Tengo la camisa negra

Hon vaknade på morgonen en minut innan klockan skulle ringa, precis som vanligt. Gick igenom sina morgonrutiner i tur och ordning och åkte iväg till jobbet. Några timmar i barnpassningen stod på schemat. Det blev inte mycket jobb för varken henne eller hennes kollega, de kunde pilla naveln hela dagen och gå hem en timme tidigare då det inte fanns några barn kvar. Trots en lugn dag fick hon reda på att TVÅ kollegor är gravida. Hur ofta händer det att man får reda på något sådant samma dag?!

Åkte hem och läste ut boken Skugga av Karin Alvtegen och tog då upp sin andra bok som hon hade med sig ifall hon skulle läsa ut den tidigare nämnda. Den nya blev I en annan del av Bromma av Martina Haag. Hon var så hungrig så när hon kom hem slände hon i sig resterna från påskmiddagen igår och gjorde sig redo att spinna. Slängde på sig träningskläderna och packade ned spinningskorna. Hon hade bestämt möte med Camilla för att träffas och sedan gå gemensamt till träningen. Oj, vad de svettades.

Nu sitter hon framför datorn och nördar sig som vanligt fast hon egentligen borde hoppa in i duschen. Oj, där åkte lite kläder så nu är hon nog på väg. När hon sedan torkat sig ska hon messa Fittler.

Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0