Dinner is served

Precis som vi haft i säkert tio år så serverades det idag vardagsmiddag. Ja, nu kanske ni undrar vad det är. Jo det är som så att för 15 år sedan skaffade vår familj och mammas bästa väns familj varsin stuga (som det började med att vi hyrde men nu har köpt) i Värmland. Vi hade umgåtts mycket innan men det blev mer intensivt då vi umgicks varje dag hela somrarna. När vintern kom och smög sig på ville vi ju fortsätta ses. Dessa två barn blev som våra syskon, och är fortfarande. Så våra päron kom på den briljanta idén att varannan vecka ha middag hos oss och varannan hos dem.

Det skulle inte vara något avancerat som oxfilé utan det skulle vara precis som det låter, en vardagsmiddag. Typ falukorv med spaghetti. Denna tradition har vi alltså vuxit upp med och har även fortsatt med den trots att mor och far bosatt sig på andra sidan Sverige. Och denna vecka var det vår tur. Så vi skrapade ihop de som kunde och bjöd på köttfärssås och spaghetti, med glass och bär till efterrätt. Så mysigt.

Tycker vardagsmiddag är en riktig lyx i den kanske annars så tråkiga vardagen. Så har du någon vän du gärna umgås med men ibland kanske inte tillräckligt ofta, ordna en middag var varannan vecka. Det krävs inte mycket. Bara att båda (/alla om det ingår pojk/flickvänner) kan samma tid. Så himla nice.

Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0