå gör det.

Har precis ätit frukost och ska nu göra mig i ordning för att åka till Apoteket och hämta ut lite medicin till min sjuka farmor. Ja, hon har nu varit dålig i över två veckor. Hennes hosta vägrar försvinna. I förrgår ringde hon till Vårdcentralen för att beställa hem en läkare då hon knappt orkar ta sig från ett rum till ett annat (och än mindre ner för trapporna och upp till Vårdcentralen), men då meddelade de att de har slutat med hembesök och att hon får ta sig dit på egen hand... Blir så ledsen i ögat, farmor är liksom 94 år och sjuk. Visst jag kan hjälpa henne upp, men hon orkar ju inte ens gå. Tycker att de borde kunna erbjuda typ sjuktransport eller något som kan hjälpa.

Börjar sedan jobba klockan 15. Tiderna har börjat avta mer och mer nu. Kan inte längre jobba arslet av mig. Fick även höra igår att det ska skäras ner på ytterligare 7 (SJU) heltider!! Jag förstår inte ens i min vildaste fantasi hur i hela helvetesfan den där fittbutiken ska gå runt. De skar precis ner på 7  (japp SJU igen) heltider och butiken håller på att gå under, det finns ju liksom ingen personal. Det kommer inte finnas en människa kvar i hela butiken. Typ två och de ska ta hand om både fruktogrönt, delikatess, mejeri, chark, bröd, kolonial, kontor och kassa. God luck you schmuck. May hemköp burn in hell.

Say what?
Postat av: Tuuli

heeeey babe. klart du ska uppdatera din blogg!!!! ALLA vill läsa vad du pysslar med om dgrna o vad som händer i ditt liv speciellt så dåligt som vi hörs ;) Jag tänkte snart sätta ett datum då vi ska ses, allihoppa eller de som kan o fixa middag eller keka ute nånstans!!!! Detta går inte annars, jag blir tokig när jag inte får se er...någonsin. :/



Sköt om dig, pryden. Miss you a looot.



<3

2008-08-22 @ 22:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0