Taggar till.

Tonight's the night. Japp, det är el grande finale i eurovision. Vi är totaltaggade och kommer sitta och verkligen skråla med i La Voix. Kommer nog låta underbart vackert. Kommer ladda med chips, dip, grönsaker, godis, varandras sällskap och bara njuta. Sedan kan man ju även hoppas att Sverige hamnar på en bra plats och slipper kvala in nästa år, för det vill vi inte veta av.
Hoppas det går bra för Sverige. Visst varje år brukar man tycka att vi har en riktigt bra låt, men varje år blir man lika besviken för att resten av Europa inte tycker samma som vi. Men detta år är det faktiskt lite annorlunda, denna låten är inte som de vi haft senaste åren. Denna är opera. Tänk på de vi haft innan; Martin Stenmarck - Las Vegas, Charlotte Perelli - Hero, Lena PH - Det gör ont. Alla dessa är ju (svensk) schlager. Operalåten är lite thinking outside the box.

Well, man kan väl bara hålla tummarna och hoppas det går bra. Ska lära mig Islands och Azerbadjans låt nu. De är bra. Tysklands är faktiskt också bra. Utan att vara partisk :p


Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0