Dreaming, hoping for another try

I woke up this morning feeling...different. Som jag skrev i ett inlägg längre ner så har ju Alex gått och blivit mamma, så jag gissar att det inspirerade till min dröm. Tycker dock drömmen var väldigt speciell.
I drömmen blev plötsligt jag mamma. En vacker dag, typ en vanlig vardag som nu i veckan åkte jag in till BB och födde en liten flicka. Jag kände såklart glödje i sömnen, men det jag kände när jag sedan vaknade var att jag var besviken, för jag hade ju missat själva graviditeten. Jag hade inte fått någon mage och inte kunnat förbereda mig i nio månader som man kan under vanliga graviditeter. Men man har ju hört om folk som inte märkt att de är gravida och helt plötsligt får de som magkramper, åker in till sjukhuset och ut kommer en bebis. Jag förstår inte riktigt hur man inte kan märka att man är gravid. Visst att barnet kanske ligger nära ryggen, men kroppen förbereder sig ju, det är bröstmjölk hit och barnets sparkar dit, hicka, you name it vad det finns för massa olika symptom som måste märkas.
Men men. Jag blev i alla fall en sådan mamma. Jag och älsk blev hyfsat chockade när vi bara så där blev päron en vacker vardag.

Say what?
Postat av: Erica

Haha det lovar jag! :D ska ta kort på allt så fort vi kommit i ordning :D

2009-05-22 @ 11:16:30
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Blueyee

söt header (:

2009-05-22 @ 13:50:20
URL: http://tsangblueyee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0