Kids

Jobbade extra nu ikväll. Solamente tres horas (=bara tre timmar). Ganska soft om man bortser från att en unge har alla bokstäver i alfabetet och slår inte bara sin lillebror utan hoppar även på andra och är grymt hårdhänt mot allt och alla. När man säger åt honom att han får lugna sig, att han kan göra någon riktigt illa och som sista utväg att man ropar på hans mamma så att han får gå hem så förstår han i två sekunder sedan är han igång igen. Det värsta är att när man sedan säger åt hans mamma att lillebrodern nu storgråter för att storebror varit på honom from the very beginning med att slå honom och ta hans strumpor och att han inte lyssnar när man säger till honom så bara skyller hon det på att "He's like every big brother. I'm a big sister, I did that to my little sister when I grew up".
Jaha? Så bara för att man är storesyskon så har man rätt att slå de mindre? Förstod inte riktigt hennes tankesätt. Jag är storasyster och jag har aldrig gjort mina småsyskon illa. Visst att man kanske gav en liten catfight smäll, men det var en gång och sällan. Inget som var ett mönster och ständigt återkommande som detta är. Man vet inte hur man ska göra. Han är ju uppenbarligen inte van vid att bli tillsagd hemifrån, så varför ska han göra det på ett ställe där han är kanske fyra gånger i veckan?
Bland det värsta är att man ser den söta lilla grabben i honom ofta. Och han älskar verkligen sin lillebror. Han brukar ofta pussa och krama honom för att sedan totalvända och börja slåss och sparkas...

Hur som helst, när de hade gått kom tre syskon och vi chillade sista timmen. La pärlplattor och kollade på Babar. Hur skönt är inte det?!

Say what?
Postat av: Mari

Jobbigt !! En utredning eller ett annat tankesätt från modern borde göras. Vi har samma problem med en kille på mitt jobb... Hoppas det ordnar sig, sådant där är inte roligt Inte för någon.



Kramar

2009-03-06 @ 16:48:59
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Mari

Förresten, shit vilken snygg design du har nu :). Me like.. Kan du göra om min också ???? hihi :P

2009-03-06 @ 16:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0