Sol, vind och vatten

Det är vad jag är omgiven av nu i dagarna. Solen har gjort sig påmind varje dag utan att behöva täcka sig bakom moln, vinden har även den gjort sig lite påmind men bara lite och vatten har vi nedanför som ligger så blått runtom vår skola.

Denna vecka har inte kännts tung på något vis då vi haft så underbart väder. Allt känns så mycket lättare då.

Lättare ska det bli. Imorgon är det fredag, vilket i sin tur betyder helg. Efter skolan imorgon drar vi några brudar till köpcentrat och införskaffar helgens goda mat (grillat i stora lass) och eventuellt något drickbart, drar sedan hem och möter upp sthlm-brudarna Linn och Ewa. Ska bli grymt kul att träffa de igen. Det var väldigt länge sedan vi alla sågs. Kvällen kommer bjuda på god mat, trevligt sällskap, många skratt, eventuellt kubb, eventuellt volleyboll, myspys.
Lördagen käkar vi en brakfrulle och skickar sedan hem sthlms-brudarna och byter ut de mot andra sthlm:are, mor, syster+pojkvän, Tant Ann och bonusElin. Vi ska ha lite sightseeing här på skolan. De ska få prova på massa roliga aktiviteter här och sedan ska det grillas med dem med. Det ska bli så himla roligt.
Klockan 20.00 lördag kväll stiger de flesta eleverna på båten Ghetto Line (elevhemmet), där vi bjuds på lite mat och något att dricka, sedan är det tänkt att vi ska dansa hela natten, till klockan blir 8.00 dagen efter och vi får stiga av båten på samma platssom vi gick på.
Söndag kommer eventuellt Linda och Victor. Ska ringa de nu och höra, det vore riktigt kul, var länge sedan man träffade Linda ordentligt.

Så det blir med andra ord en fullspäckad helg, och sjukt kul kommer det bli.!!!

Say what?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0